Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Liburnia Hotel
Pobliskie hotele
3 Bros Hostel(Cieszyn)(Świetna cena!)
32 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Ofka(Cieszyn)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Hotel Gambit(Cieszyn)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
14
24
12
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
14
24
12
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 52 recenzji
Zrecenzowano 30 grudnia 2016

Całkiem przyjemy i wygodny hotel, którego gmach sąsiaduje z marketem LM. Wjazd przez parking marketu. Nie oferuje luksusu i pięknego wystroju, lecz wygodny nocleg w czystym pokoju.

W hotelu znajduje się dobra restauracja.

Plusy:
Darmowy parking.
Niedaleko - 10 minut spaceru - od centrum.
Miła obsługa.
Siłownia w cenie.

Minusy:
Śniadanie dobre ale mało urozmaicone.
Brak suszarki w łazience.
Brak lodówki i sejfu w pokoju.

  • Data pobytu: grudzień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pabian3k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2017

Szanowny Panie,
dziękuję za dodanie opinii oraz uwagi dotyczące pobytu w naszym hotelu.
Dziękujemy za miłe słowa na temat obsługi, obiektu, lokalizacji i restauracji.

Równocześnie uprzejmie informuję, iż sejf oraz lodówkę posiadamy
w pokoju dwuosobowym o podwyższonym standardzie – Apartamencie De Lux. Natomiast suszarki można wypożyczyć w recepcji.

Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie. Z pozdrowieniami Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 listopada 2016

Miły, przytulny hotel. Położony blisko dworca i czeskiego Cieszyna. Pokoje małe, lecz bardzo przytulne z tarasem i klimatyzacją. Miła obsługa pokojowa i w recepcji. Czysto. Śniadanka bufetowe, smaczne.

  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, bozek333
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 28 listopada 2016

Szanowny Panie, bardzo dziękuję za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jest mi niezmiernie miło, ze pobyt okazał się udany.
Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszam. Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 listopada 2016

Czysty, przytulny hotel zlokalizowany niedaleko dworca. Niedaleko do głównych atrakcji miasta oraz Czeskiego Cieszyna. Obsługa uprzejma, pokoje czyste, chociaż niewielkie, ale pewnie to kwestia pokoju. Śniadania smaczne w formie bufetu.

  • Data pobytu: kwiecień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Giacomo L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 28 listopada 2016

Szanowny Panie Giacomo,
dziękuję za wybór naszego hotelu oraz za pozostawienie opinii. Bardzo się cieszę, że pobyt należał do udanych i mam nadzieję, że do zobaczenia ponownie.
Z pozdrowieniami Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2016

Restauracja jest położona w centrum Cieszyna na terenie kompleksu handlowego (jest osobne wejście i parking). Hotel serwuje smaczne i urozmaicone śniadania. Recepcja czynna całą dobę. Część pokoi ma jeden wspólny, duży taras, co niezbyt korzystnie wpływa na poczucie intymności w pokoju.

Wskazówka dotycząca pokojów: Część pokoi ma jeden wspólny, duży taras, co niezbyt korzystnie wpływa na poczucie intymności w pokoju.
  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, smaql
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 29 września 2016

Szanowni Państwo,
bardzo dziękuję za wybór naszego hotelu oraz poświęcony czas na dodanie opinii.
Cieszę się, ze pobyt należał do udanych.
W niedalekiej przyszłości planujemy remont tarasu wraz z wydzieleniem mini tarasów dla każdego z pokoi.
Mam nadzieję, że do zobaczenia ponownie.
Serdecznie zapraszam Zofia Wszołek dyrektor hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 września 2016 z urządzeń przenośnych

Po raz kolejny nocowałem i jak zwykle było znakomicie. Pokoje bez zarzutu i znakomita restauracja wypełniona nie tylko gośćmi hotelowym. Śniadanie pyszne, szkoda tylko, że już nie ma naleśników.
Dzięki bardzo. Polecam wszystkim.

Data pobytu: wrzesień 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Miron S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLiburnia, Dyrektor generalny, Liburnia HotelOdpowiedź udzielona 26 września 2016

Szanowny Panie Mironie,

bardzo dziękuję za to, że po raz kolejny wybrał Pan nasz hotel. Dziękuję za tak pozytywną opinię na temat świadczonych przez nas usług, to ogromne wyróżnienie, nagroda
i satysfakcja dla całego zespołu.

Do zobaczenia ponownie w Hotelu Liburnia.
Z pozdrowieniami Zofia Wszołek dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji