Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Na poziomie ”

Beach Club Gwiazda Morza
Nr 13 wśród 81 Restauracje (Władysławowo)
Zakres cen: 4 USD - 9 USD
Opis: Nasi mistrzowie kuchni zadbają o Twoje podniebienie, bez względu na to, czy masz ochotę na wyśmienitą rybę, lokalne dania, czy po prostu lekkie i zdrowe przekąski, koktajle i napoje. Beach Club to również miejsce wyjątkowe z uwagi na swój klimat. Przyciąga samym wnętrzem i pozytywną energią, którą tworzą sami klienci, jak i załoga klubu.
Informacje o restauracji
Opis: Nasi mistrzowie kuchni zadbają o Twoje podniebienie, bez względu na to, czy masz ochotę na wyśmienitą rybę, lokalne dania, czy po prostu lekkie i zdrowe przekąski, koktajle i napoje. Beach Club to również miejsce wyjątkowe z uwagi na swój klimat. Przyciąga samym wnętrzem i pozytywną energią, którą tworzą sami klienci, jak i załoga klubu.
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Beach Bar dobrze wspominam. Miejsce idealne na zachody słońca przy kawie, koktajlach czy drobnych przekąskach. Świetny wystrój, przesympatyczna obsługa. Tak trzymać!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, kajamaja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Kierownik, Beach Club Gwiazda MorzaOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dzień dobry,

niezwykle nas to cieszy! Serdecznie zapraszamy do samego zachodu słońca!

Z pozdrowieniami od przesympatycznej obsługi,
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (18)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 18 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super pyszna gorąca czekolada, bar jest przy plaży piekne widoki, w tym wieczorny zachód słońca, wspaniały klimat na wieczornego drinka z muzyką jazzowa chill and relax polecam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Magdalena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Kierownik, Beach Club Gwiazda MorzaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za smaczną opinię! Cieszymy się, że możemy uraczyć Państwa wyjątkowym klimatem naszego Beach Clubu i urokliwymi widokami na morze w towarzystwie wyśmienitych dań i napojów.

Pozdrawiamy i życzymy udanego weekendu,
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce fajne. Przy dużym nasileniu turystów bywa różnie, jednak pomimo ścisku to standard utrzymany wysoko.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, playz2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Beach Club Gwiazda MorzaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Dziękujemy! Takie opinie to dla nas największa motywacja do wytężonej pracy. Cieszymy się, że możemy rozpieszczać kolejne kubeczki smakowe!

Pozdrowienia od załogi Beach Clubu i do zobaczenia.
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2019

Wszystko super, miła i sprawna obsługa nawet przy dużym ruchu, bardzo smaczne jedzenie, fajna lokalizacja ;-)

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Natalia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Manager, Beach Club Gwiazda MorzaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Bardzo dziękujemy! Nasz Team dokłada wszelkich starań, żeby sprostać Państwa oczekiwaniom - cieszymy się, że nieustannie gwarantuje pyszne, kulinarne doznania i sprawną obsługę... w przepięknej lokalizacji ;)

Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Małgorzata Ciszewska
Marketing Manager
marketing@gwiazdamorza.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko super! Przemiła obsługa, jakość na najwyższym poziomie. Czysto i estetycznie. Na pewno jeszcze tam zawitamy.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, 861jolantag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malgorzata_Ciszewska, Marketing, Beach Club Gwiazda MorzaOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Dzień dobry,

dokładamy wszelkich starań żeby jakość naszych usług była na najwyższym poziomie. Cieszymy się bardzo, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i zapraszamy ponownie.

Życzymy wszystkiego najlepszego od Teamu Gwiazdy Morza! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Beach Club Gwiazda Morza — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Władysławowo, Pomorskie
Władysławowo, Pomorskie
 
Władysławowo, Pomorskie
Władysławowo, Pomorskie
 
Władysławowo, Pomorskie
Władysławowo, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Beach Club Gwiazda Morza? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem