Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 16:00 - 03:00
Wyróżnione recenzje
Przyjemny lokal dla graczy

Bardzo przyjemny lokal dla ludzi lubiących integracje, wszelkiego rodzaje gry planszowe i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 grudnia 2017
zajoobe
,
Rybnik, Polska
z urządzeń przenośnych
Całkiem całkiem

A więc moim zdaniem elegancko, czysto, przyjemnie, ciekawe menu. Obsługa średnia. Fakt, faktem że... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 lutego 2017
MADblaze
,
Bytom, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (16)
  
Recenzje (16)
Filtruj recenzje
16 wyniki
Oceny podróżnych
10
3
0
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
10
3
0
2
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 16 recenzji
Zrecenzowano: 10 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Barmanka rozlała pół drinka i kazała zapłacić za całość.. już tu nie wrócę. Nie polecam stanowczo...

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
11  Dziękujemy, Curious24868682783
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Jestem wielkim fanem gier i dla mnie taki pub to coś wyjątkowego. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Można tutaj napić się drinka oraz pograć w gry planszowe, na automatach i na konsolach (bez PlayStation)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
1  Dziękujemy, RadosnyTomasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny lokal dla ludzi lubiących integracje, wszelkiego rodzaje gry planszowe i konsolowe. Idzie się przyjemnie rozerwać. Ciekawe piwa i oryginalna karta drinków. Na minus mogę jedynie zaliczyć pady do konsoli. Bardzo zmęczone i ciężko na nich pograć.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, zajoobe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 listopada 2017

Znakomita odmiana w stosunku do klasycznych knajp znajdujących się w centrum Katowic. Bardzo urokliwe miejsce, przepyszne drinki (o fantastycznych nazwach), miła obsługa i znakomita lokalizacja :)

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
2  Dziękujemy, Martini_ktw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Doskonałe miejsce do spędzenia czasu wspólnie ze znajomymi. Bardzo duży wybór planszowek, konsole, dobre piwa i mikstury sprawiają, że w tym loklalu nie można się nudzić. Oryginalny wystrój, niepowtarzalny klimat oraz miła obsługa . Zdecydowanie polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, Damian K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji