Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyszliśmy bo obsługa nas ignorowała”
Sztolnia — recenzja

Sztolnia
Nr 13 wśród 495 Restauracje (Katowice)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 103 USD
Opis: SZTOLNIA CHLEB MIĘSO WINO Restauracja znajdująca się tuż przy dużym centrum handlowym Silesia City Center. Wyróżnia nas industrialne wnętrze nawiązujące do górniczej historii miasta, połączenie cegły, betonu i francuskiej mozaiki. Otwarta kuchnia, w której pieczemy własne pieczywo i smażymy doskonałe steki - również z wołowiny sezonowanej. Własnoręcznie robimy makarony i dbamy o wysoką jakość produktu. Pizze, owoce morza, rozpływające się w ustach desery - tego po prostu trzeba spróbować. Na naszych gości czeka tu też bogata karta win i świeże piwo Tyskie z Tanka. Z dumą możemy podkreślić że jesteśmy jednym z nielicznych miejsc na Śląsku, gdzie jest dostępne 14 dniowe piwo prosto z tanka. Na naszej tablicy oraz FB prezentujemy oferty lunchowe, zmieniające się co 2 dzień. Restauracja ma osobne menu dla dzieci. A na najmłodszych czeka „poczekajka” w formie kredek i kolorowanki. Zapraszamy Was drodzy goście na autorskie menu szefa kuchni Dawida Golca. Poznajcie Sztolnię i dajcie się miło zaskoczyć!
Informacje o restauracji
Opis: SZTOLNIA CHLEB MIĘSO WINO Restauracja znajdująca się tuż przy dużym centrum handlowym Silesia City Center. Wyróżnia nas industrialne wnętrze nawiązujące do górniczej historii miasta, połączenie cegły, betonu i francuskiej mozaiki. Otwarta kuchnia, w której pieczemy własne pieczywo i smażymy doskonałe steki - również z wołowiny sezonowanej. Własnoręcznie robimy makarony i dbamy o wysoką jakość produktu. Pizze, owoce morza, rozpływające się w ustach desery - tego po prostu trzeba spróbować. Na naszych gości czeka tu też bogata karta win i świeże piwo Tyskie z Tanka. Z dumą możemy podkreślić że jesteśmy jednym z nielicznych miejsc na Śląsku, gdzie jest dostępne 14 dniowe piwo prosto z tanka. Na naszej tablicy oraz FB prezentujemy oferty lunchowe, zmieniające się co 2 dzień. Restauracja ma osobne menu dla dzieci. A na najmłodszych czeka „poczekajka” w formie kredek i kolorowanki. Zapraszamy Was drodzy goście na autorskie menu szefa kuchni Dawida Golca. Poznajcie Sztolnię i dajcie się miło zaskoczyć!
Zrecenzowano 6 września 2019

Po wejściu do restauracji kelnerka w polowe drogi się wróciła zostawiać nas samych. Usiedliśmy przy stoliku i dwie panie z obsługi udawały ze nas nie widziały. Chamsko obsługiwały nowo przybyłych klientów a nas omijały. Pierwszy raz się spotkaliśmy z takim prostackim zachowaniem. Wyszliśmy po 10 min bo to nie miało sesnu. Nie polecam, kelnerki zmanierowane na maxa. Wizyta 06.09.2019 około 20:00. Polecam omijać to zmianę szerokim łukiem. Więcej tam się nie zjawimy, są inne restauracje gdzie dba się o klienta. Szkoda czasu na takie miejsca

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Sylwia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTAURACJA_SZTOLNIA, Manager restauracji, SztolniaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Sylwia J Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację która jest dla nas kompletnym zaskoczeniem. W celu wyjaśnienia poprosimy o przesłanie na adres lukasz.godzich@sztolnia.katowice.pl kontaktu do Pani nasz Manager osobiście chciałby porozmawiać oraz przeprosić.

Pozdrawiamy Team Sztolnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (290)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 290 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wnętrze super. Klimatycznie, swobodnie. Fajne krzesła, ściany. Generalnie design rewelacja.
I to tyle. Dania baaaardzo przeciętne. Burger średni, podany na głębokim talerzu z frytkami. Niedobre w smaku, jakby były mrożone.
Makaron z krewetkami paskudny :/ I na wygląd i w smaku. Do tego ciepła lemoniada :/ zgroza. A kieliszki z Ikea :/
Na pewno drugi raz szybko nie przyjdziemy.
Proszę poprawcie dania. W Katowicach nie ma wielu fajnych knajp. A ta wyglądem na pewno na taką aspiruje.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tatiana_com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTAURACJA_SZTOLNIA, Manager restauracji, SztolniaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

tatiana_com bardzo dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji.Przykro nam że dania przez nas serwowane zostały tak nisko ocenione. Proszę prześledzić nasze opinię i bardzo rzadko spotykamy się z tak niską oceną naszej kuchni. W ramach przeprosin zapraszamy do nas na gratisową kawę oraz deser tylko prosimy o wcześniejszą zapowiedź na adres restauracja@sztolnia.katowice.pl, zachęcamy również do kolejnej wizyty oraz podzieleniu się recenzją.
Zapraszamy ponownie

Pozdrawiamy Team Sztolnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam zupę cebulową! Urwywa dupe. Mega. Makarony strasznie słabe i niesmaczne. Salatki dobre wykwintne -polecam z tofu :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 756agnieszkam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTAURACJA_SZTOLNIA, Manager restauracji, SztolniaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

756agnieszkam bardzo dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji oraz konkretną recenzję:)
Każda uwaga do naszych dan jest bardzo ważna dlatego też bardzo prosimy o przesłanie kilku zdań na adres restauracji@sztolnia.katowice.pl dotyczących naszych makaronów co w nich jest słabego i niesmacznego.

Do zobaczenia w Sztolni:)

Pozdrawiamy Team Sztolnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Bardzo dobra restauracji,jedzenie pyszne,ładnie podane,krótki czas oczekiwania. Steki wyśmienite,makarony, owoce morza również. Zawsze podają czekadełko w postaci bułeczek z pastą z suszonych pomidorów. Desery-brownie i tiramisu pychota. Nie trzeba rezerwować miejsc,restauracja jest duża i zawsze znajdzie się wolny stolik. Gorąco polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katarzyna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTAURACJA_SZTOLNIA, Manager restauracji, SztolniaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Katarzyna B bardzo dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji cieszymy się że wizyta była bardzo udana.
Proszę nas polecać:)

Do zobaczenia w Sztolni:)
Pozdrawiamy Team Sztolnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja jeśli chodzi o wystrój naprawdę robi wrażenie. Widać nakłady finansowe jakie poniósł inwestor i wielkie chapeau bas za to, ponieważ to przez wygląd restauracji spędza się w niej doskonale czas. Ponadto obsłudze tez nie pozostawia się wiele do życzenia. Zespół młodych, obrotnych ludzi. Dania podawane szybko, szybka reakcja na wszelkie prośby czy zamówienie. Co do kuchni - łosoś smaczny i żurek również. Natomiast owoce morza zasługują na ocenę tylko - poprawnych. W żaden sposób nie zrobiły na mnie wrażenia, krewetki lekko bez smaku. Jedynie podanie potrawy zasługuje na duży plus, ponieważ cieszyło oko.
Reasumując - kuchnia smaczna (z wyłączeniem owoców morza), knajpa oryginalna pod względem wyglądu - oby więcej takich miejsc.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, paulilka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTAURACJA_SZTOLNIA, Manager restauracji, SztolniaOdpowiedź udzielona 8 września 2019

paulilka bardzo dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji oraz bardzo obszerną i konkretną recenzję:)
Mamy nadzieję że będziesz nas polecać.
Do zobaczenia w Sztolni.

Pozdrawiamy
Team Sztolnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sztolnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Sztolnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem