Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (393)
Filtruj recenzje
393 wyniki
Oceny podróżnych
256
108
17
10
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
256
108
17
10
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 393 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Wszystko czego oczekuję po Hotelu jest w Q. Najbardziej brakuje wanny. Nie ma nawet w apartamentach. Obsługa uczynna i dyskretna. Otwarta na dodatkowe życzenia. Menager, bez dodatkowej opłaty, pozwolił skorzystać z pokoju 3h po zakończonej dobie hotelowej, co wybitnie ułatwiło mi życie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Poproszę o wannę. Pomimo tego, że ok o wychodziło na ruchliwą ulicę nie było głośno.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, RajMedia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katowiceplus, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KatowiceOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i oczywiście liczymy na Państwa powrót do nas:-) Mam również miłą niespodziankę-w apartamencie mamy zarówno kabinę prysznicową jak i wannę:-) Zapraszam więc do skorzystania z tego pokoju podczas kolejnej wizyty u nas. Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Gaweł Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Excellent hotel, room, decor and service!
Great location.
Highly recommended.
Will definitely stay there again, one day.

Świetny hotel, świetne pokoje, wystroj i obsluga. Idealna lokalizacja. Polecam!! Z pewnoscia zatrzymam sie tam ponownie podczas nastepnej wizyty w Katowicach.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ewa22x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katowiceplus, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KatowiceOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowna pani Ewo,
pięknie dziękujemy za cudowna opinię i zapraszamy ponownie:-) Pozdrawiam, Katarzyna Gaweł Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Byłem drugi raz i mam ponownie bardzo dobre wrażenia. Malutki minus, ale to sprawa subiektywna --- rok temu śniadania były ciut lepsze;-) Reszta bez zmian - na wysokim poziomie. Nie rozumiem - dlaczego 177 znaków, to za mało?

Wskazówka dotycząca pokoi: Bardzo dobra obsługa sprzątająca - miła, sprawna i bardzo sympatyczna;-)
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, smakosz1101
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katowiceplus, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KatowiceOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za miłą opinię .Przykro mi, że śniadania ocenili Państwo gorzej niż rok temu-właśnie dopiero co wzbogaciliśmy je o kolejną część -Stół od natury-obfitujący m.in. w zdrowe tłuszcze, zdrowe cukry, sporą ilość warzyw oraz samodzielnie przygotowywane soki z wyciskarki wolnoobrotowej.Mam nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie i docenią bogaty bufet śniadaniowy:-) Serdecznie zapraszam, Katarzyna Gaweł Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Byłem gościem od 23 do 25.07. Lokalizacja świetna, jedzenie wyborne, wybór śniadaniowy spory, produkty świeże. Obsługa bardzo miła, uprzejma i pomocna. Na minus niestety - silny zapach stęchlizny w łazienkach (zakwaterowany byłem w jednym pokoju, tam w łazience śmierdziało bardzo, poprosiłem o zmianę pokoju, udało się, niestety zapach w łazience pozostał ale ciut mniejszy). Obsługa zapomniała wspomnieć o braku ciepłej wody do wieczora w dniu kiedy przyjechaliśmy. Sporym minusem są też osoby palące przed wejściem do hotelu i smród papierosów unoszący się do pokoi. Nie jest trudno chyba wybudować palarnię.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nowakowskibartosz77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katowiceplus, Kierownik recepcji, Q Hotel Plus KatowiceOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz pozostawienie opinii. Cieszymy się, że docenił Pan jakość naszej restauracji oraz zaangażowanie naszego personelu. Przepraszamy za niedogodności podczas pobytu. Mamy nadzieję, że pozytywne aspekty wizyty skłonią Pana do ponownego wyboru naszego hotelu. Zapraszamy.
Pozdrawiam,
Katarzyna Gołębiewska
Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Mając porównanie do standardów innych hoteli i mając na uwadze region to całkiem znośny hotel. Pokoje dość obszerne, czyste ale zdecydowanie doradzam przy rezerwacji dopytać (bo sami nie udzielą takiej informacji) czy pokój jest od strony torów kolejowych. Śniadanie smaczne. Obsługa pokoi porozumiewa się dziwnym językiem i w takim również odpowiada. To jakiś dialekt czy lokalna atrakcja? Ale mniejsza z tym nie ma to większego wpływu na jakość usługi hotelowej.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katowiceplus, Kierownik recepcji, Q Hotel Plus KatowiceOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz Pana opinię. Cieszymy się, że docenił Pan jakość naszych śniadań oraz czystość w naszym hotelu. Na Śląsku, prócz lokalnego dialektu, mamy wiele różnych atrakcji :-) więc serdecznie zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszego hotelu.
Pozdrawiam,
Katarzyna Gołębiewska
Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji