Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobry kurczak”
Złote Jajo — recenzja

Złote Jajo
Nr 34 wśród 75 Restauracje (Elbląg)
Zakres cen: 12 USD - 39 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019

Dobry kurczak zagrodowy, dodatki także, ceny adekwatne. Jak ktoś ma ochotę na kurczaka lepszego w okolicy nie znajdzie

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Karolinabartosz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Właściciel, Złote JajoOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Serdecznie dziękujemy pani Karolino za opinie.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

restauracjazlotejajo.pl

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (10)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 10 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Genialne jedzenie , wspaniała obsługa , nic nie było problemem .
Doskonale zupy a przystawka z wędzonego pstrąga przepyszna .
Gorąco polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Destination590499
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Właściciel, Złote JajoOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinie i przemiłe słowa.♥️
Zapraszamy ponownie.
Z wyrazami szacunku.
restauracjazlotejajo.pl

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Urocze, pyszne miejsce! Carpaccio z buraka ze świeżą rukolą ogromna porcja b. smaczne, sałatka z łososiem ciekawa, fois gras tak puszyste i smaczne, że dodatkową porcję kupiliśmy na wynos :-) Kurczak na ostro ze swą ostrością trafiony w punkt. Piwo regionalne. Właścicielka przesympatyczna, obsługa wzorowa. Na pewno wrócimy mimo wielu kilometrów! Świetne miejsce kulinarne na mapie Polski! Trzymamy kciuki, oby tak dalej pani Marto!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, KasiaMM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Właściciel, Złote JajoOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy pani Kasiu za odwiedziny , wspaniałą recenzję i przy miłe słowa.
Zapraszamy ponownie.♥️♥️
Do zobaczenia.
restauracjazlotejajo.pl

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce na obiad z rodzina , miła obsługa , duże porcje zaspokoją każdy głód , napewno tam wrócimy , jedzenie ładnie się prezentuje i super smakuje !

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, KatarzynaW2367
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Właściciel, Złote JajoOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy pani Kasiu za odwiedziny i recenzję.♥️♥️
Pozdrawiamy serdecznie i liczymy że zobaczymy się wkrótce.

Do zobaczenia.

restauracjazlotejajo.pl

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Jedzenie smaczne.Obsługa średnia,samemu po kartę i do baru zapłacić rachunek i tu dziwna sprawa. Dostałem rachunek wypisany na kartce. Poprosiłem o paragon ( kelnerka nawet o nim nie wspomniała) i tu kolejne zaskoczenie. Na paragonie jedna pozycja "przystawka 136zł" a pozycji na kartce 6.Dziwna sprawa z paragonem sprawiła że więcej nie odwiedzę.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Michal K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Właściciel, Złote JajoOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Panie Michale dziękujemy za informację. Pozdrawiam serdecznie.

restauracjazlotejajo.pl

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Złote Jajo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Elbląg, Warmińsko-Mazurskie
 
Elbląg, Warmińsko-Mazurskie
Elbląg, Warmińsko-Mazurskie
 
Elbląg, Warmińsko-Mazurskie
Elbląg, Warmińsko-Mazurskie
 

Byłeś(-aś) w Złote Jajo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem