Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Lubimy tam wracać

Super miejsce do spędzania wolnego czasu. Dookoła runku znajduje się wiele klimatycznych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019
martaalicja
z urządzeń przenośnych
Odpoczynek

Rynek w Gliwicach to najstarsze zabudowania Gliwic. Miejsce spotkań, odpoczynku rodzin, przyjaciół... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 14 lipca 2019
pawe_j678
,
Gliwice, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (193)
  
Recenzje (193)
Filtruj recenzje
193 wyniki
Oceny podróżnych
99
73
17
4
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
99
73
17
4
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 193 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce do spędzania wolnego czasu. Dookoła runku znajduje się wiele klimatycznych restauracji i kawiarenek. Zdała od zgiełku samochodów, dzieci są bezpieczne !

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, martaalicja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Rynek w Gliwicach to najstarsze zabudowania Gliwic. Miejsce spotkań, odpoczynku rodzin, przyjaciół i znajomych. Odnowiony Ratusz i kamienice a także fontanna Neptuna sprawia, iż jest to reprezentacyjne miejsce miasta

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, pawe_j678
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 czerwca 2019

Przyjemne, ciekawe architektonicznie miejsce, z szeroką ofertą gastronomiczną do miłego spędzenia czasu, warte do wielokrotnego odwiedzania, szczególnie kiedy aura sprzyja letnim ogródkom. Ratusz i star kamieniczki wokół rynku zadbane, kolorowe, wieczorem przyjemne oświetlenie. Dobre miejsce na spacery również okolicznymi uliczkami w ramach starego miasta.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Damian A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2019

Rynek wielkiego miasta miejsce odpoczynku i relaksu. Tutaj piękny ratusz, fontanna Neptuna i miejsce do zjedzenia, rozmajtość wielu kuchni. Znajdziesz tutaj kuchnię włoską , regionalną , kasza, witnamska, zapiekanki, hot-dogi, hamburger , lody, kawa i co ino.... Sam spacer też należy do przyjemnych. Wielkość rynku choć nie duży nie powoduje ścisku. uliczki otaczające to miejsce są również urokliwe co podkreśla klimat tego miejsca. Być w Gliwicach i nie odwiedzić jego rynku to strata dla każdego, który odwiedza to miasto.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Barada107
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Rynek w Gliwicach jest specyficznym miejscem. Głównie spotkań w licznych lodziarniach i restauracyjkach. Można tam siedzieć cały dzień i się delektować słońcem,. dziś pięknie przegrywał nam uliczny grajek. Mimo że to centrum miasta to nie męczy nas hałas i ilość osób. jakoś wolniej płynie tu czas.Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, barbaragY9662YY
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji