Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“PYCHA!”
Bajgle Króla Jana — recenzja

Bajgle Króla Jana
Zamów online
Nr 1 wśród 425 Restauracje (Szczecin)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Opis: Uwaga: Bajgle Krola Jana jest obecnie zamknięte z powodu remontu (23.07.18 -> 26.07.18). Przepraszamy Państwa za wszelkie spowodowane utrudnienia. Miłość, zespół BKJ W Bajglach Króla Jana będziecie mieli okazję poczuć smak najprawdziwszych bajgli przygotowywanych na zakwasie, formowanych ręcznie, wypiekanych z pasją i serwowanych zarówno w formie kanapek, jak i pieczywa na wynos. W kuchni Króla Jana przygotowujemy pożywne zupy, sałatki i desery, a menu dopełniają kawy, herbaty oraz wyjątkowe napoje.
Informacje o restauracji
Opis: Uwaga: Bajgle Krola Jana jest obecnie zamknięte z powodu remontu (23.07.18 -> 26.07.18). Przepraszamy Państwa za wszelkie spowodowane utrudnienia. Miłość, zespół BKJ W Bajglach Króla Jana będziecie mieli okazję poczuć smak najprawdziwszych bajgli przygotowywanych na zakwasie, formowanych ręcznie, wypiekanych z pasją i serwowanych zarówno w formie kanapek, jak i pieczywa na wynos. W kuchni Króla Jana przygotowujemy pożywne zupy, sałatki i desery, a menu dopełniają kawy, herbaty oraz wyjątkowe napoje.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Nie mam przyzwyczajenia robić zdjęć a szczególnie jak odrazu chce coś zjeść ale naprawdę polecam pójść zobaczyć i spróbować.Wszystko jest świeże ,można się dobrze i zdrowo najeść za nie dużą cenę.Plus jest miła obsługa

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 63zuzannak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (333)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 333 recenzji

Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bajgle świeżutkie, pyszne, opcja dla wegetarian super, niebagatelne smaki. Obsługa bardzo miła, na ziomeczku, świetna atmosfera w lokalu. Dobra lokalizacja, ceny w porządku, polecam na śniadanie/lunch ze znajomymi!

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, jerzyczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Przepyszne bajgle trafiły przez żołądek do serca, każdy znajdzie coś dla siebie! Przesympatyczni pracownicy, genialna opcja gier planszowych! Polecam!!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, empatia_poleca
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie wiem czy mogę powiedzieć coś złego na temat bajgli. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Obsługa miła. Kelner sam zadbał o wodę dla piesków. W lokalu można również pograć w gry planszowe. Polecam zbierać pieczątki za bajgle!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, KanaDi_yummy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Urocze miejsce w alejce z klimatem. Bajgle są pyszne i świeże , zamówiłyśmy do tego zimnego cydra z sokiem marakuja - szczerze? To bardzo polecam na upalne dni! Jeżeli jeszcze kiedyś zagoszczę w Szczecinie to bardzo chętnie wrócę do tego miejsca.♥️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ataebb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bajgle Króla Jana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Bajgle Króla Jana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem