Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo fajne miejsce, super pizza”
Dobra Karma — recenzja

Dobra Karma
Nr 61 wśród 447 Restauracje (Katowice)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 7 USD
Opis: Jesteśmy wegetariańską restauracja z kuchnią wg 5 przemian. Dobra Karma powstała z potrzeby serca, ducha i brzucha. Od lutego 2010 r. staramy się te potrzeby tutaj dobrze realizować – tworzyć miejsce przyjazne, gościnne, w którym nasi Goście mogą spotkać się z przyjaciółmi albo zaszyć się w jakimś kącie z kawą i książką :) Popracować albo odpocząć, w zależności od okoliczności. A że nade wszystko lubimy jeść i dzielić się dobrym, pożywnym jedzeniem staramy się DOBRZE KARMIĆ nie tylko na poziomie serca i ducha, ale też brzucha. Kuchnia wg Pięciu Przemian gwarantuje bardzo smaczne i zdrowe, zrównoważone posiłki. Oprócz kilku potraw zawierających ryby, wszystkie oferowane przez nas dania są wegetariańskie.
Informacje o restauracji
Opis: Jesteśmy wegetariańską restauracja z kuchnią wg 5 przemian. Dobra Karma powstała z potrzeby serca, ducha i brzucha. Od lutego 2010 r. staramy się te potrzeby tutaj dobrze realizować – tworzyć miejsce przyjazne, gościnne, w którym nasi Goście mogą spotkać się z przyjaciółmi albo zaszyć się w jakimś kącie z kawą i książką :) Popracować albo odpocząć, w zależności od okoliczności. A że nade wszystko lubimy jeść i dzielić się dobrym, pożywnym jedzeniem staramy się DOBRZE KARMIĆ nie tylko na poziomie serca i ducha, ale też brzucha. Kuchnia wg Pięciu Przemian gwarantuje bardzo smaczne i zdrowe, zrównoważone posiłki. Oprócz kilku potraw zawierających ryby, wszystkie oferowane przez nas dania są wegetariańskie.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jeśli jesteś wege to jest to wymarzone miejsce dla Ciebie, jeśli nie to także nie będziesz zawiedziony. Warta uwagi jest wegańska pizza, niezwykły smak i świetne dodatki. Wystrój miejsca bardzo ciekawy, swojski, jedynie brak dobrej wentylacji.

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, Artur Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DobraKarma, Właściciel, Dobra KarmaOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2018

Dziękujemy za tak dobrą opinię, bardzo nam miło! Co do wentylacji, to prawda, musieliśmy się dostosować do starej kamienicy, i mieliśmy ograniczone możliwości, natomiast staramy się ten problem jakoś rozwiązać :) Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (54)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 54 recenzji

Zrecenzowano 25 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce wspaniały klimat przepyszne jedzenie ceny umiarkowane przemiła obsługa polecam pizzę z oscypkiem i żurawiną sałatkę z serem kozim gnocchi buraczkowe do tego wino "Kondrat wina wybrane" bardzo chętnie tam wrócę

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, lilue7777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DobraKarma, Właściciel, Dobra KarmaOdpowiedź udzielona 27 marca 2018

Bardzo dziękujemy za tak dobrą opinię i cieszymy się, że się Państwu podobało u nas :) Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Zamówiliśmy makaron z borowikami. Sos smakował jak ten z paczki Knorra w daniu pojawił się jeden kawałek borowika a reszta to pieczarki. Przekazaliśmy grzecznie opinie kelnerce aż w końcu włączył się do rozmowy arogancki kucharz. Bezczelność nie znająca granic. Recenzje pisze na jego życzenie, sam o to prosił. W gastronomii pracuje kilka lat i nigdy nie spotkałem się z tak bezczelnym podejściem.

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, Paweł J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DobraKarma, Właściciel, Dobra KarmaOdpowiedź udzielona 23 maja 2018

Dziękujemy za opinię, jednak musimy się do niej odnieść - sos absolutnie nie był z Knorra, wszystkie sosy przygotowujemy na świeżo, z samych naturalnych składników, i podstawą są borowiki. Kucharz nie był arogancki, jedynie zdenerwował się na zarzuty "knorrowe", co, jeśli pracuje Pan w gastronomii, chyba może uznać Pan za uzasadnione - jeśli potrawa jest przygotowywana na świeżo, a zarzuca się jej "knorrowość", można się poczuć urażonym. Przykro nam, że nie byli Państwo zadowoleni z wizyty u nas.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 stycznia 2018

Jestem wybredna, dlatego uwaznie wybieram miejsca w których się zatrzymuje. Byłam kilkukrotnie, jedzonko pyszne. Jak dla mnie wegetarianki zdało egzamin na duży plus :)

Termin wizyty: grudzień 2017
Dziękujemy, Martwestudio D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DobraKarma, Właściciel, Dobra KarmaOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018

Pięknie dziękujemy, bardzo się cieszymy, że zdaliśmy egzamin i że wszystko Pani smakowało :) Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 stycznia 2018

To miejsce urzekło mnie wręcz swoim klimatem. Przyciąga! Jedzenie bardzo smaczne.
Chciałam podziękować za muzykę, która leciała z głośnika przy moim stoliku na piętrze. Tak jakby ktoś włączył moją playlistę ze Spotify <3 właściwie to czułam się tak jakbym wcale nie wychodziła z domu :D dzięki!!! i do zobaczenia :)

Termin wizyty: styczeń 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, HildegardaM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DobraKarma, Właściciel, Dobra KarmaOdpowiedź udzielona 14 stycznia 2018

Pięknie dziękujemy! Bardzo miło nam to słyszeć, szczególnie że właśnie na takim domowym klimacie bardzo nam zależy, i oczywiście zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Dobra Karma — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Dobra Karma? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem