Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (292)
Filtruj recenzje
292 wyniki
Oceny podróżnych
99
138
42
9
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
99
138
42
9
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 292 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna J, Manager, Ibis CzestochowaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo w porządku biorąc uwagę stosunek jakości do ceny. Mógłby być położony bliżej centrum. Dodatkowo, nie przygotowano pokoju na trzy osoby, a na dwie, pomimo że rezerwacja była na trzy osoby.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kubucha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel w dobrym, dogodnym położeniu w Częstochowie, dobrze oznakowany, pokój miły, czysty i przytulny, obsługa bardzo pomocna i miła, dobre śniadanie w formie bufetu, duży wybór potraw nocleg za rozsądną cenę

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Andrzej46
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna J, Manager, Ibis CzestochowaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Szanowny Panie Andrzeju,
serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę usług w hotelu ibis Częstochowa- miejscu nietuzikowym, gdzie praca wykonywana jest z pasją i sercem.
Mamy nadzieję, że podczas kolejnych wizyt w Częstochowie będziemy już stałym punktem na mapie Pana podróży.
Zapraszamy,
Anna Jach-Koterba
Dyrektor hotelu wraz z Zespołem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna J, Manager, Ibis CzestochowaOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Wszyscy pracownicy bardzo mili i zyczliwi!
Hotel bardzo czysty, swietne wyposazenie pokoi, smaczne posilki.
Dobry dojazd do hotelu, ale jesli ktos wybieralby sie bez samochodu to pieszo w Czestochowie prawie wszedzie "daleko" ;)

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Maps11139070012
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna J, General Manager, Ibis CzestochowaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Drogi Gościu,
serdecznie dziękuję za recenzję pobytu w ibis Częstochowa w imieniu własnym oraz wszystkich pracowników hotelu, których praca została w tej recenzji doceniona. Czytanie tak miłych recenzji to zawsze ogromna przyjemność dla całego zespołu.
Zapraszam ponownie do ibis Częstochowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji