Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kapitalne ciasta i kawa!”
Słodycz tej Krainy — recenzja

Słodycz tej Krainy
Nr 3 wśród 5 Desery (Olsztyn)
Zakres cen: 5 USD - 35 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 26 lutego 2020

Najlepsza cukiernia i kawiarnia w jednym! Wszystko świeże, zamawiane torty pyszne i dopracowane w najmniejszym detalu. Polecam odwiedzić to miejsce, wypić kawę, zjeść ciacho, a w lecie koniecznie spróbować lodów!

Termin wizyty: luty 2020
Dziękujemy, 424klaudiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (73)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 74 recenzji

Zrecenzowano 20 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Niestety...kawa przepalona, kwaśna z goryczką-dla mnie niezbyt smaczna. Lody bardzo dobre. Ciasto-beza, całkiem smaczne, ale ta kawa...

Termin wizyty: luty 2020
1  Dziękujemy, OlaO283
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 listopada 2019

Lokal przyjemny spokojna relaksująca atmosfera . Obsługa bardzo sympatyczna. Kawa i ciasto rewelacyjne!!!

Termin wizyty: listopad 2019
1  Dziękujemy, Anna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga K, Kierownik ds. gości, Słodycz tej KrainyOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2020

Bardzo się cieszymy, że się Pani u nas podobało :) Zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 listopada 2019

Lokal taki sobie. Bardzo duży wybór ciast i deserów. Ale desery te smakiem nie pozwalają. DuzY tłok. obsluga, która nie wyrabia :/

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, zaqwea
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga K, Kierownik ds. gości, Słodycz tej KrainyOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2020

Duży tłok to dowód dużego zainteresowania, a więc wysokiej jakości wspomnianych deserów i ciast ;) Z czego się ogromnie cieszymy. Jeśli jednak tłum Państwa przytłacza, zapraszamy może spróbować odwiedzić nas w ciągu tygodnia ;) Gorąco zachęcamy do ponownych odwiedzin!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 października 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszna kawiarnia ze słodyczami. Dobry i duży wybór. Jest miejsce dla dziecięcej zabawy. Polecam !!!

Termin wizyty: październik 2019
Dziękujemy, E6570RQmarinam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga K, Kierownik ds. gości, Słodycz tej KrainyOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2020

Małe bąble są zawsze u nas mile widziane ;) Cieszymy się, że Państwu u nas tak dobrze. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Słodycz tej Krainy — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Olsztyn, Warmińsko-Mazurskie
Olsztyn, Warmińsko-Mazurskie
 
Olsztyn, Warmińsko-Mazurskie
Olsztyn, Warmińsko-Mazurskie
 

Byłeś(-aś) w Słodycz tej Krainy? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem