Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Szczecin
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Niezbyt udana kolacja”
Restauracja Harnaś — recenzja

Restauracja Harnaś
Nr 56 wśród 426 Restauracje (Szczecin)
Kuchnie: Polska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 4 września 2019

Dotychczas nie miałam zastrzeżeń do tej restauracji, dobre miejsce na dłuższe posiedzenie. Jednak dziś zamówiłam placek po węgiersku i to był zły wybór. Placek niedopieczony, w środku surowy. Dziwnie przyprawiony, bardzo mączysty. Ogólnie niesmaczny. W gulaszu niewiele mięsa, słabej jakości. Danie praktycznie niejadalne

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Dorota K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arkadiusz P, Kierownik, Restauracja HarnaśOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dzień dobry :) Dziękujemy bardzo za wyrażoną opinię. Wszelkie uwagi naszych gości są dla nas bardzo cenne. Przykro nam, że taka sytuacja w naszym lokalu miała miejsce. Mamy nadzieję, że zgłosiła Pani ten problem kelnerowi i danie zostało wymienione. Jeżeli nie to przepraszamy i mimo wszystko zapraszamy ponownie do naszej restauracji. Mamy nadzieję, że przy następnej wizycie będzie Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (198)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 198 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

obsługa miła, sympatyczna. Jedzenie ok, dobre i duże, czysto. Polecam dla tych co chcą normalne jedzonko bez wymysłów. jedyny minus to żurek taki sobie

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Rafał S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arkadiusz P, Kierownik, Restauracja HarnaśOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dzień dobry :) Dziękujemy bardzo za wyrażoną opinię. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dania duże i bardzo smaczne, obsługa zorganizowana, a ceny normalne. Polecam na spotkania w większym gronie.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Kamila-D-ska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arkadiusz P, Kierownik, Restauracja HarnaśOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dzień dobry :) Dziękujemy bardzo za wyrażoną opinię. Zapraszamy ponownie do naszej restauracji przy najbliższej okazji. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

Idealne miejsce na spotkania rodzinne w większym gronie. Jedzenie i ceny przyzwoite. Obsługa miła i jak się wydaje zorganizowana.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Sebastian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arkadiusz P, Właściciel, Restauracja HarnaśOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Dzień dobry :) Dziękujemy bardzo za wyrażoną opinię. Miło nam czytać te słowa. Zapraszamy ponownie przy najbliższej okazji do naszej restauracji. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Mięsa bardzo smaczne, ciekawe kompozycje smakow, sałatki świetnie doprawione. Takie swojskie, proste, górskie jedzenie, można na pewno się dobrze najeść. Na dania czeka się krótko. Jedyne zastrzeżenie mam do sosu w gulaszu, którego smak skojarzył mi się z takim znanym sosem z torebki.. Ale oczywiście mam nadzieję się mylić.. Mięso było dobrze ugotowane, bardzo dobre, ale całokształt zepsuł właśnie ten sos którego smak nie powalal. No i chociaż jakaś odrobina wspomnianych warzyw w tym sosie też by była mile widziana.
Ale ogółem dobre jedzenie.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Joanna0716
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Harnaś — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Harnaś? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem