Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (561)
Filtruj recenzje
561 wyniki
Oceny podróżnych
312
223
17
4
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
312
223
17
4
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 561 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Czysto, bardzo miła obsługa, smaczne śniadania. Tylko ten wystrój... To jakiś szalony pomysł: czerwony zagłówek, czarne ściany, żółte firany, dziko nakrapiana wykładzina.... Serio, co autor miał na myśli? Dawka bodźców, jak dla mnie, na dłuższą metę nie do zniesienia. Pomijając wystrój w pokojach, znalazłam tam coś wyjątkowego. Na dole przy windach stał stolik na którym były zielone doniczkowe rośliny, które można było zabrać do pokoju i ożywić nieco wnętrze. Fajny pomysł.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, MC_Ewelina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vienna H, Kierownik, Vienna House Easy KatowiceOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Droga Pani Ewelino,

bardzo dziękujemy za wspaniały komentarz odnoście naszego obiektu. Nasz wystrój owszem, jest dość oryginalny, proszę jednak nie zapominać że hotel istnieje 10 lat a wtedy moda oraz standardy estetyki były nieco odmienne od dzisiejszych ...;) Niewykluczone, że w przyszłości zmienimy wystrój pokoi, póki co zmodernizowaliśmy nasze lobby, recepcję oraz bar czyniąc je znacznie przyjemniejszymi dla oka. Cieszy nas, że podoba się Pani nasz inicjatywa "zabierz roślinkę do pokoju" - mała rzecz, a potrafi umilić pobyt i poczuć się bardziej jak w domu :) Bardzo dziękujemy za Pani wizytę i mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie w przyszłości!

Pozdrawiam,

Anna Gorczyca-Dziewięcka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Organizowałem w hotelu wiele konferencji i szkoleń z ramienia biur podróży czy firm turystycznych. Mega obsługa, super elastyczne podejście do klienta, zawsze pyszna kuchnia, aż chce się współpracować z takimi ludźmi i obiektem. Świetna lokalizacja gdzie jest blisko centrum, dworca PKP czy autobusów powoduje, że goście sprawnie mogą się dostać do hotelu. Szczególne podziękowania dla Pani Iwony z działu konferencji za zawsze profesjonalną obsługę, pozytywną, z uśmiechem i Pana Mariusza z działu technicznego! Polecam i nie mogę się doczekać kolejnego spotkania!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, banach222001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vienna H, Kierownik, Vienna House Easy KatowiceOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Drogi Panie Banach,

bardzo dziękujemy za Pana wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług (po raz kolejny :)) Oczywiście Pana podziękowania zostaną przekazane do niezawodnej Pani Iwony oraz pana Mariusza. Dziękujemy za zaufanie i z niecierpliwością oczekujemy kolejnej okazji do współpracy!

Pozdrawiam,

Anna Gorczyca-Dziewięcka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Największy plus za super obsługę, wszyscy uśmiechnięci, rozmowni, pomocni - mam nadzieję, że kiedyś to będzie standardem wszędzie :).
Poza tym - duży parking, czyste ładne pokoje, telewizja z HBO, położenie w samym centrum, dobre śniadania i rozsądna cena.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magdalena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vienna H, Kierownik, Vienna House Easy KatowiceOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Droga Pani Magdaleno,

bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego obiektu! Cieszy nas, gdy nasi Goście są tak zadowoleni z pobytu - to wiatr w nasze skrzydła :) Serdecznie dziękujemy za dokonanie rezerwacji w naszym hotelu i mamy nadzieję spotkać się z Panią ponownie w przyszłości. Póki co pozdrawiam i życzę przyjemnego popołudnia!

Anna Gorczyca-Dziewięcka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019

Fajny hotel w centrum miasta ciekawa aranżacja pokoje przestronne miła i sympatyczna obsługa śniadanie ok
Z dworca PKP 10 minut drogi i blisko Spodka dobra miejscówka do wypadów na miasto czy koncerty

Termin pobytu: listopad 2018
Dziękujemy, ZbigniewSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vienna H, Kierownik, Vienna House Easy KatowiceOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Drogi Panie Zbigniewie,

bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszy nas, że podobało się Panu u nas, że pokój, śniadanie i obsługa sprostały Pana oczekiwaniom. Jak Pan zauważył, nasza lokalizacja jest bardzo korzystna - mamy nie tylko blisko do centrum i chociażby Spodka, ale również do najpopularniejszych w Katowicach klubów i pubów a dzięki pobliskim przystankom autobusowym i tramwajowym z łatwością dojedzie Pan również w dalsze rejony Katowic i okolic (np. na stadion Śląski, gdzie często odbywają się np. koncerty). Mamy nadzieję, że zobaczymy Pana ponownie w przyszłości!

Pozdrawiam,

Anna Gorczyca-Dziewięcka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019

Bardzo dobry hotel w centrum Katowic - niedaleko dworca kolejowego i obok dworca autobusowego (koło "Supersamu"). Nowoczesny wystrój. Czysto i schludnie. Duże i dobrze wyposażone centrum konferencyjne. Idealny na podróż służbową, spotkanie biznesowe i/lub konferencję. Smaczne i różnorodne śniadania. Miła i sympatyczne obsługa. Na pewno wrócę.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz_EU
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vienna H, Kierownik, Vienna House Easy KatowiceOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Drogi Panie Mariuszu,

bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że wszystko się Panu u nas podobało - lokalizacja, wystrój, śniadania, podejście naszych pracowników - takie opinie to wiatr w nasze skrzydła :) Zapraszamy ponownie nie tylko służbowo - posiadamy udogodnienia również dla dzieci (a Śląsk kryje wiele niespodzianek i atrakcji ;)) oraz dla czworonożnych pupili, których zawsze z radością witamy w naszym hotelu :)

Pozdrawiam,

Anna Gorczyca-Dziewięcka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji