Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (348)
Filtruj recenzje
348 wyniki
Oceny podróżnych
198
123
25
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
198
123
25
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 348 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Świetna lokalizacja w miescie, dobra uprzejma obsługa. Warunki bardzo dobre, pokoju urządzone nowocześnie. Wyposażone w duzy telewizor, choc oferta programowa zbyt wąska. Czajnik, kawa i herbata w pokoju. Fotele malo wygodne, choc wyglądają dobrze. Łazienka super dobrze wyposażona z suszarka. Pokoje od ulicy dość głośne, wiec nie da sie spać przy otwartym oknie, ale jest klimatyzacja w pokoju. Zakup przez stronę hotels.com wiąże sie zawsze z zakupem bez śniadania. Ale mozna dokupić śniadanie na miejscu. Było warto, bo jak tu zacząć dzien na głodnego.

Wskazówka dotycząca pokoi: Proś o pokój od tylu, żeby moc zostawić otwarte okno w nocy.
Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Maksmilian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna G, Kierownik recepcji, Best Western Hotel CristalOdpowiedź udzielona dzisiaj

Drogi Maksmilian,
Dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na napisanie tej opinii. Jest nam ogromnie miło, że pobyt w Best Western Cristal był udany. W naszej ofercie telewizyjnej mamy ponad 15 kanałów, w tym kilka obcojęzycznych, kanały sportowe oraz Canal +. Przykro nam, że nie znalazł Pan nic odpowiedniego dla siebie.
Cieszymy się, że inne element pobytu spełniły Pana oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie!
Pozdrawiam, Katarzyna Grądzka, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Samo centrum Białegostoku. Za rogiem deptak i rynek, kilka kroków do Sądu. Pokoje nowoczesne i czyste, dobrze wyposażone. Przyjemna obsługa. Dobre śniadanie, duży wybór, kucharz szykuje na miejscu świeże omlety i jajecznicę. Parking z tylu hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Piotr N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna G, Kierownik, Best Western Hotel CristalOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi Panie Piotrze,
Pięknie dziękujemy za przesłaną opinię dotyczącą pobytu w Best Western Cristal. Bardzo nam miło, że czas spędzony w naszym obiekcie był udany. Serdecznie zapraszamy do ponownej wizyty.

Pozdrawiam serdecznie,
Katarzyna Grądzka, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Świetna lokalizacja hotelu przy samej starówce. Bardzo dobre śniadania. Przestronne i dobrze wyposażone pokoje. Profesjonalna i pomocna obsługa. Może trochę za drogi parking przyhotelowy...poza tym wszystko ok.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Navigate34161126800
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna G, Kierownik recepcji, Best Western Hotel CristalOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi/a Navigate34161126800,
Dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii dotyczącej pobytu w Best Western Cristal. Dziękujemy za maksymalną ocenę i bardzo nam miło, że pobyt z nami był udany.
Serdecznie zapraszamy ponownie!
Pozdrawiam, Katarzyna Grądzka, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wyjatkowy. Super obsługa. Sniadania niszcza system. Hotel godny uwagi. Idealny na krótki pobyt biznesowy lub z rodziną
Białystok bardzo fajne miasteczko e ktorym mozna milo spedzic czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, olo77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna G, Kierownik recepcji, Best Western Hotel CristalOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi florek_f,
Dziękujemy za przesłaną opinię dotyczącą pobytu w naszym obiekcie. Jest nam ogromnie miło z powodu wszystkich pozytywnych komentarzy. Pięknie dziękujemy za wszystkie komplementy i serdecznie zapraszamy ponownie.
Pozdrawiam, Katarzyna Grądzka, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Bardzo sympatyczny, ale jednak typowo sieciowy hotel. Ani luksusowy ani stylowy. Solidne 4 gwiazdki, które jednak nie zostają w pamięci na dłużej. Przy jego wyborze spore znaczenie miały zachwyty wszystkich nad śniadaniem. Jest faktycznie więcej niż bardzo dobre ale najlepsze w Polsce z pewnością nie jest (pierwszy z brzegu przykład na lepsze - Grand Lubicz). W Białymstoku wybór hoteli nie był jednak oszałamiający, jesteśmy zadowoleni., polecamy ale niczego szczególnego się nie spodziewajcie.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, airtravelbug2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna G, Kierownik recepcji, Best Western Hotel CristalOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Szanowny Gościu airtravelbug2019,
Uprzejmie dziękujemy za przesłaną opinię dotyczącą pobytu w Best Western Cristal. Cieszymy się, że byliście Państwo zadowoleni z pobytu i świadczonych przez nas usług. Oczywiście ocena ta pozostawia u nas duży niedosyt - zawsze staramy się aby goście bardzo miło wspominali nasz hotel i przez to do nas wracali. Przykro nam, że nie zdołaliśmy Państwa zachwycić. Mamy nadzieję, że przy kolejnej okazji pobytu w Białymstoku odwiedzicie nas Państwo ponownie. Dołożymy wszelkich starań aby czas spędzony z nami był niezapomniany.
Serdecznie zapraszamy!
Katarzyna Grądzka, kierownik recepcji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji