Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“tragiczny lokal typu fast food”
Jeff's — recenzja

Jeff's
Nr 56 wśród 495 Restauracje (Katowice)
Zakres cen: 5 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie tragiczne w wyglądzie i smaku , a ceny z kosmosu za takie fatalne jedzenie . Typowy fast food . Zamówiłam burgera clasic z dodatkiem boczku za dopłatą.Bułka tragiczna, mięso w miarę, dodatki fatalne kawałek sałaty lodowej , słabej jakości tani pomidor i krążek bardzo grubego kawałku białej cebuli . Sosy tylko ketchup i majonez. Do tego chociaż się nie zamawia , a to podnosi nie potrzebnie cenę beznadziejne frytki i okropna sałatka. Nie polecam napewno będę to miejsce omijać szerokim łukiem . Pomimo , że nie zjadłam wszystkiego czułam się bardzo ciężka. Nie zrobiłam zdjęcia posiłku, żeby sobie nie zaśmiecać tym wyglądem dania mojej pamięci. Pokazuje tylko rachunek. Obsługa bardzo miła i uprzejma dopytuje czy wszystko smakuje , jeśli nie smakuje to chcą wymienić tylko na co na kolejną fatalną taka sama bułkę? Na rachunku to obsługa pisze mi Thank you, a nie za to paskudne jedzenie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Izolda1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Właściciel, Jeff'sOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Jest nam bardzo przykro czytać takie słowa. Zapewniamy, że wszystkie nasze dania przygotowujemy na świeżo i staramy się, żeby każdy nasz Gość opuszczał nas zadowolony.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (284)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 284 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

zeberka zamawiam tam powiedzmy raz w miesiącu i są zwykle poprawne, natomiast to co wczoraj otrzymałam, to chyba jakiś sekret kucharza, bo tak dobrych nie jadłam jeszcze nigdy. Sos miodowo orzechowy-perfekcyjny. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, epozna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Właściciel, Jeff'sOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Bardzo nam miło! Cieszymy się, że smakowało. Zapraszamy jak najczęściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Chciałbym zacząć od przepysznego burgera kimchi! Nie sądziłem, że takie połączenie będzie idealne. Bogate menu i ceny niezbyt wygórowane. Panią Karolinę zapamiętam na długo, dawno nie obsługiwała nas tak miła kelnerka.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, pablomieszkobar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Właściciel, Jeff'sOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Cieszymy się bardzo, że smakowało, w przygotowanie naszych dań wkładamy całe serce. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bylismy kilka razy na śniadaniach i zawsze były przepyszne. Śniadanie Ali American jest naszym ulubionym, ale omlet oraz pancakes są także bardzo smaczne! Trafił nam się raz przypalony pancake, ale każdemu się zdarza! Na pewno wrócimy. :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, martytyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Właściciel, Jeff'sOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Ogromnie dziękujemy za te miłe słowa! Do szybkiego zobaczenia :) Czekamy na Panią.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2019

Od czasu do czasu lubimy zjeść coś solidniejszego.
Restauracja Jeff's doskonale się do tego nadaje.
Żeberka jak zawsze były doskonałe, kruche i rozpływające sie w ustach.
Sałatka tym razem jakoś niespecjalnie udana, bez smaku i jakby nieco wczorajsza.
Ale za to kukurydza, za którą normalnie niespecjalnie przepadam, tym razem wyjątkowo smakowita.
Obsługa jak zwykle miła, sprawna i pomocna.
Ogólnie solidny "bardzo dobry".
Majka i Ryszard z Katowic

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ryszard_Polska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CommunicationUnlimit, Właściciel, Jeff'sOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019

Miód na nasze serca, dziękujemy za miłą opinię! Zapraszamy jak najczęściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Jeff's — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Jeff's? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem