Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzonko mega !”
Sunlight Restaurant — recenzja

Sunlight Restaurant
Nr 4 wśród 18 Kawa i herbata (Katowice)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 kwietnia 2018

Bardzo fajne jedzonko razem z dobrym winkiem do tego i przystępnymi cenami tworzą coś w co warto się pakować :D.

Dziękujemy, Rafał Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (21)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 21 recenzji

Zrecenzowano 16 grudnia 2017

Miałem przyjemność jadać tutaj kilka razy, zawsze wysokiej jakości potrawy, miła i kompetentna obsługa. Rolada śląska i tatar wymiatają :) Dostępne menu restauracyjne i barowe. Jak najbardziej polecam. Bardzo przyjemne, klimatyczne miejsce.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Misiek1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 października 2017

Super obsługa, pyszne posiłki, od śniadań, poprzez lunch, po kolacje. Wybór win również zadowalający, a Pan Sławek zawsze jest gotów doradzić niezdecydowanym.

Dziękujemy, Maciek64
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManager_GM, General Manager, Sunlight RestaurantOdpowiedź udzielona 20 listopada 2017

Szanowny Panie Maćku

Dziękujemy za podzielenie się opinią nt. naszej Restauracji i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z konsultacji.
Stale pracujemy nad jakością i zróżnicowaniem dań i mamy nadzieję, że będziemy mogli jeszcze nie raz Pana gościć i liczyć na feedback.

Pozdrowienia od załogi angelo,

Anna Gorczyca-Dziewięcka
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 grudnia 2015

Polecam restaurację. Bardzo dobre posiłki, ciekawe menu, świetna obsługa. Na pewno chętnie tam powrócę w przyszłości.

Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManager_GM, General Manager, Sunlight RestaurantOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2016

Szanowna Pani Anno

Cieszymy się, że smakowała Pani nasza kuchnia.
Staramy się urozmaicać nasze dania wprowadzając coraz to nowsze pozycje jak i zachowując te, które cieszą się największym powodzeniem wśród naszych gości.
Na pewno nie zapomnimy o miłym zaskoczeniu naszych gości podczas zbliżających się Walentynek - mamy nadzieję, że i Pani zaszczyci nas swoją obecnością z partnerem.

Pozdrowienia od całego zespołu Hotelu angelo.

Tomasz Piórkowski
Dyrektor Regionalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2015

Restauracja w hotelu Angelo. Bardzo smaczne śniadania hotelowe. Na uwagę zasługują jednak Dania z karty. Duży wybór dobrej jakości wołowiny. Modny ostatnio grill kamienny zastapił,typowy grill stosowany w większości restauracji.

Dziękujemy, chotomek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeneralManager_GM, General Manager, Sunlight RestaurantOdpowiedź udzielona 12 października 2015

Szanowna Pani Wiesławo

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest na miło, że mogliśmy gościć Panie na obiedzie.
Najbardziej cieszymy się z faktu, iż Pani i koleżanki byłych zadowolone z jakości dań i obsługi.
Będzie nam miło ponownie gościć Panią i znajomych na kolejnym obiedzie u nas.

Z najlepszymi życzeniami od zespołu Hotelu angelo.

Tomasz Piórkowski
Dyrektor Regionalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sunlight Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Sunlight Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem