Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Galeria Sztuki Współczesnej BWA, Katowice
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Warsztaty

Uczestniczyłam kiedyś w warsztaatach na temat sztuki współczesnej. Było to ciekawie poprowadzone... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2017
optymisttyczna
Czuję niedosyt

Galerie odwiedziłam przy okazji podróży służbowej, wystawa dość ciekawa ale nie pozwalającą... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 lipca 2017
Freedom665483
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (12)
  
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
4
4
4
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
4
4
4
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 18 lipca 2018

Zdecydowanie warto odwiedzić BWA będąc w Katowicach. Galeria nie jest duża, ale jeśli ktoś lubi sztukę, na pewno znajdzie coś dla siebie. Zdecydowanie będę wpadała od czasu do czasu :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Aneta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2017

Uczestniczyłam kiedyś w warsztaatach na temat sztuki współczesnej. Było to ciekawie poprowadzone spotkanie. Zarówno w formie wykładu, jak i aktywizacji uczestników (plastyczne zajęcia).

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Dziękujemy, optymisttyczna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Galerie odwiedziłam przy okazji podróży służbowej, wystawa dość ciekawa ale nie pozwalającą. Brakowało mi jakiejś spójności w prezentowanych dziełach. Powierzchnia galerii dość skromna. Wielki plus za bardzo niską cenę biletu i kanapę dzięki której można odpocząć przyglądając się ekspozycji.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, Freedom665483
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2017

Lubię zwiedzać galerie. Chętnie poznaję sztukę współczesną. Jednak po zwiedzeniu kilku wystaw ze współczesnymi obrazami, dochodzę do wniosku, że ja nie nadążam za sztuką współczesną. Niezależnie od mojego poglądu, dobrze, że ta galera działa, bo mam okazję zobaczyć co się dzieje we współczesnym malarstwie i rzeźbie.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
Dziękujemy, jbalicka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2015

Kiedyś BWA organizowało bardzo interesujące wystawy np. Picassa , później prężnie działało w programie NOC w MUZEUM - fantastyczne projekty - żywy udział zwiedzających, ciekawe, choć często kontrowersyjne prezentacje. Dziś nic mnie tam nie ciągnie, a szkoda....

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2015
Dziękujemy, Marta H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji