Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Zarezerwuj najniższą cenę w tych witrynach
Expedia.com58 USD
Booking.com58 USD
Priceline58 USD
eDreams58 USD
Agoda.com58 USD
Travelocity58 USD
Wyświetl wszystkie 16 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (335)
Filtruj recenzje
335 wyniki
Oceny podróżnych
173
119
37
4
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
173
119
37
4
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 335 recenzji
Zrecenzowano: 19 lutego 2020

Udany pobyt- już kolejny. Podziękowania dla Pań z recepcji, które zawsze się starają, aby klient czuł się jak w domu [ zwłaszcza Pani Ewa ] . Pokój czysty i wygodny. Śniadania b.dobre, choć trochę za drogie [ 45 pln/os to sporo, jak za śniadanie] . Mam nadzieję, że hotel nie będzie cały czas podnosił cen, jak to się dzieje ostatnimi miesiącami. Stali klienci mogą się trochę zniechęcić, widząc coś takiego. Dobra rada- myślę iż większy personel w restauracji pomógłby przyspieszyć obsługę ( zwłaszcza w weekend ). Poza tym, jak zawsze - POLECAM HOTEL.

Termin pobytu: luty 2020
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, m_misiewicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: halnymercure, Manager, Mercure CieszynOdpowiedź udzielona 24 lutego 2020

Szanowni Goście,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnego komentarza na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszymy się, ze są Państwo zadowoleni z naszych usług. Przekażę oczywiście szczególne podziękowania dla obsługi recepcji.

Dziękujemy również za informację zwrotną dotyczącą restauracji, pracujemy już nad tym, aby podnieść jakość naszych usług.

Zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie.

pozdrawiam,
Agnieszka Węgrzyn-Chwiłkowska
Zastępca Dyrektora Hotelu
Mercure Cieszyn

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 stycznia 2020

Hotel wygląda jak odświeżony obiekt robotniczy.
Jakość obrazu TV w pokoju z lat 90 podczas śnieżycy.
Personel pomocny. Największym plusem czystość obiektu, zarówno w restauracji jak i w pokojach.
Restauracja z ciekawą kartą jednak dania jakby odgrzewane.

Termin pobytu: styczeń 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, szotrab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: halnymercure, Manager, Mercure CieszynOdpowiedź udzielona 10 lutego 2020

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat pobytu w naszym hotelu. W ramach Mercure staramy się stale podnosić jakość naszych usług, dlatego takie opinie są dla nas bardzo ważne. Już podejmujemy odpowiednie kroki, aby zniwelowac problem, a Pański kolejny pobyt była bardziej udany.

Z wyrazami szacunku,
Agnieszka Węgrzyn-Chwiłkowska
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2020

Jak zawsze miło i profesjonalnie . Wszystko przygotowane zgodnie z moim życzeniem. Super zimowa herbatka w restauracji. W pokojach mogły by być większe kubki do herbaty. Szkoda że nie ma lokalnego piwa , jak było kiedyś

Termin pobytu: styczeń 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, GoPlaces67029534289
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: halnymercure, Manager, Mercure CieszynOdpowiedź udzielona 10 lutego 2020

Szanowny Gościu,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii na temat naszego hotelu.
Bardzo cieszymy się,że są Państwo zadowoleni z pobytu. Uprzejmie informujemy, że lokalne piwo jest dostępne w naszej karcie.

Zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie.

pozdrawiam,
Agnieszka Węgrzyn-Chwiłkowska
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 grudnia 2019

Bardzo dobra lokalizacja, łatwy dojazd, czyste pokoje, miła obsługa,restauracja ,możliwość skorzystania z sauny, sala konferencyjna, winda,pokoje wyciszone jak najbardziej polecam ten hotel, niedaleko granica

Termin pobytu: listopad 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, markana102
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 listopada 2019

Hotel ma już swoje lata, ale niczego w nim nie brakuje. Duży parking. Miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie, zarówno śniadania jak i dania w restauracji hotelowej. Bardzo dobra lokalizacja do wypadów za miasto.

Termin pobytu: listopad 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Agnieszka M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji