Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja!!!”
Browar Przystań — recenzja

Browar Przystań
Nr 6 wśród 77 Restauracje (Chorzów)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 22 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedzilem Przystan 20 maja.
Wszystko na plus.Kelner Bartek-sluzyl rada,byl dyskretny i nienachalny.
Jedzenie:
*krem z ziemniaka smak nieoczywisty,idealnie aksamitny.
*makaron z cukinia-kazdy skladnik wyczuwalny z osobna,na winie,idealny
*desery-majstersztyk.
Polecam kazdemu.
Marek Staszak

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Marek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Panie Marku, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i docenienie pracy całego naszego Zespołu! Mamy nadzieję jeszcze kiedyś gościć Państwa u nas :) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (32)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 32 recenzji

Zrecenzowano 20 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dziś po raz pierwszy odwiedziłem ze znajomym restauracje. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o wystrój, klimat i co najważniejsze KUCHNIE (to serce restauracji) I te serce można znaleźć na talerzu. Zjedliśmy obfity obiad bo chcieliśmy popróbować różnych dań. Szef kuchni tworzy wybitne dania. Tatar rewelacyjny. Żurek i zwłaszcza krem z ziemniaka wręcz wybitny. Zaskakujący smak, lekko pikantny A zarazem delikatny i bardzo wyrazisty. Na główne danie zamówilismy cepeliny I tagiatelle. Cepeliny tak delikatne i wyraziste i bardzo dużo farszu mięsnego. Natomiast Pasta - proste danie ale tak zaskakujące smaki. Cukinia,szpinak,białe wino,parmezan... te połączenie z pastą tworzą wyśmienitą i wytrawną całość. Na deser zamówilismy tarte i beze. Dawno nie jedliśmy tak pysznych deserów. Tak nam smakowało że domówiliśmy trzeci deser dnia. I nie mogło być inaczej by nam nie smakowało.
Brawo Szefie Kuchni
I ogromne podziękowania dla kelnera Bartka. Profesjonalny rewelacyjny kelner. Potrafi wytłumaczyć i doradzić. Brakuje takich ludzi jak ten człowiek w gastronomi. Uśmiechnięty sympatyczny i profesjonalny. Podchodzi z pasją do swojej pracy.
Obaj jesteśmy Bardzo ZADOWOLENI...
Co tu więcej pisać... KUPILIŚCIE NAS...

Piotr

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Piotr P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 21 maja 2019

Panie Piotrze, takie słowa nas uskrzydlają! Bardzo się cieszymy, że spędzili Państwo u nas tak smaczne i dobre popołudnie :) Desery są "wisienką na torcie" i ogromną pasją Szefa Kuchni, kelnerzy też cały czas się szkolą, żeby Goście mogli się u nas czuć jak najlepiej. Dziękujemy i mamy nadzieję, do szybkiego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 maja 2019

Wybraliśmy się z rodziną na urodziny żony. Bardzo miła i pomocna obsługa, bardzo dobre jedzenie, świetne piwo. Czas oczekiwania niedługi, porcje nie za małe, nie za duże. Cena adekwatna do jakości. Świetne desery, przetestowaliśmy wszystkie w menu.

Bardzo polecamy i chętnie wrócimy!

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, szymonfliegel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 10 maja 2019

Dziękujemy za opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo, bardzo polecam. Byliśmy w siedem osób. Każdy zamówił coś innego ... wszystko było wyśmienite !!!!!
Miejsce warte polecenia :)

Termin wizyty: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, AgaWW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

Dziękujemy za odwiedziny i polecenie :) Pięknej Majówki!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2019

Jak ktoś chce zjeść naprawdę dobry śląski posiłek, czyli kluski z roladą i modrą kapustą to bardzo polecam !!! Naprawdę bardzo smacznie i jest to jedna z lepszych rolad, które jadłem. Do tego bardzo dobre ich własne piwko , naprawdę polecam !!!

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, killer70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: B_Przystan, Kierownik, Browar PrzystańOdpowiedź udzielona 27 kwietnia 2019

Bo my wszyscy kochamy kluski śląskie! I dlatego nie mogło ich zabraknąć w naszym menu :) Dziękujemy za odwiedziny i bardzo się cieszymy, że wszystko smakowało (również nasze warzone piwo!).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Browar Przystań — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 
Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 
Chorzów, Województwo śląskie
Chorzów, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Browar Przystań? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem