Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (297)
Filtruj recenzje
297 wyniki
Oceny podróżnych
95
136
53
5
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
95
136
53
5
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 297 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Hotel położony w centrum miasta, nieopodal dużej galerii handlowej, pięć minut spacerem od rynku. Obsługa recepcji profesjonalna, sympatyczna i pomocna. Pokój czysty, stosunkowo duży jak na Ibis. Łazienka standardowa.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, kchWAWpl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Dzień dobry,
Bardzo serdecznie dziękujemy za super ocenę - jest nam bardzo przyjemnie. Staramy się codziennie aby pobyty wszystkich naszych Gości zawsze były przyjemne i cieszymy się, że się nam udało. Zapraszamy ponownie, zatem do zoaczenia wkrótce!
Małgorzata/ibis Kielce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Bardzo miła obsluga już od zameldowania aż po opuszczenie hotelu.
Uśmiechnięci i przyjaźni oraz bezproblemowo .
Super Ekipa. Gratuluje

Na minus ciężkie zapachy w korytarzach i pokoju. Nie wiem czy to wentylacja czy też wiek hotelu...

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 407rafalb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dzień dobry!
Dziękujemy serdecznie za opinię, która bardzo nam się podoba- jest nam wszystkim bardzo przyjemnie. Przyznajemy się, że nie wiemy o jakie zapachy chodzi, ale sprawdzimy - dziękujemy za informację o nich :-)
Do zobaczenia wkrótce!
Małgorzata/ibis Kielce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel bardzo blisko ryku i galerii Korona Kielce, bardzo miła i chętna do pomocy obsługa, parking, mocny sen. Problem z windą - trzeba było kilka razy wkładać i wyciągać kartę, aż zadziałało. Trwało to 2 dni.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Ednak65
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za super ocenę - sprawiła nam ona dużą przyjemność. Cieszymy się, że Pani/Pana pobyt był udany i zgodny z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie!
Do zobaczenia, Małgorzata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Pierwszy pobyt w hotelu, dobra lokalizacja, dostałem pokój od zacisznej strony ze wstawka do parzenia herbaty i kawy wg życzenia. Wystrój i jakość adekwatna do 2 gwiazdek. Co jest do poprawy to mega słabe śniadania co do ceny (39 za osb). Parowki, jajecznica, 2 rodzaje wędlin to trochę za mało za te cenę. W innych dwójkach spotykałem bogatsza ofertę niewspominając o hotelach wyższej kategorii. Drugi problem to nadgorliwa osoba sprzątająca. Wchodzenie do pokoju co dzień po 9 rano mimo ze nie było wywieszona kartka do sprzątania to przesada. Zwłaszcza w niedzielny ranek budząc gości. Gdy już wchodziła po naszym opuszczeniu hotelu zapominała o uzupełnieniu herbaty, kawy wody. Musicalem interweniować w recepcji o uzupełnienie..Zdecydowanie czas przeszkolić personel..Reasumując mocne 3+ co do jakości hotelu..

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Mokaze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Drogi Mokaze,
Dziękujemy za obszerny komentarz, dzieki któremu wiemy nad czym możemy jeszcze pracować aby komfort pobytu naszych Gości był jak najlepszy. Naszym zdaniem oferta sniadaniowa jest atrakcyjna - oprócz wymienionych - mamy w bufecie warzywa, owoce, dżemy, nabiał, wybór pieczywa, rogaliki, ciasto, naleśniki. Cena śniadania w ofertach dostepnych nline jest bardzo atrakcyjna i znacznie niższa od 39pln.
Nasze pokojowe rozpoczynają pracę od godzin porannych, ale nie powinny aż tak wczesnie niepokoić Gości - przykro nam, że tak się stało podczas Pana pobytu (uwagę już przekazaliśmy pokojowym). Jesteśmy pewni, ze będzie lepiej podczas Pana kolejnej wizyty u nas. Do zobaczenia!
Małgorzata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel znajduje się w centrum miasta i jest w dobrej cenie.
W pokoju wszystko działa. Wygodne łóżko i czysta pościel.
Pokój posiada klimatyzację. Jedyny minus to problemy z TV -niektóre programy informacyjne chyba poblokowane?

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Journey49153244249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Witamy,
Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz komentarz. Bardzo nam przyjemnie, iż pokój spełnił wszystkie oczekiwania. Nasza oferta TV jest zgodna z wytycznymi dla naszej marki, stąd ograniczenia w dostępie do wszystkich kanałów. Mamy nadzieję, iż pomimo tej małej niedogodności będziemy mieli możliwość ponownego powitania Pani/Pana w naszym hotelu.
Do zobaczenia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji