Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Chorzów
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
zawsze chętnie tutaj wracam

Odwiedziłem kilka strzelnic na śląsku, ta jest moją number 1. Bardzo duży wybór broni. 9mm... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 czerwca 2019
freelancer5
,
Tychy, Polska
Rodzinna wyprawa na strzelnice

18 09 2018 bylem wraz z zona,synem i dziewczyna syna angielka na strzelnicy EMJOT w Chorzowie.To... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 października 2018
Coastal611344
Przeczytaj wszystkie recenzje (32)
  
Recenzje (32)
Filtruj recenzje
32 wyniki
Oceny podróżnych
25
4
2
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
25
4
2
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 32 recenzji
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Odwiedziłem kilka strzelnic na śląsku, ta jest moją number 1. Bardzo duży wybór broni.
9mm, 5.56,12,7. Strzelb jeszcze nie próbowałem. Kadra spoko.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, freelancer5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018

18 09 2018 bylem wraz z zona,synem i dziewczyna syna angielka na strzelnicy EMJOT w Chorzowie.To miala byc tylko jedna z atrakcji a okazala sie strzalem w dziesiatke.Panowie instruktorzy z poczuciem humoru /pozdrawiam pana z wielkim sercem/dzieki czemu atmosfera byla super.Wiedza tych ludzi na temat broni pokazala mi ze pomimo ze bylem w wojsku wiele mi brakuje do profesjonalistow.Fachowy instruktarz i cierpliwosc do mojej zony /wiecej walczyc z bronia nie bedzie/zrobil duze wrazenie na pozostalych.Na zakonczenie mila niespodzianka dla mojej rodziny certyfikaty w dwoch jezykach z odbytego szkolenia i strzelania za co jestesmy bardzo wdzieczni.Warto wydac troche grosza bo wspomnienia sa bezcenne.Pozdrawiamy serdecznie cala ekipe i do zobaczenia w przyszlym roku.Barbara i Robert Matyja. Aberystwyth 02/10/18

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, Coastal611344
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2018

Rzeczowy, fachowy instruktaż. Duży wybór broni, która jest udostępniona za darmo. Można liczyć na pomoc i cenne wskazówki przy wyborze i użytkowaniu broni. Płacimy jedynie za naboje. Warto korzystać z wielu tarcz i porównywać sobie trafienia. Tarcze i łuski można sobie zabrać na pamiątkę. :D Świetna rozrywka dla rozgarniętych osób, które wiedzą, że lufę celujemy tylko w jednym kierunku. Jednak warto na wizytę przeznaczyć przynajmniej 150 zł., jest to kosztowna rozrywka, a mały budżet równa się krótka wizyta i niedosyt. ;)

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
1  Dziękujemy, Pingu8951
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Spoko miejsce, luźny klimat, duży wybór broni, średnie ceny. Dobra lokalizacja w okolicy Parku Śląskiego

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, monk89pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 listopada 2016

Telefon do pani z biura . Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć o rezerwację stanowiska strzeleckiego i czy można przyjechać do was z dzieckiem (8 lat).
Pani- tak można przyjechać z dzieckiem nie ma problemu rezerwacji nie trzeba robić ,najwyżej poczekacie z 10 15 minut.
SUPER
12:30 jesteśmy na miejscu - wszystko zajęte zapraszamy po 13:00 . Dobra poczekamy będzie fajny wypad rodzinny
13:30- coraz więcej ludzi , instruktor informuje mnie ze jednak bez dziecka
14:10 - jakieś grupy zorganizowane chyba mają pierwszeństwo bo my dalej czekamy i inni co przyjechali prywatnie
14:40 - powrót do domu ( trochę zawiedzeni )
Nie ocenia ośrodka , stanowisk ,sprzętu i doświadczenia instruktorów

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
7  Dziękujemy, tosia1050
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji