Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kielce
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (297)
Filtruj recenzje
297 wyniki
Oceny podróżnych
95
136
53
5
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
95
136
53
5
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 297 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel bardzo blisko ryku i galerii Korona Kielce, bardzo miła i chętna do pomocy obsługa, parking, mocny sen. Problem z windą - trzeba było kilka razy wkładać i wyciągać kartę, aż zadziałało. Trwało to 2 dni.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Ednak65
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za super ocenę - sprawiła nam ona dużą przyjemność. Cieszymy się, że Pani/Pana pobyt był udany i zgodny z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie!
Do zobaczenia, Małgorzata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Pierwszy pobyt w hotelu, dobra lokalizacja, dostałem pokój od zacisznej strony ze wstawka do parzenia herbaty i kawy wg życzenia. Wystrój i jakość adekwatna do 2 gwiazdek. Co jest do poprawy to mega słabe śniadania co do ceny (39 za osb). Parowki, jajecznica, 2 rodzaje wędlin to trochę za mało za te cenę. W innych dwójkach spotykałem bogatsza ofertę niewspominając o hotelach wyższej kategorii. Drugi problem to nadgorliwa osoba sprzątająca. Wchodzenie do pokoju co dzień po 9 rano mimo ze nie było wywieszona kartka do sprzątania to przesada. Zwłaszcza w niedzielny ranek budząc gości. Gdy już wchodziła po naszym opuszczeniu hotelu zapominała o uzupełnieniu herbaty, kawy wody. Musicalem interweniować w recepcji o uzupełnienie..Zdecydowanie czas przeszkolić personel..Reasumując mocne 3+ co do jakości hotelu..

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Mokaze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Drogi Mokaze,
Dziękujemy za obszerny komentarz, dzieki któremu wiemy nad czym możemy jeszcze pracować aby komfort pobytu naszych Gości był jak najlepszy. Naszym zdaniem oferta sniadaniowa jest atrakcyjna - oprócz wymienionych - mamy w bufecie warzywa, owoce, dżemy, nabiał, wybór pieczywa, rogaliki, ciasto, naleśniki. Cena śniadania w ofertach dostepnych nline jest bardzo atrakcyjna i znacznie niższa od 39pln.
Nasze pokojowe rozpoczynają pracę od godzin porannych, ale nie powinny aż tak wczesnie niepokoić Gości - przykro nam, że tak się stało podczas Pana pobytu (uwagę już przekazaliśmy pokojowym). Jesteśmy pewni, ze będzie lepiej podczas Pana kolejnej wizyty u nas. Do zobaczenia!
Małgorzata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel znajduje się w centrum miasta i jest w dobrej cenie.
W pokoju wszystko działa. Wygodne łóżko i czysta pościel.
Pokój posiada klimatyzację. Jedyny minus to problemy z TV -niektóre programy informacyjne chyba poblokowane?

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Journey49153244249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Witamy,
Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz komentarz. Bardzo nam przyjemnie, iż pokój spełnił wszystkie oczekiwania. Nasza oferta TV jest zgodna z wytycznymi dla naszej marki, stąd ograniczenia w dostępie do wszystkich kanałów. Mamy nadzieję, iż pomimo tej małej niedogodności będziemy mieli możliwość ponownego powitania Pani/Pana w naszym hotelu.
Do zobaczenia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Wrażenia niestety pozostały po hotelu raczej negatywne. Hotel zaskoczył nas przy meldowaniu informacją, iż mamy dopłacić za śniadania dzieci. Rezerwowałam 2 pokoje przez stronę accorhotels, wpisując liczbę osób, pokoje, dzieci i zaznaczając ich wiek oraz opcję ze śniadaniem. System wygenerował opłatę za rezerwacją, którą uiściłam. A tu pani w recepcji oświadcza, że przecież muszę dopłacić za śniadania dzieci. Nie rozumiem dlaczego. W końcu rezerwując zaznaczyłam wszystkie informacje, kto będzie mieszkał w pokojach i uiszczając opłatę założyłam, że płacę całość rezerwacji! Poczułam się niestety oszukana. Pani w recepcji miała w moim odczuciu drwiącą satysfakcję udowadniając, że musimy jednak opłacić te śniadania. A ja czuję, że zapłaciłam je podwójnie. Pozostał niesmak i będziemy na przyszłość unikać czerwonego ibisa...nie mam ochoty więcej czuć się jak idiotka.
Pokoje typowo ibisowskie, schludne. Niestety w jednym pokoju łazienka okropnie śmierdziała papierosami, pościel była dziurawa. Śniadanie smaczne i urozmaicone (choć moim zdaniem nie warte tej ceny...).
Lokalizacja bardzo dobra.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, mariabaczkowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Niestety nasz system rezerwacyjny nie jest doskonały i przykro nam, że poczuła się Pani rozczarowana dopłatą za dzieci podczas przyjazdu do hotelu pomimo podania prawidłowej liczby osób w procesie rezerwacyjnym. Informacja o warunkach śniadania dziecka znajduje się w potwierdzeniu rezerwacji oraz w opisie danej oferty. Zapewniam Panią, że podwójnie nie została pobrana żadna opłata. Jest nam przykro, że ma Pani negatywne odczucia wobec całej marki Ibis, mamy nadzieję że jednak zmieni Pani zdanie podczas kolejnego pobytu w jednym z naszych hoteli.
Szkoda, że nie wiedzieliśmy iż w jednym z pokoi jest nieprzyjemny zapach - napewno wymienilibyśmy taki pokój na w pełni spełniający standardy, co szczególnie ważne jest gdy w pokoju mieszka dziecko. Cieszymy się, że śniadanie było smaczne i urozmaicone.
Mamy nadzieję wkrótce ugościć Panią wraz z rodziną ponownie. Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Wszystko zgodnie z oferta. Wygodne łóżko i cichy pokój. Śniadanie na dobrym podstawowym poziomie, ale nie powala. Muszę wypisać minimalnie dwieście znaków więc napisze jeszcze, że hotel ma bardzo dobre położenie w centrum Kielc.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, inkcognito
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata H, General Manager, Ibis Kielce CentrumOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry!
Dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przyjemnie, że pobyt u nas był udany. Do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji