Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rozczarowany”

Restauracja Christopher Columbus
Nr 32 wśród 425 Restauracje (Szczecin)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Restauracja Christopher Columbus wybudowana na południowym tarasie widokowym Wałów Chrobrego. Otwarta 1 maja 2000 roku, wykonana w całości z drewna, mieszcząca na dwóch kondygnacjach oraz w ogrodzie letnim około 360 osób, zaliczana do grona najlepszych lokali gastronomicznych w Polsce w swoim segmencie. Oryginalny wystrój, będący jednym z największych zbiorów dzieł marynistycznych w Szczecinie tworzy niepowtarzalny klimat. Bogate menu oraz profesjonalizm obsługi przyciągają gości każdego dnia, starając się sprostać ich wymaganiom, tworząc szczególną atmosferę pełną życzliwości i radości oraz pełni smaku przygotowywanych potraw. Patron restauracji – Christopher Columbus – spogląda z portretu na Gości, których otula ciepło z kominka stylizowanego na kształt rufy oryginalnego piętnastowiecznego okrętu Santa Maria
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Kiepsko doprawiony makaron, suchy kurczak w zestawie dziecięcym i klejacy stół. Te elementy przemawiają za taką a nie inną oceną. JEDNAK. Bardzo muszę pochwalić frytki z batatów. Obsługa miła. Bardzo ładny widok na Odrę.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, KanaDi_yummy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (543)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 543 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

położenie rewelacyjne, na skarpie Wałów Chrobrego. Widok przedni- na cały port, rzekę.
Malowniczy ogródek, przyjemne miejsce.
My skorzystaliśmy z kawy i czegoś chłodnego. Ceny ponad przeciętną.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, vvojtekvv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Niestety mocno zasłużona niska ocena.
- 12/07/2019 było dobrze ale nie b.dobrze. Za pierwszym razem zostaliśmy dość szybko obsłużeni, po pewnym czasie nasze szklanki były już puste, mimo iż serwis kilkukrotnie przechodził obok naszego stolika, nikt nie zapytał się czy jeszcze czegoś potrzebujemy. Dopiero po zwróceniu na siebie uwagi, Pani podeszła do nas i odebrała kolejne zamówienie.
- 13/07/2019 Po godz. 22 postanowiliśmy wraz z znajomymi spędzić wieczór niedaleko od naszego hotelu. Columbus okazał się być lokalizacją idealną, to miejsce odwiedziliśmy już poprzedniego wieczora.
Ten wieczór\wybór okazał się być istną katastrofą.
Usiedliśmy na zewnątrz przy palenisku (które było wyłączone), wybraliśmy to miejsce ponieważ chcieliśmy zostać na zewnątrz. Na stoliku znajdowały się puste szklanki i talerze po poprzednich gościach, znajdował się tam również rachunek z gotówką. Czekaliśmy na kogokolwiek przez ponad 20 Min. byliśmy wręcz ignorowani przez Serwis który używał głównego wejścia. Za barem w środku siedziała Pani która raczej za barem nie powinna się znajdować (tak to był Serwis) i Barman który od momentu kiedy zasiedliśmy na zewnątrz, zauważył nas już kilka razy, mimo to nikt się nie pojawił. W końcu postanowiłem wejść do środka i zwrócić uwagę na to co się stało i że idziemy do konkurencji, po czym Barman uraczył mnie miłym "Proszę bardzo". Cóż, nie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Lokalizacja świetna, wystrój bardzo dobry, ceny również przystępne ale ludzie\Serwis nagannie.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 603marcinl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne klimatyczne miejsce. Dobre jedzenie. Piękny ogródek z którego mozna podziwiać Szczecin. Ceny umiarkowane ,mila obsługa Polecam

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Ela F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjny stek, tatar jak zawsze powala.. jeden najlepszy w Szczecinie.. widok na Wały Chrobrego.. świetny wystroj.. miła obsługa. Polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Malgosiak2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Christopher Columbus — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Christopher Columbus? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem