Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiadek z drugą połówką...”

Scena Kulinarna Art Restaurant
Nr 8 wśród 58 Restauracje (Bytom)
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Opis: Zapraszamy Cie na przedstawienie, gdzie smak gra główną role, a kulinarne i artystyczne doznania przeplatają sie, aby udowodnić, ze jedzenie tez jest sztuką! Na naszej scenie smaków znajdziesz polską i europejską kuchnię ze śląskimi epizodami, w międzynarodowej obsadzie wyselekcjonowanych trunków.
Informacje o restauracji
Opis: Zapraszamy Cie na przedstawienie, gdzie smak gra główną role, a kulinarne i artystyczne doznania przeplatają sie, aby udowodnić, ze jedzenie tez jest sztuką! Na naszej scenie smaków znajdziesz polską i europejską kuchnię ze śląskimi epizodami, w międzynarodowej obsadzie wyselekcjonowanych trunków.
Zrecenzowano 1 września 2019

Lokal , wyposażenie spełnia bardzo dobre wrażenie..Obsługa bez zastrzeżeń na naprawdę wysokim poziomie...Karta inna niż na stronie internetowej, ceny wysokie np: bulion wołowy 18 zł na pocieszenie był b.dobry pozostałe zamówione potrawy niestety nas rozczarowały.... kilkakrotnie byliśmy w tej restauracji po otwarciu i byliśmy kuchnią zachwyceni...niestety teraz tego nie możemy potwierdzić.....

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jaga A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (32)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 32 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019

Miałam okazje w tej restauracji organizować duża gale biznesowa. Z czystym sumieniem mogę polecić to fantastyczne miejsce! Co pierwsze przychodzi na mysl to profesjonalna obsługa! Przepyszne jedzenie, piękne otoczenie i klimat! Szczególnie zima za oknem na plus wystrój oraz czas podawania posiłków. Nasze oczekiwania względem miejsca obsługi i jedzenia zostały 100 zrealizowane polecam to miejsce!!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, gabi228
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 maja 2019

Wizyta w tym lokalu w pełni spełniła nasze oczekiwania. Zamówiliśmy menu wielodniowe godząc się na przygodę kulinarna w ciemno.
To był strzał w dziesiątkę.
Na powitanie chlebek z własnego wypieku ze swojskim masełkiem
Potem to już tylko ekskluzywne dania, pięknie skomponowane na talerzu. Dbałość o każdy listek ziołowy czy kwiatowy .
Rewelacyjne smaki i doznania.
Chapeau dla mistrza kuchni.
Tatar wołowy, dorada, polędwiczka wieprzowa, kaczka, zupa krem z pora , lody z mango i na zakończenie letnie ciasteczko czekoladowe z płynnym środkiem.
Wszystkie dania na najwyższym poziomie kulinarnym.
Kawa wyśmienita.
Obsługa bardzo miła i kompetentna.
Lokal pięknie i elegancko urządzony .
Wyjście do ogrodu i płac zabaw dla dzieci dopełniają perfekcyjności tego miejsca.
Ten wieczór w pełni spełnił nasze oczekiwania.
Napewno tu jeszcze wrócimy jak również polecimy to miejsce naszym znajomym. Tu czuliśmy się naprawdę gośćmi.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Miodu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marketing_rest, marketing, Scena Kulinarna Art RestaurantOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

To najmilsza recenzja jaką mogliśmy sobie wymarzyć :) Dziękujemy bardzo za odwiedziny i zapraszamy ponownie do Sceny.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie zachwyca zarówno widokiem, jak i smakiem. I co najważniejsze za każdym razem i w różnych odstępach czasu smak i wygląd potraw jest ten sam, trzyma poziom, co jest niestety rzadkim zjawiskiem. Życzę zarówno lokalowi, jak i sobie, żeby utrzymał poziom - bo lubię dobrze zjeść i chętnie wracam do miejsc, które mnie urzekły dobrą kuchnią, a takim jest Scena Kulinarna.
Poza tym lokal cechuje dobra obsługa, cierpliwa również dla małych, niesfornych gości.
Na pewno odwiedzę ponownie.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, helenabertz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marketing_rest, marketing, Scena Kulinarna Art RestaurantOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

Dziękujemy za recenzję Pani Heleno i zapraszamy do Sceny ponownie. Obiecujemy trzymać poziom i mamy nadzieję, że będzie Pani naszym częstym Gościem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

W restauracji organizowalam roczek syna.Miejsce na bardzo wysokim poziomie.Wystrój piękny,obsługa bardzo miła,pilnowała czy niczego nie brakuje,na bieżąco reagowała.Jedzenie pyszne,w dużych ilościach.Wszystko świeże i pięknie podane.
Na uwagę zasługuje Pani właścicielka,która osobiście angażowała się w organizacje przyjęcia.Bardzo profesjonalna i serdeczna osoba.
Cudowne miejsce na rodzinną uroczystość czy spotkanie z przyjaciółmi.

Termin wizyty: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, Wiencia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marketing_rest, marketing, Scena Kulinarna Art RestaurantOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

Bardzo nam miło za tak ciepłe słowa, w organizację przyjęć wkładamy całe swoje serce tak, jakbyśmy organizowali je dla siebie. Bardzo dziękujemy za podzielenie się recenzją i mamy nadzieję gościć państwa u nas jeszcze nie raz :) Zapraszamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Scena Kulinarna Art Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Bytom, Województwo śląskie
Bytom, Województwo śląskie
 
Bytom, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 
Bytom, Województwo śląskie
Bytom, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Scena Kulinarna Art Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem