Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie bardzo dobre, desery mogłyby być lepsze”
Browar Przystań — recenzja

Browar Przystań
Nr 6 wśród 77 Restauracje (Chorzów)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Obiekt jest świetnie położony nad samym jeziorkiem z fajnym widokiem w srodku parku . Wystrój nowoczesny połączony ze starymi elementami. Ceny umiarkowane, jedzenie bardzo ładnie podane i bardzo smaczne. Byliśmy w cztery osoby, każdy zamówił inne danie inną przystawkę inny deser. Restauracje jak najbardziej godna polecenia, podawane piwo o różnych smakach jest również bardzo dobre.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, benidorm11111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się, że wizyta była udana ;) Zastanawiamy się, co dokładnie moglibyśmy poprawić w deserach, aby były lepsze? (można wysłać do nas wiadomość na FB :))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (30)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 30 recenzji

Zrecenzowano 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Piekna restauracja w pieknych okolicznosciach przyrody. Mila obsluga, pyszne jedzenie i bardzo ladnie podane. Polecam dorsza, rolade wolowa, kotlet z koscia oraz desery. Do tego swietna muzyka w tle. Nic dodac nic ujac. Polecam.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, soxiara
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019

Dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Owoce morze w Kato....
no można i to bardzo dobrze !!!
Małże jedne z lepszych jakie jadłam w Polsce , wędzone krewetki z oscypkiem czyli góry i morze w jednym przyrządzone ze smakiem i gustem.Ceny bardzo przystępne. Na pewno wrócę nie raz, nie dwa i polecam każdemu smakoszowi kto oprócz burgerów poszukuje innych smaków

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Axas16
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Coś pysznego! Wizyta która odbyliśmy nie dawno osłodziła nam życie, tak dobrej bezy już dawno nie jadłam. Do tego piękny wystrój z cudownym widokiem na park. Cóż można chcieć więcej! Dodatkowo polecam lemoniadę sezonową. Oby więcej takich miejsc na mapie śląska!

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, anicia02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Niezwykle nam miło, osobiście uważamy, że "beza rządzi!" i zajmuje wraz z ciastkiem parzonym zaszczytne numer 1 na podium deserów naszego Szefa Kuchni :) Dziękujemy za dobre słowo i do zobaczenia znów!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedzilem Przystan 20 maja.
Wszystko na plus.Kelner Bartek-sluzyl rada,byl dyskretny i nienachalny.
Jedzenie:
*krem z ziemniaka smak nieoczywisty,idealnie aksamitny.
*makaron z cukinia-kazdy skladnik wyczuwalny z osobna,na winie,idealny
*desery-majstersztyk.
Polecam kazdemu.
Marek Staszak

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Marek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Panie Marku, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i docenienie pracy całego naszego Zespołu! Mamy nadzieję jeszcze kiedyś gościć Państwa u nas :) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Browar Przystań — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 
Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 
Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Browar Przystań? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem