Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Robi wrażenie- jest piękny !

Miałem za sobą już tournee, by nauczyć się "dworca" przed kolejowym wyjazdem (a nie jechałem koleją... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 marca 2019
vivaldik
,
Gliwice, Polska
Dworzec PKP też może być ładny

Bardzo ciekawa stalowa konstrukcja peronów, Windy i schody ruchome są dużym ułatwieniem. Dworzec... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 września 2018
wilkir
,
Gliwice, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (24)
  
Recenzje (24)
Filtruj recenzje
24 wyniki
Oceny podróżnych
9
8
4
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
9
8
4
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 24 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Nie sposób rozpoznać komunikatów z zapowiedziami odjazdów i przyjazdów ! Stan nagłośnienia tragiczny.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Adrian8888821
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Dworzec PKP w Gliwicach. Odnowiony, odrestaurowany zyskał swój dawny blask. W środku budynku zostało oryginalne wykończenie. Płyta peronów i zadaszenie nowe połączone razem stanowi spójną całość. Przed remontem każdy peron miał zadaszenie, które nie wyglądało zbyt przyjemnie. Teraz nowoczesny dworzec na miarę XXI wieku.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, pawe_j678
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Niby nowy, niby piękny, ale dlaczego NIE SŁYCHAĆ KOMUNIKATÓW?? Słabe nagłośnienie, a może kiepska akustyka?

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Anna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Dworzec fajny, ale obsługa do jednak dalej wschód a nie zachód. Bardzo niemili panowie sokiści. Brak jakiejkolwiek empatii.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Miałem za sobą już tournee, by nauczyć się "dworca" przed kolejowym wyjazdem (a nie jechałem koleją ok.25-lat).
I moje wrażenie i uwagi dla innego użytkownika:
-doskonale rozwiązana funkcjonalność obiektu, a dodatkowo jest on ładny !
-brak "informacji"; to udogodnienie powierzono kasjerkom, o których to umiejętnościach, lepiej przemilczeć !
-dworzec pracuje dopiero od 5.00 rano, a biletoautomaty są w zasadzie niesprawne.
-wątpliwa korzyść z wałęsającego się ochroniarza, skoro spotkałem wielu meneli; ale dlaczego mimo poprawnych wc, jednak zapach moczu jest wyraźnie wyczuwalny,
-

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, vivaldik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji