Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Kolejkowo Gliwice

Bardzo fajne miejsce w Gliwicach. Wielka w tym zasługa obsługi. Dzisiejsza (12.09.2020) obsługa... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 września 2020
Zzz X
z urządzeń przenośnych
Gorąco polecam!!

Świetna zabawa! Zachwyca precyzją i pomysłowością wykonania!! Ogrom zabawnych zdarzeń i sytuacji... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 września 2020
Marzena-2112
Przeczytaj wszystkie recenzje (81)
  
Recenzje (81)
Filtruj recenzje
81 wyniki
Oceny podróżnych
70
7
2
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
70
7
2
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
25 z 30 wśród 81 recenzji
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Super miejsce. Dzieci zachwycone. Szczegółowość makiet niesamowita. Polecam zarówno dorosłym jak i dzieciom.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Aleksandra B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof L, Kierownik ds. gości, Kolejkowo - Cudowny Świat w Miniaturze!Odpowiedź udzielona 4 listopada 2019

W cudownym świecie w miniaturze dbamy o każdy szczegół. Zachwyt dzieci i dorosłych to najlepsze podziękowanie za pracę. Bardzo na miło z powodu maksymalnej recenzji. Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy drugi raz i na pewno nie ostatni! :) Fantastyczne miejsce, świetna zabawa, tysiące szczegółów do odnalezienia, zobaczenia. Zadziwia dbałość o najmniejszy detal i mega kreatywność przy tworzeniu - ogromny szacunek dla pomysłodawców i modelarzy! :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, soltmen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof L, Kierownik ds. gości, Kolejkowo - Cudowny Świat w Miniaturze!Odpowiedź udzielona 4 listopada 2019

W cudownym świecie w miniaturze najdrobniejszy szczegół ma ogromne znaczenie :) Tak stworzony świat przyciąga do siebie i warto odwiedzić go więcej niż jeden raz. Dziękujemy za słowa uznania i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Czwórka dorosłych bawiła się tak samo dobrze, jak ośmiolatka. Szukanie szczegółów było świetne:D i dbałość o nie na terenie całej makiety. Pociągi, statki. BURZA. Rewelacja ;) będę polecać. Warte swojej ceny.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, chemilie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof L, Kierownik ds. gości, Kolejkowo - Cudowny Świat w Miniaturze!Odpowiedź udzielona 4 listopada 2019

Zabawa w poszukiwanie szczegółów budzi u każdego podróżnika i odkrywcę. Cieszymy się, że cudowny świat w miniaturze jest rewelacyjny. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2019

Fantastyczne miejsce kolejkowo w Gliwicach. Zachwycające makiety, wspaniale oddane życie codzienne w mieście, praca, wypoczynek, hobby. Stacja Gliwice, dworzec kolejowy zachęcają do podróży miniaturowymi wagonikami. Dźwięki, światła, kolory potęgują wrażenia zwiedzających bez względu na wiek. Sympatyczne dziewczyny - przewodniczki podpowiadają, na co zwrócić uwagę, bo bez tych podpowiedzi wiele rzeczy mogłoby umknąć naszej uwadze. Rewelacyjny efekt dnia i nocy, woda i kałuże na działkach, padający deszcz na długo pozostają w pamięci. Można się poczuć Guliverem w kraju LiLiputów. Nie zamieszczam zdjęć, bo kolejkowo trzeba po prostu odwiedzić.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, bogumiła g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof L, Kierownik ds. gości, Kolejkowo - Cudowny Świat w Miniaturze!Odpowiedź udzielona 4 listopada 2019

Niesamowita recenzja. Tak, w cudownym świecie w miniaturze każdy odczuje dziecięcą radość i czuje się niczym Guliwer. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe miniatury, swietne wykonanie i duża porcja humoru. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dorosły znów może poczuć się jak dziecko. Fantastyczne. Polecamy

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Tommi234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Krzysztof L, Kierownik ds. gości, Kolejkowo - Cudowny Świat w Miniaturze!Odpowiedź udzielona 4 listopada 2019

W Kolejkowie dorośli czują się dziećmi, a młodsi poznają świat wkraczając powoli w rzeczywistość dorosłych. Uczymy przez zabawę, pamiętając o dużej porcji humoru :) Dziękujemy za maksymalną ocenę i do zobaczenia ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji