Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dębica
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Niedzielny obiad rodzinny ”
Czarny Sezam — recenzja

Czarny Sezam
Nr 1 wśród 20 Restauracje (Dębica)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem pod wrażeniem tego lokalu.
Z zewnątrz nie zachęca do odwiedzenia, ale po przekroczeniu progu znajdujesz się w zupełnie innym miejscu.
Lokal wygląda naprawdę wyjątkowo.
Jedzenie bardzo smaczne.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, H5225VIpierrep
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (63)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 63 recenzji

Zrecenzowano 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Będzie to kolejna moja pochwalna recenzja tej restauracji. Długi okres czasu czekałem by tego typu punkt gastronomiczny pojawił się wśród restauracji debickich. Ciągle - dosłownie, oblężenie lokalu dowodzi, że nie tylko moje oczekiwania zostały zrealizowane. Oczywiście bez dobrej obsługi, wyboru wielu dań, urozmaicanego co pewien czas, sama nazwa restauracja orientalna nie miała by racji bytu. Osobistą satysfakcję mam taka, iż znajduje się kilkaset metrów od miejsca mojego zamieszkania. Zatem w miarę często, spacerując zaglądam do Czarnego Sezamu. Bo lubię, warto. REKOMENDUJE !

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Witold W. K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dzień dobry,
dziękujemy za tak miłą opinię dla Naszej Restauracji. Dzięki Państwu stajemy się z dnia na dzień coraz lepsi. Takie słowa są dla nas motorem do dalszego działania:) Zapraszamy Ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2019

Polecam to miejsce. Obsługa służąca pomocą w doborze dań, bardzo smaczne jedzenie, ciekawie podane. Świetny wystrój, bardzo podobał mi się ogródek- zainspirował mnie. Na pewno wrócę nie raz.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 72Kinga184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy Serdecznie za opinię ;)
Ogródek, zwłaszcza tą porą jest naszym ulubionym miejscem :)
Zapraszamy Ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2019

Pyszne jedzenie, miła i sprawna obsługa. Byłem dwa dni pod rząd i za każdym razem wyszedłem zadowolony, Piwa Grimbergen z beczki, pyszne dania spod znaku kuchni tajskiej. Cenowo naprawdę przystępnie, a do tego miła obsługa. Polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Lobo_tommy666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Super! Bardzo się cieszymy, że jesteście Państwo zadowoleni z wizyty w Naszej Restauracji :) Zadowolenie Naszych gości jest dla nas Najważniejsze. Zapraszamy Ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Klimat romantyczny, tajemniczy, zloto polaczone z czerwia robi wrazenie, mnostwo kwiatow i relaksacyjna muzyka - idealny klimat. Obsluga bardzo dobra szczegolnie kelnerka z takimi charakterystycznymi okularkami brunetka mala - ulubiona kelnerka, bardzo pomocna i mila, pytala zawsze czy wszystko w porzadku i czy smakowalo. Jedzenie wysmienite, smaki nie do powtorzenia w domu, zarowno sajgonki jak i makaron z kurczakiem jak i sushi. Mastershushi - rewelacyjny i profesjonalny. Picie bardzo smaczne szczegolnie lemoniada mango oraz mohito bezalkoholowe. Polecam !!!! jest drogo ale jak chcesz dobrze i smacznie zjesc - to musisz zaplacic. Polecam dla osob biznesowych!

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, xkatieangelx1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za oddaną opinię. Cieszymy się Państwa zadowoleniem. Zapraszamy Ponownie.
Serdecznie Pozdrawiam :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Czarny Sezam — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Dębica, województwo podkarpackie
Dębica, województwo podkarpackie
 
Dębica, województwo podkarpackie
Dębica, województwo podkarpackie
 
Dębica, województwo podkarpackie
Dębica, województwo podkarpackie
 

Byłeś(-aś) w Czarny Sezam? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem