Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Hotels.com
Expedia.com
eDreams
68 USD
46 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 22 USD
Booking.com68 USD
Priceline
StayForLong
Wyświetl wszystkie 13 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (202)
Filtruj recenzje
205 wyniki
Oceny podróżnych
109
61
25
9
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
109
61
25
9
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 205 recenzji
Zrecenzowano: 15 września 2020 z urządzeń przenośnych

Sam hotel ok.
Nowoczesny z usogodnieniami typu basen, spa, winda, lodówka, suszarka.
Generalnie czysto choć pod prysznicem można by lepiej.
Sniadania bardzo bogate, obsługa się stara.
Plus za zabezpieczenia anty COVID , brawo!
I mozne dałbym 5 gdyby nie pani blondi o zimnym i oschłym nastawieniu do gości na zasadzie plac z góry bo napewno uciekniesz i jeszcze coś zdemolujesz.
Mimo próby wyjaśnienia ze chcieliśmy zostawic otwarty rachunek bo mieliśmy zamiar skorzystać z restauracji pani jak robot zarządała płatności za pokój w momencie meldunku.
Nie rozumiem jeśli hotel ma jakieś negatywne doświadczenia z klientami dlaczego nie zastosować blokady na karcie.
Finalnie czując się jak potencjalni złodzieje nie skorzystaliśmy z restauracji i pojechaliśmy zjeść kolacje na mieście w konkurencyjny hotelu który okazał się bardzo ładny z miła obsługa.
A wiec następnym razem wiemy gdzie nocować ;-)

Termin pobytu: wrzesień 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 201maciejp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2020 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel, pokoje czyste i przestronne. Bardzo miła i pomocna obsługa. Śniadania urozmaicone i smaczne. Restauracja z pysznym jedzeniem. Duży basen, ładna okolica. Polecam również na wyprawy z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KatarzynaZ435
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta Kotowska-Sokołowska, Dyrektor generalny, Hotel Młyn W ElblaguOdpowiedź udzielona 2 września 2020

Dziękujemy Pani Katarzyno za tak miłe słowa! Aż 10 naszych zalet. Bardzo nam miło!
Marta Kotowska-Sokołowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2020

Przesympatyczna obsługa, w wielkiej sali- w budynku spa - podawane jest śniadanie , stoliki oddzielone, śniadanie kolorowe, smaczne i radosne -ze słodyczami włącznie, pokój w kształcie litery L - ale przestronny,b. czysty, woda do picia, czajnik

Termin pobytu: sierpień 2020
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Beata L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta Kotowska-Sokołowska, Dyrektor generalny, Hotel Młyn W ElblaguOdpowiedź udzielona 2 września 2020

Dziękujemy Pani Beato, cieszymy się, gdy Goście doceniają nasze starania o bezpieczeństwo. I cieszymy się z tylu pochwał.
Marta Kotowska-Sokołowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2020

Przyjemny basem z udogodnieniami dla dzieci. Są na basenie również zabawki i zjeżdżalnia.W samym hotelu jest też kącik zabaw dla dzieci.Na zewnątrz trampolina, huśtawka i lina między drzewami do chodzenia po niej.
Personel bardzo miły, a na basenie szczególnie miły i cierpliwy dla dzieci.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój 110 - przestronny.
Termin pobytu: sierpień 2020
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Andrzej W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta Kotowska-Sokołowska, Dyrektor generalny, Hotel Młyn W ElblaguOdpowiedź udzielona 2 września 2020

Bardzo nam miło Panie Andrzeju. Cieszymy się, że nasi najmłodsi Goście mogli skorzystać ze wszystkich atrakcji.
Marta Kotowska-Sokołowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2020 z urządzeń przenośnych

Super baza wypadowa dla rodziny. Pokoje przestronne, łazienka także. Bardzo czysto, śniadania smaczne. Basen pod koniec dnia to świetna opcja dla wyczerpania baterii 3 i 5-latków w hotelu jest także pokój z zabawkami i plac zabaw. Obsługa przemiła!

Termin pobytu: sierpień 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, joannalO7463AA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta Kotowska-Sokołowska, Dyrektor generalny, Hotel Młyn W ElblaguOdpowiedź udzielona 2 września 2020

Wow, jakie miłe słowa! Dziękujemy Pani Joanno. Wyczerpanie baterii kilkulatków jest rzeczywiście bardzo cenne :)
Marta Kotowska-Sokołowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji