Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel Arte(Brzeg)
64 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (72 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Lawendowy Ogrod(Brzeg)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
Hotel Antonio Conference(Skarbimierz Osiedle)
60 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Hotel Marta(Oława)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Sulisław(Grodków)
66 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (63)
Filtruj recenzje
63 wyniki
Oceny podróżnych
41
13
8
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
41
13
8
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 63 recenzji
Zrecenzowano 15 lutego 2017

Nowoczesny design i ergonomia tworzą wnętrze hotelu. Pokoje przestronne, czyste, gustownie urządzone. Przestrzenna restauracja. Urozmaicone śniadania, świeże produkty, świetna kawa! Miejsca parkingowe dostępne wokół hotelu. Fajne miejsce na pobyt biznesowy, ale też i weekendowy, rodzinny. Ciekawy koncept klubu muzycznego Strefa Muzyki i Pubu Sportowego, rozrywka na poziomie. Polecam!

  • Data pobytu: luty 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, B Hotel Centrum BrzegOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Szanowna Marto S,

Dziękuję za docenienie naszego obiektu i pozostawienie opinii.

Zachęcam do kolejnych przyjazdów.
Z szacunkiem,

Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lutego 2017

Bardzo miły, profesjonalny i pomocny personel. Wysoka jakość obiektu, czystość. W hotelu bardzo fajny bar tematyczny, z boku Hotelu Klub Muzyczny - Strefa Muzyki - lokal na bardzo wysokim poziomie z dobrą muzyką klubową - absolutnie nie zakłóca ciszy w Hotelu. Wygodny parking w cenie pobytu, blisko galerii handlowej i Miejskiego Ośrodka
Sportu i Rekreacji. Bardzo dobre śniadanie składające się z wielu, świeżych produktów, dobra kawa. To samo dotyczy obiadów i deserów.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje standardowe przestronne i wygodnie urządzone, wyższe kategorie większe.
  • Data pobytu: luty 2017, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, annjaku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, General Manager, B Hotel Centrum BrzegOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017

Szanowna Annjaku,

Bardzo dziękuję za wybór naszego hotelu i podzielenie się swoją opinią. Jestem bardzo wdzięczny za miłe słowa i ciesze się, że zarówno hotel jak i nasz klub muzyczny spełniły Pani oczekiwania.

Z wyrazami szacunku,
Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2016

Hotel w ramach centrum handlowego, ale z odrębnym wejściem. Niestety recepcja otwarta na bar/pizzerię. Hałasy z lokalu przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu recepcji. Recepcjonistka z małym doświadczeniem skupiona przede wszystkim na pobraniu opłaty i wystawieniu faktury, niż na tym, czy gość jest zmęczony po podróży i chciałby się udać na wypoczynek.
Wjazd do hotelu słabo oznakowany. Mały parking przed hotelem, przy ulicy. Więcej miejsca z tyłu, ale brak parkingu strzeżonego lub chociaż dozorowanego.
Pokoje czyste, łóżko wygodne. W łazience kabina w miarę duża, ale woda z niej wypływa do łazienki.
Śniadanie w restauracji - mieszane odczucia. Z jednej strony być może na starcie bogaty wybór, ale trochę później już widać pustki na półmiskach. I cała jedna osoba do obsługi.
Standard solidne 3 gwiazdki, ta czwarta to chyba tylko w odniesieniu do lokalnej konkurencji.

  • Data pobytu: listopad 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, General Manager, B Hotel Centrum BrzegOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017

Szanowny Jerzy M,

Dziękuję za skorzystanie z oferty naszego hotelu i pozostawienie recenzji.
Faktycznie nasz bar sportowy STREFA cieszy się ogromną popularnością wśród gości hotelowych i mieszkańców miasta, a atmosfera czasami była słyszalna w lobby recepcyjnym. Od niedawna powstała ściana oddzielająca bar od lobby, która zapewni stosowną ciszę dla gości meldujących się w recpecji.

Z wyrazami szacunku,
Bartosz Dobrowolski - Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 listopada 2016

Generalnie standard zachowany, w miarę cicho, ładny design pokoju. Sniadanie standardowe, bez rewelacji. Mala siłownia plus za bieżnię. Bardzo dobra lokalizacja - w samym centrum. Hotel typowo biznesowy.

  • Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, borysek999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, B Hotel Centrum BrzegOdpowiedź udzielona 29 listopada 2016

Drogi borysek999,

Dziękuję za pozostawienie recenzji naszego hotelu. Opinie naszych Gości są nam bardzo potrzebne aby jeszcze bardziej podnosić jakość świadczonych usług.

Z szacunkiem,

Bartosz Dobrowolski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 listopada 2016

Na wstępie zaznaczę, iż recenzja dotyczyć będzie restauracji.
Miałem przyjemność odwiedzić to miejsce w ciągu roku. I muszę przyznać, iż restauracja jest świetna. Jednak od początku. Wystrój nowoczesny i elegancki. Obsługa bardzo miła! Menu nie jest zbyt rozbudowane - kilka pozycji. Ja osobiście uważam to za wielki plus, gdyż oznacza to (moim zdaniem), że potrawy są "dopieszczane" przed wydaniem.
W tym przypadku moja teza się zgadza, gdyż czegokolwiek bym nie zamówił zawsze było bardzo smaczne. Zawsze zamawiałem coś innego. I zawsze danie, które otrzymałem było bardzo dobre! Teraz minusy, porcje nie są zbyt duże. No i cena... dosyć wygórowana,,,
Warto jednak czasem sobie pozwolić na przyjemność i trochę zaszaleć

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ml1389
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz D, Dyrektor generalny, B Hotel Centrum BrzegOdpowiedź udzielona 29 listopada 2016

Szanowny ml1389,

Bardzo dziękuję za docenienie naszej kuchni. Od 20 października mamy nowego Szefa Kuchni, który co dwa miesiące będzie wprowadzał nową kartę menu - adekwatną do pory roku i dostępności wysublimowanych produktów.

Już teraz zapraszam na nową kartę, która ukaże się w połowie stycznia 2017 roku.

Serdecznie pozdrawiam,

Bartosz Dobrowolski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji