Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (112)
Filtruj recenzje
112 wyniki
Oceny podróżnych
76
29
4
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
76
29
4
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 112 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Idealne miejsce na wyjazd czy to prywatny czy służbowy. Wygodne komfortowe pokoje, doskonała klubowa restauracja, serdeczni i uczynni pracownicy obsługi, którzy sami wychodzili z inicjatywą co mogą zrobić aby pobyt był udany! Perfekcja w każdym calu!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Norbert G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BWHotelMariacki, Manager, Best Western Hotel MariackiOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Drogi Panie Norbercie, Dziękujemy za wybór hotelu Best Western Mariacki oraz chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan każdy aspekt naszej działalności, a w szczególności pracę naszego personelu. To dzięki nim w hotelu panuje tak pozytywna atmosfera. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Znakomita lokalizacja, czyste i Wygodne i ciche pokoje, miła obsługa. Hotel zlokalizowany w centrum miasta, na ulicy tętniącej życiem za dnia i w nocy. Przyjemna atmosfera i znakomita kuchnia w restauracji hotelowej.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Gregor K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BWHotelMariacki, Manager, Best Western Hotel MariackiOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi Panie Gregor, Dziękujemy za wybór hotelu Best Western Mariacki oraz maksymalną ocenę jaką nam Pan przyznał w serwisie tripadvisor.com. Niezmiernie nam miło, że docenił Pan centralną lokalizację naszego hotelu, czyste i komfortowe pokoje oraz miły i profesjonalny personel. Cieszymy się również, że zarówno wyśmienite potrawy serwowane w restauracji Browar Mariacki jak i atmosfera w niej panująca zyskały Pańskie uznanie. Będzie nam bardzo miło Gościć Pana ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ladny i czysty. Jedyne co uderza to brak lodowki w pokoju, 3* chyba powinny taki drobiazg posiadać.Hotel posiada swoja restauracje. Obsługa miła i bardzo pomocna. Niestety obsluga na sniadaniach i w restauracji jakas taka obrazona na caly świat.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, olo77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BWHotelMariacki, Manager, Best Western Hotel MariackiOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Drogi olo77, Dziękujemy za wybór hotelu Best Western Mariacki oraz chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że docenił Pan wystrój i czystość naszego hotelu oraz przyjazny i pomocny personel.Trzygwiazdkowa kategoryzacja nie przewiduje lodówek w pokojach hotelowych. W naszych pokojach znajduje się wiele darmowych udogodnień przewyższających hotele trzygwiazdkowe a czasem i czterogwiazdkowe takie jak zestaw do prasowania, zestaw do parzenia kawy i herbaty, pełen zestaw kosmetyków, zestaw dentystyczny stację dokującą do telefonów aczkolwiek z uwagi na lokalizację hotelu w przedwojennej, zabytkowej kamienicy nie było już możliwości ulokowania ponad kategoryzacyjnej lodówki. Bardzo nam przykro czytać o nieprzyjemniej obsłudze restauracji. Nasze kelnerki śniadaniowe słyną z serdeczności i ciepłego podejścia do Gościa. Każdego ranka witają Gości z uśmiechem. Nie mniej jednak dziękujemy za opinię i serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w samym centrum Katowic przy deptaku na którym zlokalizowane jest dużo knajp. Bardzo klimatyczne miejsce z własnym browarem i bardzo dobrą restauracją. Najlepszy serwis śniadaniowy jaki do tej pory widziałem. Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta. Pokoje bardzo czyste i dobrze wyposażone. Szczotka do butów, ubrania, żelazko i deska, kosmetyki nawet szczoteczka do zębów i nici dentystyczne. Wi- fi i sejf w pokoju. 6 poziomowy budynek z windą. Jedyne co można by poprawić do ilość hotelowych miejsc parkingowych.
Naprawdę bardzo polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, zofiae2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BWHotelMariacki, Manager, Best Western Hotel MariackiOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Droga Pani zofiae2017, Dziekujemy za wybór hotelu Best Western Mariacki oraz najwyższa ocenę popartą miłymi słowami. Cieszymy się, że docenił Pan centralną lokalizację naszego hotelu i restauracji oraz klimat u nas panujący. Niezmiernie nam miło, że zarówno bogate wyposażenie pokoi jak i pomocny i przyjazny personel oraz bogaty i smaczny bufet śniadaniowy, który również Pan bardzo wysoko ocenił. Z uwagi na centralną lokalizację, wymagana jest wcześniejsza rezerwacja miejsca postojowego. Serdecznie zachęcamy do wyrażenia takiej prośby przy kolejnym pobycie i zapraszamy ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Bardzo fajny niewielki butikowy hotel w bardzo dobrej lokalizacji blisko dworca pkp. Wzdłuż ulicy sporo knajp i restauracji różnego typu. Bardzo dobre śniadania, piwo własnego wyrobu. Idealnie na wypad biznesowy

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, RAFAŁ M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BWHotelMariacki, Manager, Best Western Hotel MariackiOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Panie Rafale, Dziękujemy za wybór hotelu Best Western Mariacki oraz maksymalną ocenę jaką nam Pan przyznał w serwisie Tripadvisor.com. Bardzo nam miło, że docenił Pan centralną lokalizację naszego hotelu, bogaty i smaczny bufet śniadaniowy, który każdego dnia z wielką pieczołowitością dla Państwa przygotowujemy oraz wyśmienite piwo, które sami warzymy w naszej restauracji Browar Mariacki. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie. Pozdrawiam Łukasz Kala Revenue & Marketing Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji