Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (64)
Filtruj recenzje
64 wyniki
Oceny podróżnych
19
29
14
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
19
29
14
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 64 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel jak dla małego miasta, wszystko na poziomie. Jedynie, ściany w pokojach potrzebują już odświeżenia i klima też by chciała już przejść serwis. Restauracja hotelowa też na poziomie, jedzenie smaczne. Ocena 4+

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ishchen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Witam, dziękuję za wysoką ocenę jaką jest 4 z plusem :). Miło mi poinformować, że ściany w pokojach będziemy odświeżać, po zakończeniu sezonu.Restauracja hotelowa ma swoją renomę i co na pewno - będziemy trzymać poziom, a nawet go podnosić. Serdecznie pozdrawiam Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2019

Pokoje nie oszałamiają designem, ale są czyste i komfortowe. Obsługa na recepcji bardzo sympatyczna i kontaktowa. Wielkie uznanie dla kuchni - zarówno pizza jak i dania regionalne - super! Na krótki weekendowy wypad jak najbardziej hotel godny polecenia.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Kierownik, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowny Panie Mariuszu,
Jest nam niezmiernie miło, że odwiedził Pan Hotel Liburnia. Dziękujemy za przyznanie nam najwyższej noty oraz tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenił Pan starania osób pracujących w recepcji, a także smak dań serwowanych w hotelowej restauracji. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie.
Serdecznie zapraszamy, Joanna Pabich, kierownik wraz z załogą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy wreszcie Cieszyn, który długo był na naszej liście „do zobaczenia” i wybraliśmy hotel Liburnia. Od progu uznaliśmy, że był to dobry wybór, recepcjonistka była bardzo uprzejma i ciagle uśmiechnięta. Pokój znajdował się na 1 pietrze, był urządzony nowocześnie, biznesowo i był bardzo czysty. Jedyny malutki minus to mały telewizor, ale mieliśmy jedynie chwilę, żeby z niego korzystać, bo czas poświeciliśmy na zwiedzanie miasta. Lokalizacja hotelu jest ogromnym plusem, najważniejsze punkty miasta są w odległości spacerowej. Zjedliśmy tez pyszne śniadanie, bardzo urozmaicone. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wizytę w tym hotelu!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, N6117IGannar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 11 października 2018

Szanowna Pani Anno,

nie ma nic przyjemniejszego jak czytanie tak pozytywnej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.
Życzliwość, uśmiech i indywidualne podejście - to niewątpliwie wyróżnia nasz zespół.
Śniadania mamy bogate i urozmaicone z uwzględnieniem sezonowości. Produkty świeże i kupowane u lokalnych dostawców, co procentuje wysoką jakością.
Na życzenie Gości przygotowujemy jajka sadzone, jajka na miękko, omlety, a także dania bezglutenowe.
Lokalizacja hotelu jest idealna do zwiedzania naszego, jak Pani wspomniała, uroczego miasta.

Telewizory zostaną zmodernizowane.

Z pozdrowieniami z Cieszyna :)
Zofia Wszołek dyrektor hotelu wraz z załogą



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Świetna lokalizacja hotelu, pokoje biznesowe, tak jak cały hotel. Odnowione łazienki. Dobre śniadanie, duży wybór. Minus pokoje pozbawione dźwiękoszczelności. Plus duży parking, wifi w całym hotelu i pokojach. Telewizor mógłby być współczesnych standardów.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, matepasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 11 października 2018

Szanowny Panie Mateuszu,

dziękuję za poświęcony czas na dodanie opinii oraz za wysoką ocenę świadczonych przez nas usług.
Śniadania niewątpliwie są jednym z naszych atutów. Bogate i bardzo urozmaicone. Lokalizacja obiektu jest idealna do zwiedzania naszego pięknego miasta.

Telewizory zostaną wkrótce zmodernizowane.

Zapraszam do nas ponownie.

Pozdrawiam serdecznie
Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2018

W Hotelu Liburnia w Cieszynie byliśmy dwa razy i zawsze był to dla nas bardzo miły pobyt. Przemiła obsługa, która zawsze chętnie służy pomocą; idealna lokalizacja blisko centrum i wyśmienita kuchnia w hotelowej restauracji. Te przepyszne śniadania wspominamy do dziś! Hotel czysty, przytulny i zadbany. Polecam każdemu!

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, aniaszymiec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Kierownik, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2018

Szanowna Pani Aniu,
Niezmiernie cieszy nas fakt, że wybrała Pani Hotel Liburnia już dwukrotnie! To ogromna radość dla całej załogi, czytać tak pozytywną opinię na temat odwiedzin w naszym obiekcie. Najbardziej cieszy nas fakt, że doceniła Pani starania całej obsługi, żeby zapewnić naszym Gościom jak najwyższy komfort podczas pobytu. Bardzo dziękujemy za przyznanie nam najwyższej oceny, docenienie kuchni hotelowej restauracji, a także czystości. Zapraszamy w przyszłości po raz trzeci.
Pozdrawiam serdecznie,
Joanna Pabich kierownik wraz z załogą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji