Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Katowice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (103)
Filtruj recenzje
103 wyniki
Oceny podróżnych
19
34
27
19
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
19
34
27
19
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 103 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Bardzo fajnie usytuowany hotel, miła obsługa, czyste i komfortowe pokoje. Przytulne lobby i naprawdę bogate śniadanie. Dużo miejsca do parkowania oraz winda też wpływają na ogólną bardzo dobrą ocenę...

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Divorced2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_katowice, Kierownik, Campanile KatowiceOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dziękujemy za wybór hotelu Campanile oraz za pozostawienie oceny. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Z poważaniem
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Przed pobytem czytałam komentarze - główny zarzut dotyczył, że słychać wszystko z ulicy. Ku mojemu zdziwieniu wcale głośno nie było. Dostałam pokój od obwodnicy, ale ekrany wyciszają dźwięk samochodów i nic nie słychać. Pokój czysty. Jedzenie bardzo dobre i to na śniadaniu i to zamówione wieczorem z karty. Po drugiej stronie ulicy MCD oraz markety. ok 15 minut na rynek spacerkiem. Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, IwBart
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_katowice, Kierownik, Campanile KatowiceOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za wybór hotelu Campanile oraz za pozostawienie oceny.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji. Bardzo dobry dojazd i sąsiedztwo dużego parku (jest gdzie pobiegać). Pokoje bardzo przyjemne i przestronne. Czysto. Śniadanie smaczne i różnorodne. Minus za restauracje hotelowa która nie działa w razie dużego głodu po drogiej stronie ulicy jest mcdonalds. Podsumowując bardzo polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 60michalk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_katowice, Kierownik, Campanile KatowiceOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za wybór hotelu Campanile oraz za pozostawienie oceny.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 kwietnia 2019

Bliskość trasy szybkiego ruchu jednak robi swoje. Okna mogłyby być bardziej dźwiękoszczelne. Chociaż nie było aż tak tragicznie, szum był jednostajny, nawet usypiający :) Na jeden, dwa noclegi jest ok. Większym problemem był buczący transformator w szafce z bezpiecznikami. Poradziłem sobie wyłączając główny bezpiecznik od pokoju. Nie działała klimatyzacja, ale nie było upału więc ok. Śniadanie urozmaicone i smaczne.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, kanar123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_katowice, Kierownik, Campanile KatowiceOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Witam serdecznie,
Na początku chciałbym podziękować za wybór naszego hotelu, jak również za zamieszczenie opinii o pobycie. Wszystkie opinie naszych gości stanowią dla nas bezcenną wartość i bardzo dokładnie analizujemy każdą z nich. Zapraszamy ponownie.
Z poważaniem
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019

Hotel zlokalizowany blisko A4, ale również blisko centrum, nieopodal centrum handlowego 3 Stawy, "rzut beretem" od ul. Francuskiej, która skupia katowickie życie towarzyskie wieczorami.
Ceny przystępne. Hotel niepozorny, ale po remoncie.
Zakwaterowano mnie na parterze, pokój odnowiony, wygodne łóżko, czysta łazienka, kosmetyki hotelowe w formie pojemnika przytwierdzonego do ściany po prysznicem i przy umywalce. Na wyposażeniu suszarka do włosów, woda do picia.
Może nie jest to miejsce luksusowe, ale na pewno spełni oczekiwania każdego gościa, który szuka przyzwoitego noclegu w strategicznym miejscu Katowic.
Hotel zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie stacji paliw i Mc Donaldsa.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Alicja P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_katowice, Kierownik, Campanile KatowiceOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Szanowna Pani,
Dziękujemy za wybór hotelu Campanile oraz za pozostawienie oceny. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Z poważaniem,
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji