Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (833)
Filtruj recenzje
833 wyniki
Oceny podróżnych
200
362
190
53
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
200
362
190
53
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 833 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Bardzo jestesmy zadowoleni z naszego pobytu i ten hotel godny jest odwiedzenia i spedzenia zaplanowego wypoczynku! Pomimi , ze hotelznajduje sie w centrum miasta w pokoju jest cicho i nie slychac "glosow" duzego miasta!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, dnagy574938
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel SzczecinOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na TripAdvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina.
Z poważaniem,
Joanna Niespodziańska,
Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

Dobre polozenie hotelu w samym centrum miasta. Obsluga bardzo mila i profesjonalna.
Moge zaliczyc pobyt w hotelu jako udany. Nie korzystalem ani z basenu ani ze Spa wiec tutaj nic nie moge powiedziec. Jedyny mankament to parkig samochodowy - miejsca parkingowe zbyt daleko od wejscia do hotelu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dream66041443321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży, Radisson Blu Hotel SzczecinOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z naszej lokalizacji oraz obsługi. Jednocześnie przykro nam, że parking hotelowy nie spełnił w 100% Pana oczekiwań. Niemniej jednak mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina, a kolejne pobyty przyczynią się do poprawy wrażenia. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Hotel ze wzgledu na swoja lokalizacje i oferowane spktrum "atrakcji"i to swietne miejsce na krötki postöj w Szczecinie, dajace mozliwosci poznania miasta i okolic..Kulinarnie wyzej oceniam Cafe 22 w Budynku obok z pieknym widokiem na panorame Szczecina.Milego pobytu!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Navigator17375198131
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży, Radisson Blu Hotel SzczecinOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że był Pan/była Pani zadowolony/a z naszej lokalizacji oraz Cafe22. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią/Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Hotel dobrze położony komunikacyjnie, w centrum miasta. trochę już wiekowy.Pokoje nie za duże, wystarczające dla jednej osoby. Łóżko wygodne ,ale tv praktycznie niemożliwa do oglądania.Pilot maleńki i nie działający.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paradise57649403503
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel SzczecinOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Cieszymy się, że była Pani/był Pan zadowolony/a z naszej lokalizacji. Jednocześnie przykro nam z powodu niedogodności, które miały miejsce w trakcie pobytu. Proszę przyjąć nasze najszczersze przeprosiny z tego powodu. Niemniej jednak mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią/Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

doskonała lokalizacja na wypady piesze czy rowerowe lub transportem publicznym zwiedzania najważniejszych i najatrakcyjniejszych punktów w mieście. hotel doskonale nadaje się na kilku dniowe pobyty właśnie z przeznaczeniem na poznanie pięknego miasta jakim jest Szczecin.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Seaside13095644139
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel SzczecinOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Cieszymy się, że nasza lokalizacja okazała się trafiona. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią/Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji