Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burger marzeń!”
Sherlock Holmes Pub — recenzja

Sherlock Holmes Pub
Zamów online
Nr 26 wśród 240 Restauracje (Białystok)
Kuchnie: Grill/rożen, Pub-restauracja
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Opis: The Sherlock Holmes to prawdziwy angielski pub-restauracja w stylu brytyjskim, na tętniącej życiem ulicy pełnej ludzi o każdej porze dnia i nocy, w samym centrum miasta! Unikatowe wnętrze i przyjazny personel stara się odwzorować ducha Londynu i kulturę pubów Zjednoczonego Królestwa.Ponadto, oferujemy szeroki wybór alkoholi. Sherlock Holmes to także, a może przede wszystkim znakomity steakhouse.
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja/Pub usytuowana w centrum miasta z otwartym w lecie ogródkiem. W środku klimatyczny i w którym taktycznie można poczuć się jak w Wielkiej Brytanii. Burger który zamówiłam był wyśmienity! Więc brawa dla kucharza! Co do obsługi to biedny kelner/barman był jeden (czas lanczowo-obiadowy) co on musiał się nabiegac zrozumie tylko ten co miał styczność z gastronomia i choć mimo tylu rzeczy, które miał na głowie to do każdego klienta był uśmiechnięty i pomocny.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Ilonczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amelia S, Kierownik, Sherlock Holmes PubOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Jest nam niezmiernie miło, że wszystko smakowało. Teraz nasze burgery można zamówić również z dowozem za pośrednictwem portalu pyszne.pl Zapraszamy <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (336)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 336 recenzji

Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Byłem tam dwa razy. Pierwszy raz wziąłem żeberka i szczerze mówiąc były beznadziejne. Do tego obsługa jakby była tam za karę. Problem z wystawieniem faktury itp. Po miesiącu wróciłem z klientem, bo chciał zobaczyć lokal i sytuacja jak przy pierwszej wizycie.
Reasumując. Dobra lokalizacja i przystępne ceny ale moim zdaniem to bardziej lokal na wieczorne piwo z kumplami niż obiad z klientem.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, PiotrK2926
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amelia S, Kierownik, Sherlock Holmes PubOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Jest nam niezmiernie przykro, że nasz personel nie spełnił Pan a oczekiwań, jednakże stale podnosimy ich kompetencje przez co nasza obsługa jest coraz lepsza. Zapraszamy do częstszych odwiedzin. Posiadamy również specjalną ofertę dla klientów biznesowych, której szczegóły można poznać pisząc maila na info@publondon.pl
Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem ostatnio w tej restauracji. Obsługa słaba, jedzenie słabe. Jedynie musze pochwalić wystrój i wnętrze za angielski styl.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 775damiano
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonała, luźna atmosfera. Bogata karta dań i napojów. Wieczorem nawet w dzień powszedni sporo klientów. Bardzo miła obsługa

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Kasia_2303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amelia S, Kierownik, Sherlock Holmes PubOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz i zapraszamy częściej <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 maja 2019

Świetna obsługa. Krutki czas oczekiwania. Sherlock wyrużnia się klimatem oraz atmosferą.Serdecznie polecam Steka oraz grimbergena.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, user19637310
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amelia S, Kierownik, Sherlock Holmes PubOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bardzo cieszymy się, że nasz lokal przypadł Państwu do gustu i zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sherlock Holmes Pub — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Białystok, Województwo podlaskie
Białystok, Województwo podlaskie
 
Białystok, Województwo podlaskie
Białystok, Województwo podlaskie
 
Białystok, Województwo podlaskie
Białystok, Województwo podlaskie
 

Byłeś(-aś) w Sherlock Holmes Pub? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem