Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wrzesień”

AïOLI inspired by Katowice
Nr 164 wśród 495 Restauracje (Katowice)
Zakres cen: 11 USD - 60 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019

Frytki, które zamówiliśmy prawdopodobnie były smażone na starym, przepalonym oleju.
Dramat!
Przynajmniej miła obsługa

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wikakolanowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist , AïOLI inspired by KatowiceOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Cześć, wielkie dzięki za opinię, przykro nam, że Twoja wizyta u nas nie była idealna Uwagi przekazujemy do naszego teamu, mamy nadzieję, że dasz nam jeszcze jedną szansę ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (107)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 107 recenzji

Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Lokalizacja i klimat restauracji zdecydowanie na plus. Jedzenie jest dobre, jednak w tych kwotach można zjeść lepiej. Niemniej nie można na nie narzekać, gdyż jest smaczne i wyszukane. Największy minus tego lokalu od początku jego powstania w Katowicach to obsługa. Trzeba długo czekać aż kelner obsłuży, czy nawet zauważy nowych gości. Pozostawione brudne naczynia na stoliku, gdzie goście już dawno od niego odeszli to standard. Czasem mam wrażenie, że kelnerzy nie biorą pełnej odpowiedzialności za to który stolik obsługują od początku do końca.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mat300sh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI inspired by KatowiceOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Hej, dziękujemy za miłe słowa, Twoje uwagi przekazujemy do naszego teamu, będziemy pracować nad poprawą Do zobaczenia ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczny obiad, Warty polecenia z ciekawymi drinkami. Małe ale to porcje wydaje mi się że są trochę przy małe, mogły by być większe ale to tylko moja spostrzegawczość

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Piotr G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI inspired by KatowiceOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Cześć, dzięki wielkie za miłe słowa, wpadaj częściej, do zobaczenia ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Po pierwsze strasznie niewygodne stołki/krzesła do siedzenia (te bez oparcia). Ciężko wysiedzieć.... Po drugie takie spostrzeżenie: Pani przy barze przygotowywuje coś do picia, nabiera szufelką lód apotem nad szklanką, paluszkiem zsuwa kostki do szklanki.... Jedzenie tym razem nie najgorsze, ale powyższe dwie rzeczy popsuły radość z obiadu... No i drogie napoje....

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, antonis1988
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI inspired by KatowiceOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Cześć, dzięki wielkie za opinię, przykro nam, że Twoja wizyta u nas nie była idealna Twoje uwagi przekazujemy do naszej obsługi, mamy nadzieję, że dasz nam jeszcze jedną szansę

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Wystrój i lokalizacja na plus, jednak moim zdaniem miejsce dość mocno przereklamowane. O ile z wizyt w lokalu w Warszawie byłem zadowolony tutaj mam mieszane uczucia, co do obsługi klienta oraz smaku potraw

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mateuszmarcinkowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Manager, AïOLI inspired by KatowiceOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Cześć, dzięki wielkie za opinię, wszystkie Twoje uwagi przekazujemy do naszej obsługi, obiecujemy poprawę i mamy nadzieję, że jeszcze do nas wpadniesz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AïOLI inspired by Katowice — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w AïOLI inspired by Katowice? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem