Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Elbląg
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (181)
Filtruj recenzje
181 wyniki
Oceny podróżnych
92
57
23
8
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
92
57
23
8
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 181 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2019

To była już nasza druga wizyta w Hotelu Młyn. Tak jak za pierwszym razem obsługa była bez zarzutu, pokój czysty i wygodny, a śniadania obfite i zróżnicowane. Atrakcją hotelu jest basen z jacuzzi. Dla dzieci przewidziano pokój zabaw i plac zabaw.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia2602
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta K, Kierownik, Hotel Młyn Aqua SPAOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Bardzo dziękujemy Pani Kasiu, miło czytać takie pochwały
Marta Kotowska-Sokołowska z Drużyną

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

polecam hotel, udany pobyt z rodziną w sierpniu 2019, pyszne jedzenie w hotelowej restauracji, bardzo miła obsługa, , bardzo fajny basen wliczony w cenę pokoju. Hotel położony w ładnej zielonej okolicy, wystrój hotelu bardzo klimatyczny.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, polaczynska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta K, Kierownik, Hotel Młyn Aqua SPAOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Wow, ile naszych zalet Pani wymieniła! Bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że Państwo wypoczęli. I zapraszamy
Marta Kotowska-Sokołowska wraz z Drużyną

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Podczas krótkiego pobytu w Elblągu wybraliśmy właśnie ten hotel. Miejsce bardzo klimatyczne, spokojne. Panie w recepcji pomocne i życzliwe. Sniadania świeże i bardzo smaczne! Atutem jest również basen, tylko szkoda ze jest również dostępny dla innych, nie tylko gości hotelowych, ponieważ czasami nie było możliwości z niego w pełni skorzystać...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 553dariaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Z przyjemnością spędziliśmy weekend. Hotel nie należy do najtańszych, ale wart jest swej ceny. Obsługa pomocna i uśmiechnięta - od Pań Pokojowych po Rercepcję. Pokój czysty i zadbany, klimatyzacja szkoda że nie jest dostępna we wszystkich pokojach jednak w naszym była! Basen nie jest zbyt duży (ok. 15m) ale czysty i baaardzo przyjemny z wieloma atrakcjami. Śniadania pyszne i urozmaicone, plus za dobrą kawę.
Teraz Kuchnia (z rozmysłem przez duże K) - Szef Kuchni z naprawdę dużym "jajem". Mega poczucie smaku i estetyki podawanych potraw. Deser z menu letniego wyrywa z kapci. Naprawdę wielkie ukłony! Facet wie co robi!
Wrócimy na bank!
"Pokój 34" z 28.-30.06 pozdrawia!

Wskazówka dotycząca pokoi: Śmiało mozna pytać o pokój z klimatyzacją w cenie standard
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, roman3x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta K, Kierownik, Hotel Młyn Aqua SPAOdpowiedź udzielona 2 lipca 2019

Panie Romanie, jako Hotel rodzinny najbardziej nas cieszą komplementy na temat uśmiechniętej i pomocnej Obsługi.
Cieszę się, że miło spędzili Państwo u nas czas
Bardzo dziękujemy i do miłego zobaczenia zatem
Marta Kotowska-Sokołowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Hotel położony w bardzo ładnym miejscu, sam hotel i otoczenie zadbane, pokoje dobrze wyposażone, czyste.Super basen i fajny pokoik dla maluchow. Kuchnia wyśmienita , wszystko co jedliśmy było pyszne. Kilka uniedogodnien jeśli ma się dziecko w wózku ( posiłki na piętrze bez windy). Jedyny minus to palarnia papierosów przed budynkiem a dokładnie pod oknami hotelowym, cały smród fajek w pokoju zwłaszcza teraz kiedy okna ma się odtworzone. Nie mniej jednak jest to hotel na 5 i polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji