Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
50 USD
49 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 1 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28.02.21
Hotels.com
Booking.com
50 USD
Wyświetl ofertę
Expedia.com49 USD
eDreams50 USD
FindHotel49 USD
Wyświetl wszystkie 14 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (63)
Filtruj recenzje
63 wyniki
Oceny podróżnych
17
32
11
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
17
32
11
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 63 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Dobry, czysty pokój z czystą łazienką. Ogólny standard zadowalający. Obsługa bardzo dobra. Minus to brak darmowych miejsc parkingowych dla gości. Garaż hotelowy dodatkowo płatny. Awaria drugiej windy sprawiła, że czasem trzeba było dłużej poczekać.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na III piętrze ma nieciekawy widok na dach holu.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tata_malolata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Fajna lokalizacja, same centrum - blisko na rynek i do galerii. Pokoje dosyć czyste, standardowe 3 gwiazdki. Wygodne łóżka. Minus za płatny parking i bardzo głośny klimatyzator, w nocy nie można było spać a przy takim upale trudno nie włączać.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 668aleksandran
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra lokalizacja, w samym centrum miasta. Miła pomocna obsługa, czysto, smaczne śniadania. Idealne miejsce na pobyt podczas wyjazdu służbowego. Jedyny minus to parking, ale wynika to z lokalizacji.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 55kamilo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrzej C, Dyrektor generalny, Hotel DalOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie.
Hotel Dal Kielce to nowoczesny obiekt w sercu miasta.
Posiadamy sale szkoleniowo-konferencyjne oraz pokoje biznesowe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019

Hotel godny polecenia, choć posiada kilka mankamentów.
Plus za lokalizację, obsługę i czystość w pokojach.
Minus za ilość drzwi - żeby przejść z garażu do recepcji, trzeba otworzyć... 4, co z bagażami nie jest łatwe, a innej drogi nie ma. Dalej jest podobnie. W całym hotelu drzwi są chyba tysiące ;)
Minus również za brak restauracji - jest wprawdzie Czerwony Fortepian, ale karta składająca się z 2 dań (z czego oba słabe jakościowo), to nie pozwala uznać tego za restaurację.
Minus również za pomieszczenie śniadaniowe - w czasie targów ciężko pomieścić tam wszystkich gości, więc trzeba wędrować do salki konferencyjnej, albo baru.

Mimo kilku minusów, pobyt był przyjemny.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Przemiła obsługa oraz świetna lokalizacja hotelu. Apartament przestronny, wyposażony we wszystko co niezbędne. W naszym przypadku dostaliśmy gratis miejsce parkingowe. Dobre, świeże śniadanie. Polecamy szczerze

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dudas1976
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina S, Kierownik sprzedaży, Hotel DalOdpowiedź udzielona 6 lutego 2019

Witam serdecznie
Dziękujemy za uznanie i zapraszamy ponownie.
Hotel Dal Kielce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji