Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magiczne miejsce, dobra kuchnia - wspaniała obsługa”
27th Floor — recenzja

27th Floor
Nr 57 wśród 495 Restauracje (Katowice)
Zakres cen: 7 USD - 26 USD
Opis: Witamy na 27 pietrze! W tym miejscu możecie Państwo doświadczyć prawdziwej uczty dla zmysłów - wspaniałe widoki panoramy Śląska, swobodna atmosfera, wyśmienita kuchnia jak również niepowtarzalne koktajle stworzone na podstawie wyjątkowych składników. Godziny otwarcia: Część restauracyjna Dni powszednie: 16.00 – 23.00 Weekendy: 14.00 – 23.00 Część koktajlowa Dni powszednie: 18.00 – 02.00 Weekendy: 16.00 – 02.00
Informacje o restauracji
Opis: Witamy na 27 pietrze! W tym miejscu możecie Państwo doświadczyć prawdziwej uczty dla zmysłów - wspaniałe widoki panoramy Śląska, swobodna atmosfera, wyśmienita kuchnia jak również niepowtarzalne koktajle stworzone na podstawie wyjątkowych składników. Godziny otwarcia: Część restauracyjna Dni powszednie: 16.00 – 23.00 Weekendy: 14.00 – 23.00 Część koktajlowa Dni powszednie: 18.00 – 02.00 Weekendy: 16.00 – 02.00
Zrecenzowano 2 września 2019

Jedzenie bardzo dobre - nie można się do niczego przyczepić. Porcje duże. Kelner nie miał najmniejszego problemu, żeby polecić nam deser na dwóch (mieliśmy ogromną ochotę, a jednocześnie nie było szans, żeby zjeść cały).

Początkowo drobnym minusem wydawał nam się długi czas oczekiwania od momentu podania karty do podejścia przez kelnera, ale później odnieśliśmy wrażenie, że to celowy zabieg. Dzięki temu wieczór płynął trochę wolniej, spokojniej - można się było wszystkim delektować - zarówno jedzeniem, atmosferą jak i widokami, które w Katowicach to właśnie tutaj są najlepsze.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Krzysztof G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, 27th FloorOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bardzo dziękujemy Panie Krzysztofie, bardzo nam miło, że zdecydował Pan wybrać naszą restaurację. Trudno dodać więcej do Pana miłej recenzji, a więc zapraszamy gorąco ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (110)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 110 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smacznie i klimatycznie Ciemny wystrój z lekkim punktowym oświetleniem dodaje uroku i fajnego klimatu Już sam widok na panoramę Katowic robi duże wrażenie Obsługa na poziomie wie jak się zachować będąc pod ręką ale nie w sposób nachalny Przystawki zapowiadają że główne dania będą na wysokim poziomie i tak też jest w rzeczywistości Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, 27th FloorOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bardzo dziękujemy Panie Łukaszu.
Dziękujemy za wybór restauracji 27th Floor oraz dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie tej miłej recenzji.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

wiadomo, że o ocenie restauracji głównie decydują potrawy. Uważam, jest tu jeszcze trochę do zrobienia. Np. halibut: sama ryba wyśmienita, ale ćwiartka przypalonej i gorzkiej kapusty włoskiej dla mnie i dla moich gości niezrozumiała. Wieprzowina w porządku. Krewetki z czarnym makaronem podlanym wspaniałą oliwą trochę za twarde. natomiast koronny deser - bajka. Zaznaczam, że wszystkie opisane próbowałem. w trakcie dwóch wizyt w restauracji. Poziom obsługi adekwatny do położenia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mekrocz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, 27th FloorOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wybór restauracji 27th Floor. Cieszy nas szczególnie, że wracał Pan do nas co jest dla nas niezwykle istotne. Wysoko cenimy stałych Gości i dla nich regularnie modyfikujemy i zmieniamy potrawy w karcie.

Bardzo dziękujemy również za przesłane uwagi. Przeanalizuje je bardzo dokładnie, wraz z Szefem Kuchni i wprowadzimy niezbędne poprawki, aby satysfakcja naszych Gości była stuprocentowa.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019

Nie można zarezerwować stolika jeżeli liczba osób nie wynosi minimum 8. To jest porażka ! W czasie rozmowy telefonicznej dowiedziałam się że miejsca powinni być. Czyli umawiając się na spotkanie powiem .... miejsce powinno być. Na całym świecie można dokonać rezerwacji bez ograniczenia liczby osób a w Katowicach NIE , moim zdaniem mają klientów w głębokim poważaniu.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, wia01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, 27th FloorOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Szanowna Pani,
wieloletnie doświadczenie oraz znajomość naszej restauracji pozwala nam na rezygnację z obowiązku rezerwacji stolika w niektórych okresach roku.
Jesteśmy przygotowani, aby zapewnić profesjonalną obsługę każdemu z Gości oraz możemy zapewnić stolik jaki będzie odpowiadał osobom nas odwiedzającym w momencie przybycia do restauracji.

Tym bardziej dziwi nas, że postanowiła Pani wystawić recenzję restauracji 27th Floor w momencie, gdy nie sprawdziła Pani jak działa ten system, co więcej, wystawiła ją Pani nawet nie odwiedzając naszej restauracji.

Jednakże, gorąco zapraszamy - wizyta w naszej restauracji przekona Panią, że Goście są dla nas najważniejsi i mamy do nich ogromny szacunek. Profesjonalna obsługa uczyni wszystko, aby poczuli się Państwo wyjątkowo, a nieoczywista lokalizacja i wspaniała kuchnia sprawi, że wizyta będzie niezapomniana.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z mężem na rocznicowym drinku. Desery pyszne i do tego pięknie podane. Do tego fajne drinki z piękną panoramą Katowic w tle

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, mariawT714NB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, 27th FloorOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

To wszystko racja. :)
Ogromnie się cieszymy, że ważny dzień dla Państwa postanowiliście spędzić na 27. piętrze.
Dziękujemy za zaufanie.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

27th Floor — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w 27th Floor? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem