Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (379)
Filtruj recenzje
379 wyniki
Oceny podróżnych
196
107
53
13
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
196
107
53
13
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 379 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Zatrzymalismy sie w Gizycku na weekend jadac na Lotwe, wybralismy St Bruno ze wzgledu na lokalizacje w starym zamku. Czuc klimat tego miejsca, choc nie w pokojach ktore wymagaja juz troche odswiezenia. MImo to jest bardzo czysto! Dobre jedzenie i niezle cenowo, choc obsluga restauracji malo zainteresowana nawiazaniem kontaktu z klientem poza wydaniem dan. Chetnie wrocimy ponownie moze tym razem do centrum spa. Pozdrawiam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kkbiala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: stbruno, Dyrektor generalny, Hotel St. BrunoOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy za wysoka ocenę i obiecujemy poprawę w drobnych problematycznych kwestiach. Serdecznie zapraszamy ponownie w odwiedziny w naszym zamku.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Wybraliśmy się z rodziną na kilka dni w sierpniu 2019r.
Hotel powstał na bazie zamku w Giżycku - piękny wystrój, miła atmosfera, wspaniałe śniadania, basen/sauna/jacuzzi

Jednym zdaniem -w hotelu jest wszystko czego można oczekiwać po czterech gwiazdkach.

Wspaniałe, urozmaicone śniadania, z pyszną świeżo mieloną kawą z expresu.

Na pewno tam wrócę.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wining_a-d_Dining
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Zalety: piękny z zewnątrz, miła obsługa, czysto w pokojach, śniadanie obfite, klima chodzi. Minusy: mikro-pokoiki, w łazience nie żadnego blatu, by coś położyc, rozwiesić.Wifi się zacina, obiadokolajce z przesadzonymi cenami(ludzie jedzą na mieście), dwa tory do kręgli średnio działajace, słaby bar z drinkami, piwo drogie. Zero strefy siłowni, czy choćby bieżni to słaby pomysł w 4* hotelu
!! Tak naprawde poza plastikowymi pogryzionymi przed poprzedników sztućcami brak atrakcji dla dzieci. Basen zupełnie nie dla nich(dla wyższych od 164cm ok),niższa woda tylko w wysepkach jaccuzi, gdzie są ostre progi, żadnych zjeżdżalni, brak ratownika. Duże rozczarowanie po wcześniejszych opiniAch. Najgorsze są te wygórowane ceny za wyłącznie średni komfort. Po pobytach w innych 4* hotelach duże rozczarowanie tutejszym.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zefirek0509
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: stbruno, Dyrektor generalny, Hotel St. BrunoOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinie i obiecujemy przeanalizować kwestie zgłoszonych uwag.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce, super klimat super hotel. Czego chcieć więcej? Pokoje czyste jedzenie bardzo smaczne obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Spa pierwsza klasa polecam zdecydowanie. Odpoczynek w tym hotelu to czysta przyjemność.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, pewux
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: stbruno, Dyrektor generalny, Hotel St. BrunoOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za super opinię :). Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie, jak najczęściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia weselnego w oranżerii St. Bruno. Jest to najlepsze miejsce na wesele w Giżycku. Przepięknie położona sala nad samą wodą to super atrakcja dla przyjezdnych gości, żeby zaznali mazurskiego klimatu. To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Było dokładnie tak, jak sobie wyobrażaliśmy...a nawet lepiej! Dowodem na to byli pełni uśmiechu i zadowolenia goście weselni. Dziękujemy za stworzenie tak niezwykłej atmosfery wszystkim pracownikom, a w szczególności: kelnerom - za kulturę i wyrozumiałość i uśmiech przy obsłudze zaproszonych gości, pracownikom kuchni - za smak i kunszt przygotowanych potraw, który był na najwyższym poziomie oraz pracownikom hotelu za zaangażowanie podczas przygotowań jaki i w trakcie wesela. Cała załoga spisała się na medal! Wszystkim parom poszukującym idealnego miejsca na przyjęcie weselne, polecamy hotel St. Bruno – będzie to wymarzony początek wspólnej drogi!

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MoniaKarol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: stbruno, Dyrektor generalny, Hotel St. BrunoOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Serdecznie dziękujemy za docenienie naszych starań. Cieszymy się niezmiernie, że wybrali Państwo nasz obiekt na tak ważną uroczystość. Zapraszamy serdecznie w nasze progi przy okazji kolejnych ważnych uroczystości np. chrzcin :) jak również bez specjalnych okazji. Zawsze gwarantujemy wysoką jakość i dbałość o udany pobyt gości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji