Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 140)
Filtruj recenzje
1 140 wyniki
Oceny podróżnych
354
495
202
61
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
354
495
202
61
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 140 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Do hotelu przyjechalimy przed czasem, mimo to pokój już na nas czekał.Pokój czysty wysprzątany obsługa hotelu bardzo grzeczna i uprzejma.Cena jak na 4 gwiazdki niska bo wyszło 100 zł za os/doba .Jedynym minusem to płatny parking pod hotelem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, Tomasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3377_am, General Manager, Novotel Katowice CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie,

Z wielkim zainteresowaniem zapoznaliśmy się z Pana komentarzem o świadczonych w naszym hotelu usługach. Pozytywna opinia jest dla nas zawsze wielką przyjemnością!

Mamy nadzieję, że jeśli plany ponownie pokierują Pana do stolicy Górnego Śląska, wybierze Pan Novotel na swój pobyt. Serdecznie zapraszamy!

Z pozdrowieniami,
Zespół Novotelu Katowice Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Na zdjęciach hotel wygląda pięknie, jednak pokoje naprawdę są na niskim poziomie.
Łazienka na pewno wymaga remontu- zepsuta słuchawka w prysznicu i mała półka na przybory łazienkowe. Słaby dojazd- musieliśmy wzywać taksówkę

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sebakozlowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3377_am, General Manager, Novotel Katowice CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za przekazane uwagi, Chcemy zapewnić, że od wielu miesięcy pracowaliśmy nad podniesieniem standardu naszych usług, prowadząc w hotelu kompleksową modernizcję pokoi i łazienek.
Mamy nadzieję, że zatrzyma się Pan u nas ponownie i będzie miał okazje osobiście ocenić dokonane zmiany.
Zapraszamy i przekazujemy serdeczne pozdrowienia,

Zespół Novotelu Katowice Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dojazd do hotelu dobrze oznaczony, parking zewnętrzny płatny (bez konieczności rezerwacji), personel miły i sprawnie prowadzący zarówno check in, jak i check out. Pokój czysty,  obszerny, dobrze wyposażony, łóżko duże, jednakże mocno sfatygowane (materac zbyt miękki). Łazienka dobrze wyposażona, ale już mocno zużyta (pęknięta słuchawka prysznica), czysta. Noc spokojna i cicha, choć pokój był blisko windy. Śniadanie nie rzuciło na kolana - dość skromne, choć urozmaicone.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, bogus_awb860
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3377_am, General Manager, Novotel Katowice CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie,

Chcemy bardzo podziękować za pobyt w naszym hotelu oraz przedstawione opinie. Niezwykle cieszą nas Pana pozytywne słowa dotyczące pracy naszego Zespołu. Równocześnie chcemy zapewnić, że weźmiemy pod uwagę Pana spostrzeżenia dotyczące wyposażenia pokoju czy oferty śniadaniowej.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie Pana gościć i zapewnić w pełni udany pobyt.

Z pozdrowieniami,
Zespół Novotelu Katowice Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Pomimo drobnych incydentów z meldunkiem na początku pobytku, tygodniowy pobyt w hotelu Novotel jak zawsze należał do udanych. Czysto, wygodnie, obsługa szybko reagowała na problemy, natychmiast znajdując rozwiązanie.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, ostry3122
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3377_am, General Manager, Novotel Katowice CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Drogi Gościu,

Serdecznie dziękujemy za ponowny wybór Novotelu podczas Pana pobytu w Katowicach. Cieszymy się, że czas spędzony z nami wspomina Pan pozytywnie i mamy nadzieję, że wkrótce ponownie powitamy Pana w naszym hotelu.

Zapraszamy i przesyłamy najlepsze pozdrowienia,

Aleksander Pietyra
Dyrektor Hotelu
wraz z całą Załogą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Pobyt bardzo udany, standardowy 2 osobowy pokój. Co do uwag brak w łazience kubeczków na szczoteczkę do zębów. Do tej pory zawsze były. Po sprzątaniu brak uzupełnienia wszystkich wykorzystanych rzeczy np. herbat i kaw.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, leon511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3377_am, General Manager, Novotel Katowice CentrumOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz podzielenie się swoją opinią z innymi podróżującymi,
Cieszy nas, że mogliśmy być częścią udanego pobytu weekendowego w Katowicach.

Wszystkie Pana uwagi zostały przekazane pracownikom naszego hotelu i dołożymy starań, aby opisane niedociągnięcia nie powtórzyły się w przyszłości.
Równocześnie chcemy wyjaśnić, iż w związku z procesem usuwania elementów plastikowych z użytku w naszym hotelu, zrezygnowaliśmy z kubeczków w łazience. Zachęcamy naszych Gości do korzystania z kubków papierowych znajdujących się w pokoju.
Mamy nadzieję, że podczas kolejnej podróży do Katowic ponownie wybierze Pan Novotel na swój pobyt. Serdecznie zapraszamy!

Z pozdrowieniami,
Zespół Novotel Katowice Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji