Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaczne jedzenie”
Czarny Sezam — recenzja

Czarny Sezam
Nr 1 wśród 20 Restauracje (Dębica)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 8 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 lipca 2019

Polecam to miejsce. Obsługa służąca pomocą w doborze dań, bardzo smaczne jedzenie, ciekawie podane. Świetny wystrój, bardzo podobał mi się ogródek- zainspirował mnie. Na pewno wrócę nie raz.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 72Kinga184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy Serdecznie za opinię ;)
Ogródek, zwłaszcza tą porą jest naszym ulubionym miejscem :)
Zapraszamy Ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (80)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

24 z 28 wśród 80 recenzji

Zrecenzowano 21 lipca 2019

Pyszne jedzenie, miła i sprawna obsługa. Byłem dwa dni pod rząd i za każdym razem wyszedłem zadowolony, Piwa Grimbergen z beczki, pyszne dania spod znaku kuchni tajskiej. Cenowo naprawdę przystępnie, a do tego miła obsługa. Polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Lobo_tommy666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Super! Bardzo się cieszymy, że jesteście Państwo zadowoleni z wizyty w Naszej Restauracji :) Zadowolenie Naszych gości jest dla nas Najważniejsze. Zapraszamy Ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Klimat romantyczny, tajemniczy, zloto polaczone z czerwia robi wrazenie, mnostwo kwiatow i relaksacyjna muzyka - idealny klimat. Obsluga bardzo dobra szczegolnie kelnerka z takimi charakterystycznymi okularkami brunetka mala - ulubiona kelnerka, bardzo pomocna i mila, pytala zawsze czy wszystko w porzadku i czy smakowalo. Jedzenie wysmienite, smaki nie do powtorzenia w domu, zarowno sajgonki jak i makaron z kurczakiem jak i sushi. Mastershushi - rewelacyjny i profesjonalny. Picie bardzo smaczne szczegolnie lemoniada mango oraz mohito bezalkoholowe. Polecam !!!! jest drogo ale jak chcesz dobrze i smacznie zjesc - to musisz zaplacic. Polecam dla osob biznesowych!

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, xkatieangelx1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za oddaną opinię. Cieszymy się Państwa zadowoleniem. Zapraszamy Ponownie.
Serdecznie Pozdrawiam :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie było bardzo dobre, duże porcje za co ogromny plus, minusem były dodatki do dań z kurczaka, surówka z białej kapusty na jedno kopyto więc fajnie by było dodać coś nowego,poza tym bardzo w porządku restauracja

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Justyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy za oddanie opinii. Cieszymy się, że nasze Dania Państwu smakowały. Surówka z białej kapusty przygotowywana codziennie na świeżo jest dodatkiem do Naszych dań, oczywiście przekażemy tą uwagę Szefowi Kuchni w celu poprawienia smaku.
Serdecznie zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2019

Pierwszy raz od dłuższego czasu wybierając najlepszą restaurację według rankingu Tripadvisor w danym mieście nie zawiodłem się.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KrzysztofZ34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy serdecznie za opinię :)
Zapraszamy Ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Czarny Sezam — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Dębica, województwo podkarpackie
Dębica, województwo podkarpackie
 
Dębica, województwo podkarpackie
Dębica, województwo podkarpackie
 

Byłeś(-aś) w Czarny Sezam? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem