Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyjątkowo ”
Browar Mariacki — recenzja

Browar Mariacki
Nr 24 wśród 427 Restauracje (Katowice)
Zakres cen: 14 USD - 49 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce idealne na każde spotkanie. Bardzo eleganckie wnętrze (co może niestety odstraszyć). Pyszne jedzenie, pięknie podane, świeże produkt co jest wyczuwalne w potrawach. Bardzo dobre piwo (13 zł 0.5l). Wyjątkowe miejsce na Mariackiej. Tatar to pozycja obowiązkowa

Dziękujemy, Mariusz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Browar_Mariacki, Manager, Browar MariackiOdpowiedź udzielona 25 lipca 2018

Drogi Panie Mariuszu, Dziękujemy za odwiedziny Browaru Mariackiego oraz chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Bardzo nam miło, że spodobał się Panu wystrój restauracji, która podzielona jest na dwie strefy : bardziej formalną salę główną z kadziami warzelniczymi oraz mniej formalną barową od strony ulicy Mariackiej. Nasi kucharze, każdego dnia starają się by Państwa kubki smakowe zostały pobudzone dzięki starannie dobranym kompozycjom smaków. Wszystkie potrawy przygotowujemy ze świeżych produktów pozyskiwanych od lokalnych i sprawdzonych dostawców, dzięki czemu mogą Państwo zdrowo i smacznie zjeść. Cieszymy się, że zarówno potrawy serwowane i nasze własne piwo przypadły Panu do gustu. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (84)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 84 recenzji

Zrecenzowano 22 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny lokal z obsługa kelnerska. Dania? Jagniecina w firmie mini kotlecikow na srodku duzego talerza. Piers z kaczki owsianej z buraczanym mini biszkopcikiem, lyzka kapusty i lyzeczka kaszy nie powalila smakiem. Jedynie burgery sa slusznych rozmiarow. Spodziewalismy sie czegos wiecej po restauracji z dosc wygorowanymi cenami.

Dziękujemy, soxiara
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Browar_Mariacki, Manager, Browar MariackiOdpowiedź udzielona 23 lipca 2018

Droga soxiara, Dziękujemy za odwiedziny Browaru Mariackiego oraz chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że zarówno wystrój naszej restauracji jak i obsługa przypadły Pani do gustu. Dania serwowane w Browarze Mariackim to dania tradycyjne w nowoczesnej odsłonie. Szef Kuchni Krzysztof Harrison przygotowuje swoje potrawy w stylu kuchni fine dining stosując nowoczesne metody obróbki produktów spożywczych dbając nie tylko o ich smak ale również o ich kompozycję na talerzu. Oczywiście każdy znajdzie w karcie coś dla siebie od dań tradycyjnych po nowoczesne wykorzystujące elementy kuchni molekularnej. Serdecznie zapraszamy do spróbowania kolejnych propozycji z naszej karty. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tam dzisiaj na kolacji. Bardzo ładne miejsce, dobre, warzone na miejscu piwa, interesujące i warte spróbowania jedzenie. Wada to obsługa. Ani razu nikt nie podszedł do nas zapytać, czy wszystko jest Ok. Więcej, ani razu nikt nie podszedł do nas zapytać, czy coś jeszcze chcielibyśmy zamówić. Nawet, gdy chcieliśmy zapłacić, trzeba było polować na obsługę. Idąc tam, kierowaliśmy się opiniami umieszczanymi tutaj. Czujemy się mocno zawiedzeni.

Dziękujemy, Andrzej G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Browar_Mariacki, Manager, Browar MariackiOdpowiedź udzielona 20 lipca 2018

Drogi Panie Andrzeju, Bardzo dziękujemy za odwiedziny Browaru Mariackiego oraz czas poświęcony na wyrażenie opinii. Cieszymy się, że zarówno wystrój restauracji jak i serwowane potrawy, a przede wszystkim nasze naturalne niepasteryzowane piwo spotkały się z Państwa uznaniem. Bardzo nam natomiast przykro, że poczuliście się Państwo zaniedbani przez obsługę. Nie było to ich celem. Serdecznie zachęcamy do ponownych odwiedzin. Obiecujemy, iż dołożymy wszelkich starań, aby poczuł się Pan komfortowo i wyjątkowo. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Naprawde smaczne jedzenie, przystawki tatar drugie dania steki i rolada pyszne, desery i piwo mega, obsługa sprawna

Dziękujemy, Adam M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Browar_Mariacki, Manager, Browar MariackiOdpowiedź udzielona 13 lipca 2018

Drogi Panie Adam M, Dziękujemy za odwiedziny Browaru Mariackiego oraz maksymalną ocenę popartą miłymi słowami. Bardzo się cieszymy, że zasmakowały potrawy serwowane w naszej restauracji oraz nasze własne, niepasteryzowane Piwo Mariackie. Nasi pracownicy to prawdziwi pasjonaci, pełni entuzjazmu i to dzięki nim w Browarze Mariackim panuje tak pozytywna atmosfera. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Przepyszne żeberka ! Zgadzam się z Panią nas obsługującą - petarda!! Rolada wspaniała !! Polecamy gorąco to miejsce .
Ps. Kiedyś żeberka porównałbym do tych z Bierhalle we Wrocławiu ale dzisiaj te w Katowicach są nr. 1 !!!

Dziękujemy, grzesoch
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Browar_Mariacki, Manager, Browar MariackiOdpowiedź udzielona 9 lipca 2018

Drogi Panie grzesoch, Dziękujemy za odwiedziny Browaru Mariackiego oraz maksymalną ocenę przyznaną nam w serwisie tripadvisor.com. Bardzo nam miło, że zasmakowało Panu żebro wieprzowe pieczone 36 godzin oraz tradycyjna rolada śląska. Nasz Szef Kuchni Krzysztof Harrison dba by Państwa kubki smakowe zostały odpowiednio pobudzone za pomocą ciekawych połączeń różnych smaków, temperatur i konsystencji. Bardzo dziękujemy za rekomendację i serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Browar Mariacki — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Katowice, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Browar Mariacki? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem