Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Białowieża
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Idealnie”

Restauracja Stoczek 1929
Nr 2 wśród 17 Restauracje (Białowieża)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 18 USD
Kuchnie: Polska, Rosyjska, Ukraińska, Wschodnioeuropejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 14 września 2019

Wszystko było idealnie, jedzienie poezja pielmieni w cudownym maslano-smietanowym sosie i pyszna rozpływają się polędwiczka . Przemiła obsługa i klimatyczny wystrój . Warto odwiedzić i wracać przy każdej okazji.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AnnaWuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iga13W, Owner, Restauracja Stoczek 1929Odpowiedź udzielona 16 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa i serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (345)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 345 recenzji

Zrecenzowano 11 września 2019

Uwielbiamy baranine.Świetnie przyrządzona i super dodatki.Talerze wylizane.Mniam .Plus marcinek wschodni deser.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, BOZKA-SIEROZKA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iga13W, Właściciel, Restauracja Stoczek 1929Odpowiedź udzielona 17 września 2019

Dziękujemy za recenzję i zapraszamy koniecznie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019

Obsługa z łaski podaje karty i udziela informacji ,drogo i małe porcje ,soczewica niedogotowana .Poziom usługi bardzo niski ,mało sympatyczny personel.Nie polecam !

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, abierezowiec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Jedyne co broni ten punkt gastronomiczny to dobry smak potraw i miła obsługa klienta.Co do reszty włącznie z cenami to proszę unikajcie. To co tam się dzieje to lekko nazywając "klient przyszedł i po jaką cholerę on tutaj". Kawałek świata widziałem ale takiego zarządzania NIGDY I NIGDZIE!
UWAGA NA CENNIK!!!! DUŻEJ KLASY PAZERNOŚĆ WŁAŚCICIELA!!!!
Ostatni raz tam byłem.

Termin wizyty: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Podroxnik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Super restauracja! Począwszy od wystroju, po jedzonko. Po prostu poemat! Zupa kurkowa i rosół z kołdunami, na drugie jagnięcina rozpływająca sie w ustach z warzywami i babką oraz bliny z łososiem, serkiem, śmietaną i sałatami. Wszystko pięknie podane i pyszne! Polecam gorąco!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, katarzyna696b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iga13W, Owner, Restauracja Stoczek 1929Odpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię i zapraszamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Stoczek 1929 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Białowieża, Województwo podlaskie
Białowieża, Województwo podlaskie
 
Białowieża, Województwo podlaskie
Białowieża, Województwo podlaskie
 
Białowieża, Województwo podlaskie
Białowieża, Województwo podlaskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Stoczek 1929? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem