Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Wycieczka studentów

Poszliśmy do tego muzeum w ramach zajęć na uczelni. Na początku był wykład, a następnie z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 maja 2019
JulitaJ24
,
Białystok, Polska
Kameralne muzeum w ratuszu

W Muzeum Podlaskim można zobaczyć sporo wartościowych obrazów (malarstwo polskie przełomu wieków... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 lipca 2018
niveau926
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (35)
  
Recenzje (35)
Filtruj recenzje
35 wyniki
Oceny podróżnych
12
11
10
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12
11
10
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 35 recenzji
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019

To obowiązkowe miejsce do zwiedzenia dla każdego turysty ale i rodowitego białostoczanina. Mają tam stałą wystawę, ale i tymczasowe co jeszcze bardziej zachęca do częstego odwiedzenia tego wspaniałego miejsca!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, dumamka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019

Poszliśmy do tego muzeum w ramach zajęć na uczelni. Na początku był wykład, a następnie z przewodnikiem oglądaliśmy dzieła malarskie. Można dowiedzieć się na ich temat kilka ciekawych rzeczy oraz przy okazji nauczyć się trochę historii. Jeżeli ktoś interesuje się historią i sztuką to polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, JulitaJ24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2018

W Muzeum Podlaskim można zobaczyć sporo wartościowych obrazów (malarstwo polskie przełomu wieków). Wstęp nie jest drogi, dlatego opłaca się tam zajrzeć. W placówce organizowane są również wystawy czasowe (zazwyczaj interesujące), więc warto śledzić ich stronę internetową.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2017
Dziękujemy, niveau926
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2018

Muzeum mieści się w ratuszu, ma świetną ekspozycję polskiego malarstwa z XIX i XX.
Coś jak Sukiennice w Krakowie tylko same płótna są mniej znane, ale nazwiska artystów te same:) Serdecznie polecam każdemu, kto odwiedza Białystok, warto je odwiedzić.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, notak2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2018

Niewielka wystawa, zaledwie 3 salki poświęcone malarstwu. Na plus czytelnia w piwnicy, z której można skorzystać.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, weronikap552
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji