Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (126)
Filtruj recenzje
126 wyniki
Oceny podróżnych
84
26
10
2
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
84
26
10
2
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 126 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wyśmienita lokalizacja hotelu. Wygodny podziemny parking. Pokój na 20 piętrze, bajeczne widoki. Na 27 piętrze serwowane są śniadania. Pyszny omlecik na dobre rozpoczęcie dnia. Świeże smaczne pieczywo, duży wybór nabiału. Kontakt z recepcją bardzo dobry. Zdecydowanie polecam dla odwiedzających Katowice.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, 386marcinh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Public Relations Manager, Courtyard by Marriott Katowice City CenterOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Bardzo dziękujemy Panie Marcinie. Cieszymy się, że pobyt w Katowicach był dla Państwa udany - także dzięki naszemu hotelowi.
Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Suita na najwyższym piętrze, Widok kosmiczny całe miasto, pokój nowoczesny, czysty, łazienka czysta, personel w recepcji i obsługujący pokoje bardzo pomocny i życzliwy, Śniadanie w barze super. Jeśli będziemy jeszcze raz na pewno wrócimy

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 736robertz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, Courtyard by Marriott Katowice City CenterOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019

Panie Robercie, nie możemy się doczekać kiedy będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie. Na pewno kolejny pobyt będzie równie udany lub nawet lepszy. Każdego dnia usprawniamy działanie naszego hotelu i podnosimy poprzeczkę coraz wyżej.
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa, recenzję i pobyt w hotelu Marriott Katowice. Zapraszamy i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Byłem gościem hotelu w podróży służbowej (kongres lekarzy) w dniach 12-15.06.2019.
Oszołomiony wrażeniami (m.in. standardem Państwa obiektu), pozostawiłem w pokoju reprezentacyjny, wyjściowy garnitur... Potwierdzenie tego faktu uzyskałem natychmiast po skontaktowaniu się z hotelem. Po kilku dalszych rozmowach telefonicznych zorientowałem się, że sprawa nie jest prosta (...musi Pan zamówić kuriera, opłacić przesyłkę, kurier powinien się zgłosić z pudłem, w który zapakujemy Pańską zgubę i w ten sposób odzyska Pan swoją własność..."). Trochę skomplikowane... żadna z firm kurierskich nie zapewniała takich luksusów (głównie chodziło o nieszczęsne pudełko). Po kolejnym telefonie podano mi "namiary" na mego Anioła Zbawcę, którym okazała się Pani Aneta Wartęga. W trakcie przesympatycznej rozmowy dowiedziałem się, że sprawa jest prosta, do załatwienia "od ręki" i taką też okazała się być! Pani Aneta zaaranżowała zapakowanie ubrania, kuriera i - daję słowo! - następnego dnia stałem się szczęśliwym posiadaczem mej zguby. Bardzo gorąco dziękuję i gratuluję P.T. Dyrekcji Hotelu tak wspaniałej, oddanej swej pracy, przemiłej Osoby. Pozdrawiam Ryszard Hanecki

Wskazówka dotycząca pokoi: "Moje" piętro - 23, wspaniały widok na panoramę miasta, niedaleko do restauracji (bodajże 27 p.), Ciche, szybkie windy...
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Ryszard H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, Courtyard by Marriott Katowice City CenterOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019

Panie Ryszardzie,

przede wszystkim bardzo dziękujemy za wysoką ocenę dla naszego hotelu.
Dziękujemy również za przekazaną opinię dotyczącą naszego pracownika. Zawsze staramy się, aby naszym Gościom pomóc w różnych sytuacjach, aby ich pobyt był bezproblemowy, spokojny i mogli oni odpocząć po
ciężkim dniu pracy lub podróży.

Pana podziękowania oraz gratulację przekazaliśmy Pani Anecie oraz, oczywiście, dyrekcji hotelu.

Mamy nadzieję, Panie Ryszardzie, że pozytywne wrażenia dotyczące pobytu skłonią Pana do wyboru
hotelu Marriott Katowice podczas kolejnego pobytu w Katowicach.
Pozdrawiamy i zapraszamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny widok, nowoczesne pokoje! Wysoki poziom obsługi! Rewelacyjne śniadania na bardzo wysokim poziomie! Fantastyczny szef kuchni (niezwykle miły!), który przygotowywał na życzenie przepyszną jajecznicę (przebił moją!), omlety, bekon- rewelacja! Do tego proseco! Pyszne wędliny własnego wyrobu! Nie zabrakło nawet śląskiego żuru! Przemiłe, nad wyraz profesjonalne kelnerki przy obsłudze śniadań

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, WandaSN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, Courtyard by Marriott Katowice City CenterOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy. Cieszymy się z każdego miłego słowa i każdej miłej recenzji. Dobrze wiedzieć, że nasz najważniejszy cel - jakim jest pełna satysfakcja Gości - jest spełniany w 100%.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do nas podczas kolejnej wizyty w Katowicach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Marriott zarezerwowalam na 2-dniowa podroz sluzbowa. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kontakt z recepcja juz przed przyjazdem byl bezproblemowy. Obsluga spelnila wszystkie moje zyczenia odnosnie rodzaju lozka, pietra, dostarczenia kapci i szlafroka - za to wszystko ogromny plus. Dodatkowo obsluga zareagowala blyskawicznie na problem techniczny z telewizorem. Jesli chodzi o budynek- gotel jest polozony w samym centrum. Wystroj jeat nowoczesny ale przytulny, w odcieniach brazu i blekitu. Z pokoju mam piekny widok na panorame miasta. Oprocz standardowego wyposazenia mam w pokoju zestaw do prasowania niezbedny w podrozy sluzbowej. Lozko bardzo wygodne. Sniadanie smacze, ze sporym wyborem produktow. W przypadku kolejnej podrozy do Katowic napewno wybiore Courtyard by Marriott.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Anna8606
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarriottKatowice, Kierownik ds. PR, Courtyard by Marriott Katowice City CenterOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2019

Pani Anno, ogromnie się cieszymy, że pobyt w naszym hotelu był dla Pani udany.
Dziękujemy za wysoką ocenę oraz wszystkie miłe słowa.
Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie. Jak zwykle będzie elegancko, komfortowo i sympatycznie.
Oczywiście czekać będzie ogromny śniadaniowy wybór z wyłącznie świeżych produktów.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji