Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nowa świetna na mapie Szczecina”
Baraż Restauracja — recenzja

Baraż Restauracja
Nr 84 wśród 425 Restauracje (Szczecin)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Opis: Historia naszej rodzinnej restauracji jest krótka, ale bardzo intensywna. Rozpoczyna się od pewnej idei, by zaserwować Gościom bardzo dobre jedzenie, w solidnej oprawie, w słusznej ilości w przystępnych cenach. Udało nam się to osiągnąć, dzięki czemu wielu Gości nie kończy Barażu na jednej wizycie.
Informacje o restauracji
Opis: Historia naszej rodzinnej restauracji jest krótka, ale bardzo intensywna. Rozpoczyna się od pewnej idei, by zaserwować Gościom bardzo dobre jedzenie, w solidnej oprawie, w słusznej ilości w przystępnych cenach. Udało nam się to osiągnąć, dzięki czemu wielu Gości nie kończy Barażu na jednej wizycie.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Miejsce o klimacie dość surowym ale z pięterka piękny widok na Podzamcze. Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie.Tagliatelle pyszne. Kaczka wyśmienita.Filet z pstrąga genialny. A lody domowej roboty palce lizać. Do tego ceny jak na takie jedzenie według mnie umiarkowane. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, EwaLeszek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarazRestauracja, Kierownik, Baraż RestauracjaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję. Polecamy się na przyszłość :-) Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Baraż Restauracja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (18)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 18 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

Cudowne miejsce z rewlacyjnym jedzenie i bardzo miłą obsługą .Ceny przystępne porcje odpowiednie .Koniecznie trzeba tu być

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, justyna r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarazRestauracja, Kierownik, Baraż RestauracjaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy Pani Justyno za wspaniałą rekomendację. Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin. Pozdrawiamy, Zespół Baraż Restauracja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

Miejsce nowe, ale słabo zachęcające. Obsługa bardzo profesjonalna!!! Danie, które jadłem - polędwica wieprzowa ze śliwką nie pozwalało smakiem. Dodatkami były ziemniaki gotowane z koperkiem oraz gotowana marchewka z selerem. Całość zwieńczona odrobiną sosu musztardowego. Nic na tym talerzu do siebie nie pasowało. Średnia ocena, tylko ze względu na obsługę - w Szczecinie to rzadkość by sztućce podawać w bawełnianych rękawiczkach :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Jerzy J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarazRestauracja, Kierownik, Baraż RestauracjaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Panie Jerzy, dziękujemy za opinię. Jesteśmy nową restauracją, która jeszcze mocno ewoluuje i każda uwaga naszych Gości jest dla nas bardzo cenna. Postaramy się przyjrzeć temu daniu i jeszcze nad nim popracować.
Dziękujemy, że docenił Pan nasze starania, aby obsługa naszych Gości była na jak najwyższym poziomie.
Mamy nadzieję, że da nam Pan jeszcze szansę na zmianę opinii na temat naszych potraw ;-)
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Baraż Restauracja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019

Restauracja utrzymana w ciekawym klimacie. Ładne, inne, półokrągłe okna. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sałatki pychotka w szczególności z tofu. Lemoniada genialna. Ceny spoko.
Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, bajdroze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarazRestauracja, Kierownik ds. PR, Baraż RestauracjaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Jest nam miło, kiedy nasi Goście doceniają nasze starania. Zapraszamy ponownie, Zespół Baraż Restauracja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Cena-jakość rewelacja. Unikatowe piwa, a co najważniejsze jedzenie bardzo smaczne. Dodatkową atrakcją jest przeszklona kuchnia gdzie można zobaczyć jak kucharze przygotowują jedzenie. Polecam

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 512przemekw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarazRestauracja, Kierownik ds. PR, Baraż RestauracjaOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Dziękujemy pięknie za pozytywną recenzję. Jest nam niezmiernie miło kiedy nasi goście są zadowoleni z wizyty u nas. Zapraszamy ponownie - Zespół Baraż Restauracja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Baraż Restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
 
Szczecin, Zachodniopomorskie
Szczecin, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Baraż Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem