Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (309)
Filtruj recenzje
309 wyniki
Oceny podróżnych
131
115
49
9
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
131
115
49
9
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 309 recenzji
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piwo, które otrzymaliśmy było wygazowane. Sałatka z jarmużu z kozim serem była katastrofa- w menu nie było słowa o kawałkach jabłka czy grejpfruta.... a wszytko otulalo pesto, które przypominało sklepowe z Lidla.... a tagiatelle z krewetka z 5 krewetek zawierało 3 za kwotę 45 złotych..... jednym słowem tragedia hotel podnosi standard w pokojach a obniża w restauracji.... nie polecam.... a szkoda... w zeszłym roku chetnie tu wracałam

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, aleksandrak40
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel W, Kierownik, Hotel Warszawa SPA & ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry Pani Aleksandro,
Dziękujemy za dodanie opinii na temat pobytu w naszym hotelu. Zdanie naszych gości jest dla nas bardzo ważne. Przykro nam jednak, że jest ono tak negatywne.
Odnosząc się do Pani zarzutów chcielibyśmy wyjaśnić , iż jedynym piwem jaki serwujemy z „nalewaka” jest Pilsner Urquell, który nasycany jest azotem. Azot nie utlenia piwa, nie przesyca i nie powoduje skażeń mikrobiologicznych, przez co również piwo nie jest mocno gazowane. Jednak dla zwolenników tradycyjnego smaku mamy szeroki wybór piw butelkowych w tym regionalne.
Chcielibyśmy również podkreślić, że naszym celem nie jest wprowadzanie gości w błąd, dlatego staramy się umieszczać jak najwięcej szczegółów w ofercie. Przy sałatce o której Pani pisze jest wyraźna informacja o dodatku owoców cytrusowych, nie mniej rzeczywiście nie dodaliśmy że są tam również jabłka.
Nie podajemy również w menu informacji o ilości krewetek w daniu Czarne Tagliolini z krewetkami, dlatego nie rozumiemy skąd podawana przez Panią liczba. Aktualne menu dostępne jest na naszej stronie www: https://u.profitroom.com/2018-hotelwarszawa-pl/uploads/KartamenuzdaniemHarmonyzdn.23.05.2019.pdf
Cieszymy się, że zauważyła Pani iż stale podnosimy standard dlatego mamy nadzieję, że zechce Pani odwiedzić nas ponownie, abyśmy mogli udowodnić że jesteśmy hotelem do którego warto wracać.
Pozdrawiamy
Zespół pracowników Hotelu Warszawa SPA & Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Pokoje czyste ,wystarczająco duże ,bez zastrzeżeń .Balkony wychodzące na jezioro,do remontu.Hotel wkomponowany w otulinę lasu ,tuż przy ścieżce prowadzącej do Augustowa najpierw wzdłuż jeziora ,później wzdłuż rzeki Netty.Można wypożyczyć sprzęt pływający ale aż się prosi o miejsce do wypoczynku przy jeziorze,nie będące spędem całej okolicy. Szkoda,że nie ma basenu ,chodziismy do sąsiedniego hotelu za 17 zł. Śniadania urozmaicone,pyszne sery ,wędliny . Polecam pizzę i koktajl z jarmużu w Atrium Trattoria. Przemiła Pani w recepcji ,taki pracownik to skarb.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel W, Kierownik, Hotel Warszawa SPA & ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry Pani Katarzyno,

Dziękujemy za recenzję z pobytu w naszym hotelu. Jest nam bardzo miło, że spędziła Pani miło czas i doceniła nasze starania. Prawdopodobnie już w przyszłym roku będziemy mieli basen, dlatego już dziś zapraszamy do ponownego odwiedzenia.

Pozdrawiamy
Zespół pracowników Hotelu Warszawa SPA & Resort w Augustowie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel położony przy samym jeziorze. W bardzo spokojnej okolicy. Przeszedł gruntowny remont. Zrobiony w klimacie lasu- ładnie i z pomysłem. Miałam pokój podwójny- obszerny i czysty. Natomiast łazienka- nie zachęca do korzystania bez klapek. Niby odremontowana, natomiast niewygodna, przeciekająca bateria prysznicowa i silikon, który nadaje się do wymiany... i odrzuca. W łazience dostępne jest mydło w płynie, brak jakichkolwiek dodatkowych zestawów kosmetycznych czy kubków na szczoteczkę do zębów. Nie ma również szlafroków mimo dostępnego SPA.

Śniadania: duża ilośc produktów, świeże, ciekawe rozwiązanie z plastrem miodu, który można sobie ukroić i zjeść. Dostępność ksylitolu oraz słodzików. Regularnie uzupełniane potrawy- niczego nie brakuje nawet pod koniec godziny śniadaniowej. DUŻY MINUS za brudne obrusy z poprzedniego dnia. Oraz za obsługę, która nie radzi sobie ze zbieraniem brudnych naczyń.

Bar: menu zadowalające, natomiast obsługa fatalna. Brudne stoły, jeśli się nie wymusi to nie zostaną zmyte. Nikt ich po kliencie nie sprząta. Obsłudze brakuje doświadczenia. Nie rozróżniają rodzajów herbaty. Dwukrotnie prosząc o herbatę earl grey dostałam english breakfast za którą nie przepadam. Pytając kelnera, ile będę czekać na rosół, podał mi dwukrotnie krótszy czas, niż podał po pytaniu o realny czas oczekiwania, twierdząc, ze chciał być optymistą.

Ogólne wrażenie, w miarę zadowalające, jednak nie wróciłabym

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ada M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Ten hotel ma super klimat. A jeśli lubisz stare samochody bedziesz zachwycony! Patrz na zdjęcia. Hotel jest nad samym jeziorem, pieknie połozony - z dala od ruchliwej ulicy.
Bardzo wygodne łózka, mini lodówka, czajnik- czego chciec więcej?:) a kucharzowi należy się medal za zupę grzybową :). Zdecydowanie polecam ten hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Aga V
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w trakcie konferencji. Hotel schludny, ale są miejsca zaniedbane, brudne itp. Pokój ok choć dość małe. W każdym pokoju klimatyzacja - to duży plus. Na minus niestety wyżywienie. O ile na śniadaniu w postaci szwedzkiego stołu można coś wybrać to obiady bardzo skromne. Niby trzydaniowe, jednak jeśli mężczyzna miezacy 2m wzrostu i ważący ponad 100kg dostaje 50, może maksymalnie 100g mięsa na danie główne to ciężko mówić tu o daniu głównym. Najsłabszy punkt programu - obsługa-jednak nie w kwestii jakości a ilości. Podczas gdy jedna część sali kończyła jeść np zupę drugą nawet jeszcze jej nie otrzymala - obiad A w zasadzie oczekiwanie na niego, zajmowało za dużo czasu. Podobnie z organizacją wieczornego grilla. Jeden grill i jeden nalewak piwa to zdecydowanie za mało na 160 osób.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, Marysia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji