Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (148)
Filtruj recenzje
148 wyniki
Oceny podróżnych
97
37
5
6
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
97
37
5
6
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 148 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo db,świetny design
Śniadania świetne,b.db jedzenie w obu restauracjach
Sympatyczna uśmiechnięta obsługa/Panie Kinga,Angelika,Lidia,
Pan Mikołaj ,można zawsze liczyć na Panią Ewę N.
Barmani w pobliżu recepcji pełni zapału
Niestety hotel nie posiada własnej płazy -właściwie jesteśmy skazani na plaże publiczna wypełniona wiatrolapami i głośna muzyka disco polo
Pokoje-cześć wynajmujących posiada widok na nasyp ikolejowy i narażona jest na hałas przejeżdżających pociągów
Last but not least-miejscowość nie zachęca do spacerów ,wypełniona jarmarcznymi budami
Hotel moglby funkcjonować w każdym miejscu na całym świecie-tylko nie we Władysławowie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 795krzysztofb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Kierownik, Gwiazda Morza Resort SPA&SPORTOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT na miejsce swojego wypoczynku. Cieszymy się, że docenili Państwo nasze wnętrza, oraz ofertę gastronomiczną. Z radością przyjmujemy fakt, że nasz Team zaopiekował się Państwem na najwyższym poziomie. Z pewnością przekażemy słowa uznania, gdyż to właśnie jest naszą motywacją do jeszcze większego wysiłku!
Aby zapewnić maksymalny komfort naszym Gościom, w pokojach znajdują się okna dźwiękoszczelne, zapewniające wyciszenie. Jednocześnie, by zapewnić dostęp świeżego powietrza są one wyposażone w klimatyzację i system wentylacji.

Pozdrawiamy serdecznie i już nie możemy doczekać się kolejnego spotkania z Państwem,
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt z rodziną i mogę stwierdzić że wszystko na 5+. Super część basenowa i saun. Fajne animacje. I do tego ta lokalizacja. Własne wyjście na plażę tylko kilka chwil. I do tego taras na poziomie 4+ z pięknym widokiem na morze.
Faktycznie są pociągi za oknem ale w naszej ocenie wyciszenie pokoji rozwiązuje ten problem. Trzeba jedynie zamykać okna, a to nie problem bo jest klimatyzacja.
My tu wrócimy!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, playz2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Gwiazda Morza Resort SPA&SPORTOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Dzień dobry,

Bardzo cieszymy się, że nasz piękny obiekt zapewnia doskonały wypoczynek i zachęca do powrotów! Szczególnie jeśli był to rodzinny, wspólnie spęczony czas.
Już nie możemy się doczekać, aby gościć Państwa ponownie!

Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Rodzinne wakacje w hotelu. Pokój HOTELOWY senior suite ponad 1200 zł za dobę. Niestety nikt nie poinformował nas podczas rezerwacji, że będziemy mieszkać w apartamencie przy linii kolejowej na hel.
Pociągi co 20 minut, trąbiące pod samymi oknami. Nasz sen odbywał się pomiędzy godziną 24 a 5 bo wtedy pociąg nie jechał. Trudno nazwać to wypoczynkiem. Jesteśmy wykończeni. Niestety większe pokoje senior tylko na pociągu! Uważajcie na to!
Na plus: - animacje 16-20 genialne. Pan i Pani animator naprawdę zaangażowani.
- strefa welness duży basen, na dachu dość pytyki.

Wskazówka dotycząca pokoi: Uciekajcie od pociągu
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Bąk A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Gwiazda Morza Resort SPA&SPORTOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za zaufanie i wakacyjny, rodzinny pobyt w naszym przepięknym Resorcie.

Doceniamy poświęcony czas i przekazanie nam swoich spostrzeżeń. Aby zapewnić komfort naszym Gościom, w pokojach znajdują się okna dźwiękoszczelne, zapewniające wyciszenie w pomieszczeniach i gwarantujące spokojny sen. Jednocześnie, by zapewnić dostęp świeżego powietrza są one wyposażone w klimatyzację i system wentylacji.

Cieszymy się, że docenili Państwo naszą strefę Wellness, a przede wszystkim atrakcje dla dzieci. Najmłodsi Goście to nasz priorytet, a ich uśmiech, to dla nas powód do dumy!

Raz jeszcze dziękuję za cenną opinię i wierzę, że będziemy gościć Państwa ponownie. Pozdrawiam serdecznie, życząc udanego dnia.
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Umiejscowienie najlepsze we Władysławowie.Bardzo kompetentna recepcja a szczególnie Pan Iwo jej kierownik.Zajmował się nami 20 minut łącznie z parkowaniem i podłączeniem auta do ładowania.Basen wewnętrzny z różnymi formami masażu wodnego.Przecudownie przemyślany zespół saun(należy trafić na rytuał saunowy)
Pani kucharka ,która na śniadanie wykonuje wszystkie kulinarne zachcianki znacznie przewyższające klasę hotelu.Wiele innych rzeczy miło zaskakuje.
Miejsca do ładowania samochodów powinny być oznaczone bo tak jak wszędzie parkują tam spalinowe uniemożliwiające podłączenie się.
Hotel do którego będę napewno wracał

Wskazówka dotycząca pokoi: Widok na las uspokajający
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, wojtek z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Gwiazda Morza Resort SPA&SPORTOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Dzień dobry,

dziękujemy za wybór Gwiazdy Morza jako miejsca swojego pobytu i niezmiernie cieszymy się, że udało nam się pozytywnie zaskoczyć!

Jako zespół stale dążymy do perfekcji w podejmowanych przez nas działaniach, a dzięki takim opiniom mamy jeszcze więcej motywacji do dalszego rozwoju i umilaniu pobytu naszym Gościom!
Niezmiernie cieszy nas fakt, że nasze starania przynoszą Państwu satysfakcję i gwarantują udany wypoczynek. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Państwa w naszym przepięknym Resorcie w najbliższym czasie.

Przekazuję serdeczne pozdrowienia od Iwa i cudownej mistrzyni śniadań i życzę udanego dnia.
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Hotel pięknie położony nad samym morzem 100 metrów do plaży .Jedzenie w restauracjach hotelowych obłędne !!!Świetna obsługa , live cooking na śniadaniach oraz co weekend możliwość skorzystania z kuchni tematycznych na bufetah - WOW .
POLECAM :)Na pewno wrócimy,do zobaczenia za rok .

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JurekKrakowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Gwiazda Morza Resort SPA&SPORTOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Dzień dobry,

dziękujemy w imieniu całego Teamu Gwiazdy Morza! W ten weekend podajemy dania kuchni amerykańskiej, zapraszamy ;)
I już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania!

Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji