Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mieszane uczucia - nocleg perfekcyjny, jedzenie stanowczo odradzam ”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Best Western Plus Brzeg Centrum
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Brzegu
Certyfikat jakości
Członek witryny TripAdvisor
51
Zrecenzowano 6 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

To kolejny Nasz pobyt w tym hotelu i zapewne nie ostatni. Podobają Nam się tutaj nowoczesne wnętrza a przy tym przytulne - dla Nas jeden z najlepszych hoteli w rejonie Oława - Brzeg. - 10/10

Minusem tego hotelu jest restauracja a raczej jedzenie tam podawane. Początkowo, biorąc kartę dań do ręki, wydaje się, że są tu podawane dania wykwintne i równie nowoczesne jak całe wnętrze hotelu. Nawet wysokie ceny nie odstraszają pod warunkiem, że podawane dania będą na wysokim poziomie. Niestety za każdym razem przeżywamy zawód. Jedzenie nie jest niedobre - jest koszmarne. Kucharz serwujący dania nie ma w ogóle pojęcia o łączeniu składników. - 0/10

Obsługa w recepcji - poprawna 8/10

Śniadanie serwowane jest do godziny 10 i tu spotkała Nas tym razem przykra niespodzianka. O 9:45 nałożyliśmy sobie jedzenie w ramach szwedzkiego bufetu. Po chwili dwie młode dziewczyny z obsługi powynosiły wszystko do kuchni nie pytając się nawet Nas czy chcielibyśmy coś jeszcze zjeść, co więcej nie wyszły z kuchni przez najbliższe 15 min. O 10:05, kiedy wreszcie pojawiły się na sali, poprosiliśmy o doniesienie pasty jajecznej Usłyszeliśmy w odpowiedzi, że już jest po śniadaniu i tego nie zrobią. Dziewczyny zareagowały dopiero na argument, że chcieliśmy tę pastę jeszcze w czasie trwania śniadania. Niemniej złowroga mina, zaciśnięte zęby oraz brak odpowiedzi na Nasze ,,Dziękuje" - wyrażało wściekłość tych Pań na Nas. Złożyliśmy skargę przy recepcji przy jednej z tych dziewczyn. - 0/10

Ocena końcowa - 4,5/10

Szkoda, że hotelowi posiadającemu tak dobrą bazę noclegową, psuje renomę jego własna restauracja.

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, Best Western Plus Brzeg CentrumOdpowiedź udzielona 26 października 2017

Drogi Gościu,

Dziękuję za ponowny wybór naszego hotelu, oraz podzielenie się swoją opinią.
Jestem wdzięczny za wyróżnienie naszego hotelu, jako jednego z najlepszych w rejonie, jestem dumny, że nasz obiekt słynie ze stylowego wizerunku, oraz komfortowych wnętrz. Dziękuję również za wszelkie uwagi co do pracy naszego zespołu, właśnie dzięki nim możemy jeszcze efektywniej dążyć do ciągłego podwyższania jakości naszych usług.

Liczę na to, że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję Pana gościć.

Serdecznie Pozdrawiam
Bartosz Dobrowolski – Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (57)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 57 recenzji

Zrecenzowano 11 kwietnia 2017

Bardzo miła obsługa w recepcji, na korytarzach dywany, pokój normalnej wielkości z klimatyzacją, lodówką, sejfem, zestawem do robienia kawy i herbaty, bardzo wygodne łózka i przyjemna pościel. Łazienka spora, duża ilość ręczników, suszarka, mydła itd..
Śniadanie bardzo dobre, różnorodne. Świeże cieplutkie pieczywo.

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciej F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, Best Western Plus Brzeg CentrumOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Szanowny Maciej F,

Bardzo dziękuję za wybór naszego hotelu i podzielenie się wrażeniami z pobytu. Niezmiernie się cieszę, że zarówno jakość naszych usług jak i obiekt spełniły Pana oczekiwania.

Z wyrazami szacunku,
Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lutego 2017

Nowoczesny design i ergonomia tworzą wnętrze hotelu. Pokoje przestronne, czyste, gustownie urządzone. Przestrzenna restauracja. Urozmaicone śniadania, świeże produkty, świetna kawa! Miejsca parkingowe dostępne wokół hotelu. Fajne miejsce na pobyt biznesowy, ale też i weekendowy, rodzinny. Ciekawy koncept klubu muzycznego Strefa Muzyki i Pubu Sportowego, rozrywka na poziomie. Polecam!

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, Best Western Plus Brzeg CentrumOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Szanowna Marto S,

Dziękuję za docenienie naszego obiektu i pozostawienie opinii.

Zachęcam do kolejnych przyjazdów.
Z szacunkiem,

Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lutego 2017

Bardzo miły, profesjonalny i pomocny personel. Wysoka jakość obiektu, czystość. W hotelu bardzo fajny bar tematyczny, z boku Hotelu Klub Muzyczny - Strefa Muzyki - lokal na bardzo wysokim poziomie z dobrą muzyką klubową - absolutnie nie zakłóca ciszy w Hotelu. Wygodny parking w cenie pobytu, blisko galerii handlowej i Miejskiego Ośrodka
Sportu i Rekreacji. Bardzo dobre śniadanie składające się z wielu, świeżych produktów, dobra kawa. To samo dotyczy obiadów i deserów.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje standardowe przestronne i wygodnie urządzone, wyższe kategorie większe.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2017, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, annjaku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, General Manager, Best Western Plus Brzeg CentrumOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017

Szanowna Annjaku,

Bardzo dziękuję za wybór naszego hotelu i podzielenie się swoją opinią. Jestem bardzo wdzięczny za miłe słowa i ciesze się, że zarówno hotel jak i nasz klub muzyczny spełniły Pani oczekiwania.

Z wyrazami szacunku,
Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2016

Hotel w ramach centrum handlowego, ale z odrębnym wejściem. Niestety recepcja otwarta na bar/pizzerię. Hałasy z lokalu przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu recepcji. Recepcjonistka z małym doświadczeniem skupiona przede wszystkim na pobraniu opłaty i wystawieniu faktury, niż na tym, czy gość jest zmęczony po podróży i chciałby się udać na wypoczynek.
Wjazd do hotelu słabo oznakowany. Mały parking przed hotelem, przy ulicy. Więcej miejsca z tyłu, ale brak parkingu strzeżonego lub chociaż dozorowanego.
Pokoje czyste, łóżko wygodne. W łazience kabina w miarę duża, ale woda z niej wypływa do łazienki.
Śniadanie w restauracji - mieszane odczucia. Z jednej strony być może na starcie bogaty wybór, ale trochę później już widać pustki na półmiskach. I cała jedna osoba do obsługi.
Standard solidne 3 gwiazdki, ta czwarta to chyba tylko w odniesieniu do lokalnej konkurencji.

  • Data pobytu: listopadzie 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, General Manager, Best Western Plus Brzeg CentrumOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017

Szanowny Jerzy M,

Dziękuję za skorzystanie z oferty naszego hotelu i pozostawienie recenzji.
Faktycznie nasz bar sportowy STREFA cieszy się ogromną popularnością wśród gości hotelowych i mieszkańców miasta, a atmosfera czasami była słyszalna w lobby recepcyjnym. Od niedawna powstała ściana oddzielająca bar od lobby, która zapewni stosowną ciszę dla gości meldujących się w recpecji.

Z wyrazami szacunku,
Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Brzeg)
w odległości 9,3 km
Hotel Antonio Conference
Hotel Antonio Conference
Nr 3 z 3 w lokalizacji Brzeg
Liczba recenzji: 22
w odległości 0,1 km
Hotel Arte
Hotel Arte
Nr 2 z 3 w lokalizacji Brzeg
Liczba recenzji: 40
w odległości 1,3 km
Villa Romeo
Villa Romeo
Nr 1 z 2 w lokalizacji Brzeg
Liczba recenzji: 18
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,1 km
Lawendowy Ogrod
Lawendowy Ogrod
Nr 1 z 2 w lokalizacji Brzeg
Liczba recenzji: 2
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Best Western Plus Brzeg Centrum? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Best Western Plus Brzeg Centrum — dodatkowe informacje

Adres: Wrocławska 5, Brzeg 49-300, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Opolskie > Brzeg
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Brzegu
Zakres cen: 209 zł–335 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Best Western Plus Brzeg Centrum 4*
Liczba pokoi: 60
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
BEST WESTERN PLUS Brzeg Centrum jest 4-gwiazdkowym hotelem usytuowanym w samym centrum Brzegu, vis-à-vis Zamku Piastów Śląskich, na południu Polski, województwo opolskie, w odległości 42 kilometrów od Wrocławia, 55 kilometrów od Lotniska im. Mikołaja Kopernika we Wrocławiu i 42 kilometrów od Opola. Hotel oferuje 60 komfortowych i w pełni wyposażonych pokoi, w tym pokoje typu suite, pokoje z dwoma oddzielnymi łóżkami, pokoje z łóżkami typu king, pokoje z łóżkami typu queen oraz jeden pokój z udogodnieniami dla osób z niepełnosprawnością. Każdy pokój jest wyposażony w ręcznie sterowaną klimatyzację, szybkie bezprzewodowe łącze internetowe Wi-Fi, telewizor LCD z kanałami satelitarnymi, sejf, biurko, fotel oraz zestaw do przygotowywania kawy i herbaty. W Hotelu znajdują się 4 wielofunkcyjne i w pełni wyposażone sale konferencyjne. Każda sala konferencyjna zajmuje powierzchnię 50m2 z możliwością łączenia sąsiednich sal. Wszystkie sale konferencyjne są usytuowane na pierwszym piętrze obok Restauracji, która zajmuje powierzchnię 262m2. Największa sala bankietowa ma 362m2 i powstaje z połączenia dwóch sal konferencyjnych i restauracji. Restauracja specjalizuje się w polskiej kuchni regionalnej, serwuje również dania kuchni międzynarodowej. Lobby Bar znajduje się na parterze i oferuje sałatki, kanapki, przystawki, napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe. Business Corner jest zlokalizowany w pobliżu Lobby Bar i jest wyposażony w komputer oraz drukarkę, z których mogą korzystać zarówno Goście biznesowi jak i dla Goście indywidualni. Hotel jest doskonałym miejscem do organizacji wydarzeń MICE, dla grup turystycznych, do organizacji wydarzeń, spotkań, prezentacji produktowych, wyjazdów typu incentive, imprez firmowych, lunchy biznesowych, jak i rocznic oraz wesel. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Best Western Plus Brzeg Centrum. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem